Draga Tikki, meni se to redovito dogadja pred svaki postupak - M jednostavno stane, nemam pojma zasto. Evo i sada mi kasni vec drugi mjesec a svi simptomi PMS su tu. Trudnoca nije pa cu najvjerojatnije slijedeci tjedan na pregled
Printable View
Draga Tikki, meni se to redovito dogadja pred svaki postupak - M jednostavno stane, nemam pojma zasto. Evo i sada mi kasni vec drugi mjesec a svi simptomi PMS su tu. Trudnoca nije pa cu najvjerojatnije slijedeci tjedan na pregled
Beta se nije poduplala....
sa 134 je otišla na 150 i stala...
tina zao mi je jako:love2:
tina :love2:
tikki tnx :* i meni uvijek kasni prije pikanja...to je zbog napetosti. Hoće, polako, samo što nije
Tina, draga...žao mi je jako...znak kroz šta sad prolaziš i znam da ti je GROZNO !!!
Alma...žao mi je da je i tvoja priča bila jednaka mojoj...
Ali moramo se nadati u bolje sutra i da ćemo jednom dočekati naše trudnoće bez one užasne riječi sa "b" ispred nje...
A moja je priča napokon krenula prema kraju...
Jučer sam vadila petu ß i napokon je počela padati...kolko god to glupo zvuči, ali laknulo mi je. Sad se samo nadam da će M doći što prije da sve ovo zaboravim i ostavim daaaleeekooo iza sebe...
Tako da me možete skinuti sa liste...a moram priznati da je bilo prekrasno vidjeti i svoje ime gore na listi, među trudnicama...ah...nadam se da ću jednom tamo i ostati...duuugoo
A sad treba preokrenuti i nebo i zemlju i tražiti sve moguće imunološke pretrage i one za trombofiliju...i ne idem u nove postupke dok sve ne obavim. Mislim da ne bi imala snage u neko skorije vrijeme proći još jedan ovakav scenarij...
Nisam bila u toku ovih dana pa Vam svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe i vesele vijesti.
pusa velika :-)
Sumskovoce - neka punkcija (postupak) bude uspješna!
tina - žao mi je....
Bab i alma :love2: i držim fige da uspijete obaviti sve pretrage koje želite...
Moja današnja beta iznosi 3850, :zaljubljen: prvi pregled/uvz za tjedan dana...nadam se da će sve biti ok.
Bab,draga..:love2::love2::love2:
Šumskica,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za punkciju!!!
Tina :love2: Znam na zalost kako ti je.Iz licnog iskustva znam da ce se to lose zavrsiti a jedino ti mogu dati savjet kao sto sam ga i ja ovdje na forumu dobila da uradis prije slijedeceg postupka imunoloske pretrage i pretrage na trombofiliju,da ne dozivljavas ponovo razocarenje sa nedupliranjem bete.
trombofiliju sam odradila...jer je moja teta ima ( izgubila bebu u 7 mj trudnoće)...
MPOvac mi kaže da on mene smatra trudnicom dokle god beta ne padne i ne dobijem m....i da ponovim betu u utorak...jer da se ona ne mora pravilno duplati kod svakoga....
tina, pročitala sam prvo tvoj post na "inseminaciji" i sve sam ti napisala, ali sad vidim ovo, ne kužim se baš u te bete, ali nadam se da je tvoj dr. u pravu i da će ipak krenuti na dobro.
bab, alma~~~~~~~~~~~~~~za borbe koje su pred vama....:love2:
nata, beta ti je mraaaaak!:-D
tina, nadam se da ce sve zavrsiti najbolje moguce:love2:
uf, koliko neduplirajucih beta ovdje u zadnje vrijeme:-( bas mi je zao:-(
tina2701:love2:
Bab:heart:
Možda je nešto u zraku, pa 5. mjesec donese više sreće svima.
A ja baš o Belgiji imala dobro mišljenje, ali mi financijski i geografski nepristupačno bilo. IMSI se sad dosta radi, rade ga i kod nas u Splitu (ne znam da li još negdje) i u Austriji, ali kako je meni objasnio doktor, nemaju svi razlog/osnove za IMSI. Čak niti samo loš spermiogram nije indikacija za IMSI.
Bab :love2: :heart:
svim tužnicama šaljem veliki zagrljaj :love:, a čekalicama želim velike bete :heart:
tina2701, alma_itd :love2:
ptica1?
mia74 :* velika
nata beta je super, još jednom čestitam :-D
tina, alma, bab :love2: jako mi je žao cure :(
Moja punkcija bila sasvim OK, imamo 8 js i čekamo transfer u utorak. Dr me pitao želim li ovaj put pokušati transfer s 1 embriom, pa sam mu objasnila svoju silnu želju da budem mama blizancima i popustio je, transfer će ipak biti 3. dan (neće se čekati blastice)... Sad šaljem svoje anđele da pomognu mrvama da se lijepo oplode i postanu savršeni mali embrijići. Neka tulum u labu započne :mrgreen:
ptica1, žao mi je.. :love2:
ah ptica, žao mi je!
