kitty za sutrašnje duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naravno i butterfly,draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
kitty za sutrašnje duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naravno i butterfly,draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ovo cekanje izludjuje. :roll: mislim da sam pogledala sve postove na rodi od osnutka. presla sam na strane forume...
danas 9dnt3d. malo mi se cini da su mi se boobies ispuhale a to nikako nije dobro. onda mozda ih ja previse pipkam pa sad umisljam.
tu i tamo me zicnu jajnici.
mury, kako ti sa ovim iscekivanjem? ja vise ne znam s cime bi se zabavila jer sto god da radim, jedan dio mozga uvijek osluskuje tijelo. lobotomija mi ne bi pomogla.
friske trudnice nastavite molim sa svojim simptomima prije tete bete da nam olaksate cekanje. ma znamo da je svima razlicito ali nas veseli citati ;-)
legal alien ja smatram da je od svih simptoma tako rano najbolji pokazatelj trudnicki test. 12. dpo iliti 12. dan nakon punkcije je po meni pravi dan za prvo testiranje. Prema tome, ja se ne bih izludjivala raznozraznim nagadjanjima da li bi ovo ili ono moglo biti to ili nesto drugo, nego bih napravila test. Uz pretpostavku da imam doma na raspolaganju koji, po mogucnosti onaj jeftini internetski. ;-)
hvala aurora. ma sve znam. ja vec 14. dan nakon punkcije vadim betu (utorak). a nemam doma niti jedan test jer kako sad vise nemam jajovode i prestala sam ih kupovati. nema vise zavaravanja da bi mogla zatrudjneti izmedju postupaka. ostale su mi jedino lh trakice. ha ha koja ironija. mozda im je i rok trajanja istekao.
glupo mi je sutra kupiti test a onda u utorak vaditi betu. strpit cu se. odnosno izludit cu se. sutra i onako idem raditi nakon dva tjedna tako da necu stici analizirati previse od zaostataka koji me cekaju. nisam bas neki radoholicar ali bas se veselim povratku u radnu rutinu.
Moji simptomi su bolne bradavice, bol u donjem dijelu trbuha koja je gotovo konstantna i pospanost. Trbuh mi je već tjedan dana okruglast i napuhnut, probava usporena.
Držite se legal alien , dea84 i Mury, puuuunoooo ~~~~~~~~~ .
Inace, i lh trakice mogu posluziti kao test za trudnocu... Ali istina je, da one nisu pouzdane. Bez obzira na to ja bi i njih iskoristila, pogotovo ako im prijeti da propadnu zbog isteka roka trajanja. :-)
danas mi je 17 dnt. 15dnt beta je bila 490 :). za sve cure koje se izludzuju simptomima...ovo mi je bio mislim 7 IVF...vise sam prestala brojiti...svaki put je bilo razlicito, bilo je postupaka da sam bila sigurna da ce upaliti, a ono velika 0. ovaj put nisam imala ama bas nikakve simptome osim ponekad bolovi i nervoza u nogama kao pred mengu, (.)(.) se napusu, pa ispusu, hemoroidi pojacani i katastrofalna stolica :(. zadnji par dana su mi grudi bolne, ali nisu prenapuhane...nadam se da natezanje na wc-u nece naskoditi plodu to mi trenutno stvara brigu :(. svim cekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mene je od ET. zatezalo i probadalo u jajnicima, ponekad bi to bilo popraceno i menstrualnim bolovima. Bolovi su se javljali više puta dnevno po par minuta, pa bi stali i tako ponovno. Nisam mogla spavati na boku jer bi me to jako probadalo. Mislim da je bio 3dnt. kada sam isla na wc i kadad sam se obrisala imla sam tragove krvi na papiru, opet sam se obrisala i opet su se tragovi pojavili. Nakon tri sata isla sam ponovno na wc ali tragova nije bilo. I ja sam dosta napuhana, isto sam to pripisivala utrogestanima, kao i bolne i natecene grudi. I danas sam jako napuhana kao da sam u 6 mj. studnoce. I cesto sam isla na wc, cak i u toku noci a nisam pila toliko puno tekucine da bi bilo od toga. I meni se vise spava nego obicno u toku dana. Jedini trenutak kada sam promislila da sam mozda trudna je trenutak kada sam vidila tu krv na papiru, nekako mi je to dalo nadu, a sve ove ostale simptome pripisivala sam utrogestanima, mada prvi put kada sam isla na ICSI nista nisam osjecala, ovaj put je bilo sve drugacije.
E da zaboravila sam napisati da je i moja stolica isto katastrofalna i ja se nadam da to natezanje na wc-u nece naskodit plodu.
hej cure,meni danas 3dnt (5d), nemam nikakvih simptoma,cike malo veće ali od kad sam počela sa hormonima,znači nema promjena,hm,neznam dali da se zapitam....ništa čekam betu
a znam,poznato mi je to-uvijek sam imala svakakve simptome ali kad sam ostala trudna niti jedan,već sam otpisala postupak...zato nikad se nezna ..
