dona i sanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja sutra idem po svoje bebice ili bebicu, zvala sam i došlo je do oplodnje, ali nisu mi rekli koliko embrija ima
sva se tresem od uzbuđenja :)
držite fige....
javim se sutra
Printable View
dona i sanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja sutra idem po svoje bebice ili bebicu, zvala sam i došlo je do oplodnje, ali nisu mi rekli koliko embrija ima
sva se tresem od uzbuđenja :)
držite fige....
javim se sutra
dona, sanja1, frodo, ValaMala puno Vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem !!!!! Mislim na Vas i držim fige .. :klap:
P.S Naučila sam praviti vibrice, jeeeeeeeeee
Hvala na vibricama curke!
Pitanje, pokušavam staviti ticker u potpis, zna li netko može li se to i kako?
Trudnice :klap:
Osijek (još 11 dana!)
Sanjička (16.3.)
Zrinkič
Mazica79
Mala26
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
zvončica1976
Čekalice bete :heart:
frodo
Dona
ptica1
Sanja1
Pikalice :heart:
Bab
Prirodni ciklus IVF/ AIH :heart:
Valamala
tikki
ljube (?)
Čekalice termina, pregleda i koječega :heart:
01/11 martina3108
02/11 Pinny
02/11 Plavuša007
02/11 taca70
02/11 TrudyC
03/11 Kriistiina
03/11 Snekica
04/11 Glossy
04/11 milla2
04/11 nety
04/11 tlatincica
Angel71
Dariaaa
Dhea
Jasenka
legal alien
ljube
mare77
mimi81
Nivesa
Suzzie2
Vanchriban
Visibaba
Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
Dea2010 (Slovenija)
Zauzeta (Slovenija)
Sela (Češka)
Uskoro će lista trudnica biti duža od ostalih lista :zaljubljen:
Hvala svima na vibrama i ja želim svima puno sreće i pozitivne bete
Frodo~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnji transfer i da budu super mrve:-D:-D:-D.
Evo da se javim, ništa od pokušaja u prirodnom ciklusu danas sam dobila M. Moram priznata da sam se malo nadala da bi moglo biti nešto, a ono na kraju čisto razočarenje. Jedino se nadam da bi za aih mogla upasti u 3. mj jer 4.02. idem na dogovor i kontrolu te se nadam da neću morati duže čekati od 3. mj.
ValaMala, sretno i nadam se da će ti ovo biti dobitno.
Ptica1 baš mi je žao ali kako kažeš,eto uskoro već nove prilike:heart:.
Puno hvala, jedva čekam subotu, tada ću znati kad slijedi štoperica i aih!
Evo mene cure moje
Javljam da nosim 2 embrijića :)
Samo ležim i naređujem mužu ;) i teško mi pada ;)
Sanja1 kako si mi?
Svim curama bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hej curkice moje...
nije me bilo par dana pa moram sve pohvatati šta se događalo...
Zato ću vas sve kolektivno ljubnuti i zavibrati za puno lijepih vijesti.
Nadam se da će nam godina započeti sa puno velikih ß i malih kuckavih srčeka.
Ja sam od ove srijede na menopurima i u utorak imam prvi uzv( 8 dc) i nadam se da neće biti nikakvih neželjenih iznenađenja :-/
Kak sad stvari stoje, mislim da bi mi punkcija mogla pasti u subotu, 29.01.
uf...nekak sam baš nervozna ovaj put, valjda zato što mi je sve novo u Petrovoj...ali nadam se najboljem.
Frodo, mazi te svoje mrvice i uživaj u ležećem položaju. Nadam se da će Borna uskoro dobit brata ili sekicu, a može i oboje.
pusa svima, idem čitat šta ste sve pisale :-*
Frodo 2 mrve:-D:-D,super,~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se fino ugnjezde.
Ja sad polako ulazim u onu fazu čekanja bete(vjerojatno većini poznatu)kada sam uvjerena da opet ništa:-x,iako znam da to još nemogu znati ali...joj to čekanje je stvarno za pozvizdit:-P.
Sretno Bab! Nek ih bude puno, al ne previše (bem ti zakon)
Pošto ste me lijepo uputile u "bildanje" endometrije, napravila sam danas bocu soka od sirove cikle i iznenadila sam se kako je fin. Stavila sam unutra malo soka od limuna i naranče i uživancija. U svakom slučaju upola jeftiniji nego bilo što kupovno!
lapsus - dakle mislila sam "bildanje" endometrija :-)
Bab sretno na folikulometriji u utorak!!!Neka endo bude kao Mlijecna staza a folikulici kao planetici!
