inana prvotno napisa
a gle, ovo pravno...to mi je onak, oni to odrade da se osiguraju, ali bar radi simpa ženskica, ne traje dugo, i ipak za mene i mog muža kojima je sve novo, odgovorila je na neka pitanje prilično iskreno, tak da nije bila tlaka, kaj se psihološkog tiće, meni se isto žena dopala, pogotovo kaj je pojasnila neke stvari, kojim redom bu se kaj obavljalo, i tak... tu mi se jedina ne dopada kaj je na Šalati, kao da tu na Sv, Duhu nema psihologa...za one lab. pretrage hvala Bogu da ih traže, jer ako kaj nađu, kao što su meni našli, stignem ih ispraviti...jedino kaj je fakat istina, je to da sam bila u šoku kad sam sad zadnji tj. išla u lab, kad su rekli da nemaju reagensa, i da se moram naručit, ali da nemaju termina, a prošli mj. sam išla bez naručivanja i bez problema. tak da mi je to onak, malo bedasto...sve u svemu, ako je tih 5-6 stvari preduvjet, to tak treba prihvatit... a da troše lovu, bolje i to, nego da si Milinović ziđe zdanja doma...od uštede. Stvar je u tome da nas sve ovo umara, ali druge nam nema...sve želimo isto, i sebi i drugima...