Sumskovoce, držim palce! Za tulum u labosu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Ptica zao mi je:-(
Sumskovoce za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ptica, žao mi je! :love2:
Sumskovoce, bravo za js, lijepa brojčica! šaljem ti puno Uskršnjih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum do utorka u labu, kasnije u tvojoj buši! :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za twinse!!!:klap:
...Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu.....
...ja ću šiznut do utorka dok ne vidim šta se s mojom betom događa...jell pada ili što....sad mi ni u kom slučaju ovi blagdani i neradni ponedjeljak ne štimaju....:evil:
Sretan Uskrs svim suborkama i puno srece
Drage cure, želim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs!!
Evo, mi smo nakon polustimuliranog postupka u petak dobili 4 js od kojih su 3 oplodili. Ako sve bude ok. sutra je transfer.
Iskustvo s punkcije je bolno...tj. zahvat sam nekako izdržala ali me brine to što u desnom jajniku još uvijek osjećam jake i oštre bolove...npr. kad se sjednem, kad u krevetu mijenjam položaj, kad kad sam na wc-u...Ponekad toliko boli da se ne mogu uspraviti. Nisam jako napuhnuta, ne krvarim pa pretpostavljam da je jajnik naotečen zbog pikanja, da boli i npr. zbog pritiska punog mjehura, te da treba proći neko vrijeme da se smiri.
Ima netko iskustva s takvim bolovima?
I da, jedno praktično pitanje...stavljam si vaginalno utriće 3x2. Pretpostavljam da na dan transfera jutarnju dozu popijem?..
Pozzzzz
Drage moje, želim vam sretan Uskrs!
elen, baš mi je drago što je dobro prošlo. Za bolove ne brini proći će kroz par dana. Ja sam od punkcije pa sve do transfera lagano krvarila, nije bila svježa krv već smećkasto, i sve je bilo u redu, prošlo. Na dan transfera utriće sam ponijela sa sobom pa ih je dr. stavio nakon zahvata, tako su mi rekli da napravim. Kako je TM, jel on ok, kako je njemu bilo. Sretno sutra.
Sretan Uskrs svima.
Curke moje, sretan Uskrs i neka sljedeći sve dočekamo s našim bebicama! :-)
Drage moje suborke, želim vam svima Sretan Uskrs!
tina, znam da je to lakše reć nego učinit, ali pokušaj bit mirna, ako točkica raste u bušici možeš joj samo pomoć ako si mirna i opuštena. Fino papaj jajca, sirnicu i sve što se već papa u tvom kraju.
Ovaj Uskrs slavim plodnost...:dancingfever:
Napokon sam skužila kako se koriste smajlići, imala sam krivu opciju u postavkama :lol:
cure, sretan Uskrs svima koji ga slave :)
šumskica ~~~~~~~ za tulum u labu! I da budeš mama twinsićima :)
elen sretno!
Hvala svima na vibricama, nadam se da se malci sad već dobro zabavljaju ;)
elen i mene sve nešto bolucka od punkcije, kad se okrećem po krevetu pogotovo. Mjehur mi je iziritiran, svako malo piškim, ali ne mogu ispraznit mjehur do kraja, pa za par minuta moram opet. Trudim se puno piti, pa i to povećava učestalost mokrenja. Ugl. bol nakon punkcije je meni bila i u prošlom postupku, tako da sam si sama obrazložila da je to - normalno...
Curke, subroke drage - sretan vam uskrs :)
Ja isto pokušavam piti čim više tekućine al onda me boli dok se dižem i dok idem na wc...
Budem vidla kaj bu sutra...i kaj bude dr. rekao.
Šumsko voće, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ za lab. sexy-party.
Nama su na VV svaki put naglasili da nikako ne stavimo vaginalno, nego da popijemo, jer ako se stave vaginalno, cijeli grlić maternice je onda zamrljan utrićima i moraju ga prati i ispirati, ovako je mnogo lakše za sve
Prošle godine kad sam bila u postupku mi je isto bilo rečeno da NE stavljam utrogestan vaginalno nego ujutro popiti i da prije transfera obavezno ispraznim mjehur.
Izgleda da je došlo da nekih promjena jer mi je ovaj put sestra napomenula da stavim utrogestan vaginalno bez obzira na transfer i da mjehur mora biti pun.
Tako je barem bilo kod mene.