I ja bildam svoj endo mjesajuci sok od cikle sa sokom od jabuke,kapnem par kapi propolisa i tako 3 puta dnevno.
Za sad jos cekam na prve rezultate...:-(
:heart:
Izvještajs današnje folikulometrije. U šoku sam. Skroz.
Na stolu iznenađenje i meni i doktoru. Od 1-2 folikula koliko se vidjelo prije 2 dana - idealno za AIH, danas skroz druga situacija. Na D jajniku 3 savršena folikula od 20mm, na L jedan od 18mm. Rekao je da mi ne dopušta ni da imamo odnos mm i ja, a kamoli AIH. I rekao da možemo ili odustati ili ići na IVF.
Naravno da sam se odlučila za IVF. Mislim, u cijeloj borbi za bebicu, odbaciti ovakvu krasnu priliku bi bilo prilično besmisleno. I tako večeras u 23 idem gore na štopericu, a u ponedjeljak ujutro je punkcija. Toliko sam se bojala punkcije bez anestezije, a sada kad imam priliku, uopće ne razmišljam o boli, samo o tome da postoje 4 lijepa folikula koji možda nose jajne stanice koje bi mogle postati naše dijete...
Hrpa osjećaja u istom trenutku. Sreća, strah da ne puknu folikuli prije vremena, ogromna nada, strah da možda neće doći do transfera, strah od punkcije, radost pri pomisli koliko je veća šansa IVF postupak od AIH-a...
Ma, sve u svemu, nisam se uopće stigla pripremiti na ovo. Obično se cure spremaju na IVF, pa se pikaju, pa polako dođe i sam postupak. Ovako s neba pa u rebra!
Cure, vibrajte za meneee :-)
E da, endometrij lijepih 9mm. Cheers i kuc kuc s čašom punom ciklice
ValaMala bravo!Kad sam procitala prvu recenicu u tvom postu,pomislila sam-opet neko sra...e!Ali ne!
Odlicno!Zaista ti se pruzila prilika na dlanu!Ne boj se punkcije!Vjerovatno ces biti jedna od 80 posto sretnica koje
je ne osjete i na koje savrseno djeluje petrovski koktelcic.Znam da si uzbudjena i imas pravo biti.Sretno na IVFu
i nek ti ne bude zao sto si dosla k nama!:klap::heart:
[SIZE="1"]I samo nastavi s ciklom..SIZE]
Sela, hvala, ali moram te ispraviti, ja sam tek sljedeći tjedan na 1. razgovoru kod dr. Streleca u Petrovoj. Za to vrijeme dok bih čekala na pravi postupak u Petrovoj, mislila sam "odraditi" par AIH-ova na VV, zato što po spermiogramu mm imamo šanse, a i da ne gubim vrijeme. Upravo zbog punkcije bez anestezije nisam htjela ostati na VV. I vidi sad! :-)
Bila mi je nedavno jedna frendica kojoj je bila stravična punkcija, no znaš što, puno mi je važnije da nađu lijepe jajne stanice (da folikulići nisu prazni) i da dođemo do transfera!
U svakom slučaju primam vibrice na kile i vreće, nadam se da me primate premda nisam još službeno Petrofka ;-)
Aj ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz sve snage i za bezbolnu punkciju i ljepe js i super embrije i naravno trudnoću:-D.
Aha,joj,sorry nisam skuzila,tu si na forumu pa sam mislila da si vec nasa!Znaci IVF ce biti na VV!A onda ti Strelec ni mi mozda vise necemo niti trebati!!!
Aj,vibrice~~~~~~~~~~:heart:
oops sorry mod
ValaMala sretno ... :)
Molim vas, trebam hitno informaciju: obzirom na to da dr. Pavičić-B. ima ambulantu ponedjeljkom, znači li da je i na jutarnjem UZV ponedjeljkom? Ako jest, od koliko sati?
Ako mi u povijesti bolesti piše: na sljedećoj kontroli (naručena sam sutra u 11) će se napraviti UZV, znači li to da se samo pojavim na UZV ujutro rano bez narudžbe?
Doktori svako jutro dolaze raditi UZV svojim pacijenticama bez obzira na ambulantu.
UZV je od 7-9, ali ne znam točno kojim rasporedom liječnici dolaze.