nema druge nego čekat betu, bit strpljiva i naravno optimistična :-)
buterfly još malo i bit će sve ok, navijam za lijepu veliku betu :)
ja prelezala danas cijelo popodne nakon transfera i vise ne mogu :lol:
a i utrogestan mislim da daje svakakve simptome pa onda sam odlučila da najbolje ne mislit na to ni da me grudi bole , ni da san napuhana ko balončić, jednostavno si govorim da to tako mora bit - tješim se :)
Cure, hvala na podijeljenim simptomima :-)
Meni danas 8DNT a 29 DC ( inače su mi ciklusi od 28-30 dana), pa ako sutra ostane bijel toaletni papir, mogu se još više nadati, jer inače procurim i preko utrogestana. Jedini dobar znam su mi povećane (.)(.) (i MM potvrdio :mrgreen:), te kao neki trnci u bradavicama, znači ne bolne, nego više nekakvi trnci, i da par puta sam i danas imala po dnu stomaka oštro probadanje. Ali kažem,ako do utorka ne procurim za mene je to već puno, i lagano se opuštam :-)...i, da danas lagano boli glava, ali onako podmuklo, i dobro znam da me tako boli i pred M, ali i u zadnje dvije trudnoće, tako da su sve opcije otvorene...uglavnom, nada mi se vratila :-)
A joj,meni kažu kao da se osijeti da si trudan,nešto kao osječaj je dugačiji....:-o.a ma,ja baš nemam nikakav filing,nikakav..osim tih cica koje su napete od početka th,ali nemam nikakvo probadanje u dnu trbuha...jooooo,već sam sama sebi dosadna...:evil:dosta! neću više o tim simptomima....umara me to a vjerujem i sve cure koje čitaju moje postove...sorry:oops:
Bok cure,
imam jedno pitanje menije je embrij (blastocista) zaleđen 6.dan i vraćen mi e 14.10. a rekli su mi da betu napravim 27.10. što je u biti 13 dana nakon transfera...jel to znaći a su mi dan transfera brojali već kao prvi zbog embrija starog 6 dana???
I da li je rano da ujutro idem izvaditi betu?
dan transfera računa se kao nulti dan. Sutra bi ti znači bio deseti dan. Možeš i sutra vaditi betu, iako bih ja možda ipak napravila kako su ti rekli. Ja sam vadila 12. dan nakon transfera 3dnevnog embrija i ona je bila troznamenkasta, po toj bi logici i tebi sutra trebala biti pozitivna ako je trudnoća u pitanju. Sretno!
Mury draga :* tako mi je drago da si mi se ponovo digla i da je nada tu! Ja stvarno mislim da je sada tvoje vrime i želim ti od srca ogromnu betu!
Pozdrav cure, evo jučer sam imala transfer i s obzirom a sam prelezala skoro svih 5 dana od punkcije jer je bolilo dosta danas mi je već dosta i ležanja i mirovanja, mala šetnja ne bi trebala bti strašna zar ne? :)
smiješ šetati, naravno, ja sam na dan transfera više-manje ležala a onda dalje sve normalno bez nekih velikih naprezanja.
cure hvala vam na odgovorima vezano za moje pitanjce....
evo meni je danas 2 dnt 2d embria,ne osjećam ništa posebno osim što sam ovaj put dosta napuhana što u prvom postupku
sa menopurima nisam bila, primila sam 32 ampule gonala+4cetrotide i dobila 2 js....koliko se sjećam prošli put mi je
nakon punkcije bilo bolnije jer sam imala 7js,ali nisam bila ovako napuhana...znam da je svaki postupak za sebe,ali i sam
doktor se malo začudio da sam tako loše reagirala na gonale...jutro prije štoperice jedan folikul je bio velik 19,a drugi 17,jel to ok?
znam da je sve to individualno,ali ipak volim čitati i vaša iskustva,vrijeme brže prođe :-)
pozzz svima!
Mury, welcome back on top!!!
Sezen, folikuli su ti ok, tako i meni budu cca. S obzirom koliko si primila Gonala nije ni čudo da si napuhana, mada si stvarno loše reagirala na njih. Ali i jedna js je vrijedna, a ti ih imaš dvije. Nisam polovila je li su ti i obje vraćene. Sorry! Pij puno tekućine i sve će biti ok. Sretno!
hvala svima na podrški ali ß=0
ništa već smo za vikend odradili plakanje nakon negativnog test a sad idemo dalje...
dea84 žao mi je...
dea84 žao mi je zbog tebe ali šaljem veliki zagrljaj da što prije kreneš dalje u nove pobjede...pusa
Oh Mury tako me raduje to tvoje probadanje u dnu stomaka,i ja sam isto imala.Molim za tebe:klap:
mury kako si danas , imal krvi ?? mislim na te :love:
Evo mene cure moje s posla, nema nikakvog spotinga niti krvaruckanja, danas imala par puta grčeve probadajuće po dnu trbuha koji su udarali u lijevu preponu (a možda i umišljam :mrgeen:), više si ni sama ne vjerujem, ali su to drugačiji grčevi od onih menstrualnih, (.)(.) mi se sve više sviđaju, bujaju, počinjem ih osjećati da su teške :-), i MM je jako zadovoljan njima,samo jadan ne smije me ni pipnuti :-)
mury,to mi dobro miriše,zato puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dea,žao mi je....
Mury do neba~~~~~~~~~~~~~
puno mislim na tebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala vam cure moje :heart:
Gabi25, ti sam nešto tiha u zadnje vrijeme, sve se mislim da nam skrivaš nešto fino :-) :kiss:
Mury, go girl!~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, to bi moglo biti to:heart:
držim fige, zaslužuješ to.:-)
tlukaci5, vjeruj sve s MPO teme to zalužujemo, i sve ćemo to i dobiti, kad tad...vidi mene, jesam li to ja sa tolikim optimizmom:mrgreen:?, jesam, jesam, ja sam :-)
Meni još uvijek nije jasno jeli se računa i onaj dan kad je transfer bio?
Ja sam apsolutni neznalica po tom pitanju ...ja nisam znala ni kaj su blastociste
Dan kad ti je bio transfer se ne racuna, to ti je 0-ti dan.
Mury:heart:
isto sutra ujutro 11d idem vaditi betu jer doktor zeli da to napravim.
mury nadam se da ces biti na pozitivnoj strani statistike:-)
svim cekalicama kojecega odnosno djece zelim puuuno strpljenja srece :heart: a ja odoh na temu sa smrznutim JS.