kika84 - jupi za betu!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D
Printable View
kika84 - jupi za betu!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D
hvala bogu,prestala sam sa pikanjem
3 dan o punkcje vračene 3,dvije odlične jedna vrlo dobra
čekam betu 09.07
~~~~~~~~~~~~~~~~ curama
Pinky meni je ovo bio prvi stimulirani ICSI u Pragu. Hvala vam na vibricama, ja šaljem vama puno čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam uspije u prvom slijedećem pokušaju!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
Sali – 2 stimulirani IVF Ljubljana (nakon 1X stimulirani IVF, 2X klomifenski IVF)
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF (nakon 1 stim., 4. prirodna I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
čupko 1 -
kika 84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
venera21 30.06.
natalina 30.06.
klara 30.06.
sandric 02.07.
Pinky 03.07.
NINA30
loks 07.07.
nokia 07.07.
aleksandraj 08.07.
issa11 09.07.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
vesnare
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
skandy
Klomifenke/Femarke
kiara79
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, Cranky, tiki_a, mare157, Sanjička, dani82, Jim,venera21, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, Corina II, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979,trunčicabalunčica,crvenkapica77,og la,mravak, mini3, tlatinčica
Moja beta 0,3 tako je velika da je to nevjerojatno ali ne predajem se krećemo u nove pobjede čak nije bilo ni suza :-D:-D:-D
Čestitka svim curama koje su uspjele!:klap:
E da još nešto može li mi tko što reći o ureaplazmi ???(nađena mi je prošli mj.prije AIH dobila sam terapiju ali su mi rekli da ne pijem dok nevidim rezultat AIH-a) Imala sam 10 na 4
Nina30, evo link http://forum.roda.hr/threads/28932-U...ght=ureaplazma
nina, kupi slijedeće čajeve: breza list, vrijesak cvijet, origano list i majčinu dušicu (sve ih ima suban, ja naručila direktno od njih, došlo pouzećem). smiksaj ih i pij. riješava ureaplazmu i e. coli.
sretno drugi put!
NINA30 žao mi je :( . Ni kod mene nije bilo suza ovaj put. To je valjda taj pogled u budućnost :)
Kika84...wooooooow!!! Bravo!!! To je to :yes:
Čekalicama vibre i želim vam trudničko ljeto :mrgreen:
Cure koje su sad plakale (ili nismo): nas čeka ludo ljeto, udarnička jesen i pobjednička zima! Ijuuuhuuu!!!
Nina30 -drži se draga:love2:
Kika84 bravo - predivna beta:-D:-D
Pinky svaka čast na trudu:klap:
Issa držim fige:heart:
ja sutra idem ispunktirat mojih skromnih 7 folikulića,od kojih je 5 lijepih(da se malo pohvalim).
trtarim cijeli dan od straha i ponašam se kao amaterka
Pozdravljam sve cure i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba!
Ja bi molila da me se stavi u Čekalice koječega budući KONAČNO imamo sve tražene nam nalaze i čekamo 9. mj. kad bi trebali u postupak na KBC Split! Hvalaaaa !!!!
Kika čestitam od srca!!!
Vidim da ima dosta čekalica ovaj tjedan pa vibram od srca da budu sve bete pozitivne....~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kika čestitam!!!
Kika super na divnoj beti! Zelim ti sve najbolje i dalje.
Klara i Natalina sretno za betu sutra. Da me obradujete velikim ciframa!
Skandy vibram da ti punkcija prođe što bezbolnije i sa što više lijepih i zrelih js
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kika čestitam :-D
Ja čekam da se Sunčica probudi pa idemo u laboratorij vaditi krv. Ako bude pozitivno, ova brojalica ide u potpis:
http://lbdf.lilypie.com/1Jfzp2.png
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ja vibram da dodje danas u potpis
klara,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu i brojalicu :-)
Klara, ~~~~~~ :heart:!
Skandy, sretno!
Sretno svima!!!
Cestitam novim trudnicama! :-D
Klara ~~~~~~~~~~ za veliku betu!:heart:
Skandy ~~~~~~~~~ za lijepe JS!
Nisam cesto ovdje, ne stignem zbog posla i mog malog zvrka, ali mislim na vas sve i drzim fige za sto vecu listu trudnica ove godine!
Pinky :-) Mogu li i ja na listicu, pod 6. mj.? (2. prirodna trudnoca nakon svega i svacega)
Cure, sretno svima!
Ja se baš brinem za strike, dugo se nije javila. Ako netko ima kakve informacije, neka nas umiri! :heart:
svim čekalicama beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
enya22 wow čestitam draga to je super vijest!!!
kika :-D
nina :love2:
Moja beta danas čak 2.
Curama koje čekaju bete želim da budu velike!
Iberc :love2: žao mi je draga :heart:
loks za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lberc bas mi je zao :-( :love2:
enya draga, sa velikim zadovoljstvom ću te staviti na listu (neću je odmah popravljati, vidila sam da je marti to radila svako par dana) :-D:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje čekalice da prijave paf beturine
Iberc, žao mi je da je ß odlučila bi tak mala, baš je zločesta.
Ali doći će to na svoje, bit će i ona jednom trocifrena pa ćemo se svi veselit ovdje, samo treba bit strpljiv.
Pinky, bravo za pruzimanje liste...nek se vidi sva raskoš naših trudnica:):):)
Cure koje danas imaju dan "D", sretno, mi šaljemo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure koje su sad plakale (ili nismo): nas čeka ludo ljeto, udarnička jesen i pobjednička zima! Ijuuuhuuu!!!
ovi mi se sviđa ;) .....ja koja obozava ljeto sad jedva cekam da se sto pri zavrsi i dođe jesen...
iberc zao mi je ........dajte obradujte nas jos kojom velikom beturinom, osim kike - ovo je postalo grozno samo negativno...:((
joj ja definitivno trebam nekakav tečaj...kako da pohvatam sve, pročitam al ne zapamtim (izgleda mi ko da sam jedina, malo se osjećam štupidinica)...koje su to naše curke danas u elementu, mislim vade betu?
evo, kopiram sa naše liste od Pinky:
venera21 30.06.
natalina 30.06.
klara 30.06.
a sigurno ih ima još neprijavljenih:)
samo neka sve budu pozitivne, jel tak? :)
tnx Bab...svakako da budu pozitivne!!! nekako mi je draže kad pozitivne vibre mogu povezat sa nickovima
BAB pozdrav nije me dugo bilo, nisam baš pratila, bila si u prirodnjaku i kad se spremaš na idući postupak? Ja planiram jesen... Pozdrav Vili ženskama.....
hej Luna, ma nisam još bila, sad sam na klomifenima i u petak na uzv. Nadam se punkciji oko utorka... a ako to ne upali onda se skupa na jesen družimo u Viliju :)
evo ako mene možete staviti u pikalice:-)
Moja beta je 4.4.
Sve vaše vibrice čuvam za jesen kada idemo po smrzliće.