Evo da i ja konacno izadjem iz sjene...Pratim vas vec neko vrijeme,citam,proucavam,pa je vrijeme da se prikljucim.Lijepo je sto si dajete podrsku,dok sam citala vase postove i nasmijala sam se i plakala,hormoni me pucaju opasno,posebno danas,sva sam napeta.U postupku sam oplodnje,bila na gonalima,sinoc sam si upiknula stopericu i sutra u jutro pravac Petrova.Po svemu sto sam procitala kod vas, strah me je,ali ne boli koja me sutra mozda ceka nego da mi ne pukne prije reda pa da se postupak odgodi.Na ultrazvuku doktor S. je rekao da je jako zadovoljan s onim sto vidi,ali po vasim postovima vidim da to nista ne znaci jer uvijek se moze zakomplicirat to.Imam iscjedak kao u prirodnoj ovulaciji,jel to normalno?bojim se da nisu pukli folikuli...Inace imala sam jednu inseminaciju (neuspjesnu)sad sam prvi put na oplodnji.Kod mene je sve u redu,kod muza oligoasthenoteratozoospermia...
ja sutra nosim sve nalaze (krvi, pp savjetovanja i ostalu dokumentaciju) u Petrovu. Temperatura mi je pala još jučer, tako da M očekujem tokom ponedjeljka ili utorak eventualno. I onda počinjem s klomifenima na 4 DC. Ovo je sad prva M kojoj se zapravo na neki način veselim i jedva čekam da dođe. Samo me sad malo postalo strah s obzirom na iskustvo koje je imala ValaMala, što ako mi bude previše folikula i zbog toga ne bude ništa od postupka? (inače nisam o tome nikad razmišljala - samo sam se brinula što ako ne bude ni jednog).
Tikki, to se ponekad dogodi, ovisi kako ćeš izreagirati, no ne vidim zašto bi morao propasti postupak. Mislim, osim ako ti odlučiš da nećeš dalje. Meni je dr. ponudio IVF i presretna sam. To gledam kao veliki dar. Zamisli, postotak uspješnosti je urnebesno veći, a izbjegla sam ono kljukanje jakom kemijom.
Pričala sam u čekaonici jučer s jednom curom koja je nakon sve one ogromne stimulacije dobila tek 2 folikula! Što bi ona dala za moja četiri! Samo sam zahvalna na ovoj prilici...
Inače, užasno me strah punkcije sutra, samo neka to prođe... ne znam kako ću izdržati to na živo...
Moj 2.AIH je raden s 5 folikula dobivenih nakon Klomifena i 12 Menopura ali u poznijim godinama ne prijeti "opasnost" od trudnoce sto se i pokazalo. Svakako je bolje te js iskoristiti za IVF nego ici na AIH.
taca70 poznije godine? Jao, pretjerala si, kakve poznije godine! Ti si još koka koja može dati krasna jajašca :-)))
ValaMala-javi rezultate punkcije sa VV!!!
Bab sutra UZV?
hej drage moje...
ValaMala, čekamo lijepe vijesti...ja sam odradila 2 punkcije na VV-u i meni to zbilja nije bilo strašno. ok, jednom sam imala samo 3 folikula, ali drugi put ih je bilo 10-ak.
Nadam se da ćeš zaboraviti svu bol čim ti biolog javi lijepe vijesti :)
Selić moja draga, je sutra se slikam ujutro...nadam se da će biti ok...osjećam jajnike ali ne nešto prejako, pa si mislim jel se uopće nešto događa unutra :-/
sutra bumo pametniji...
kiss svima
Curke, punkcija je bila potpuno podnošljiva, ne mogu vjerovati koliko sam se bojala, a bez razloga. Punktirao je 4 folikula, ali sam dobila samo 1 j.s. Malo razočaranje, a opet i sreća, moglo je biti da ne bude ni jedna!
Sada sam na utrićima i ceporexu, zovem kasnije danas dr. Kniewalda da vidim kakva mi je j.s. a sutra iza 10 ću znati je li se podijelila. U srijedu konačan dogovor oko transfera - ako ga za mene bude, nadam se svim srcem!!!
ValaMala, šaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju stanicu...nek bude žilavica i nek se za 9 mjeseci pretvori u najljepše djetešce na svijetu.
ValaMala, sretno i želim ti da za 9 mj. budeš majka.
Sanja1 kako je? Kad ces raditi betu? Hoce li prije pasti koji testic? Ili samo strpljivo cekas? Mislim na tebe:heart: