potpisujem!
Printable View
Draga Frćka želim ti sve najbolje, da sve bude ok, ima različitih scenarija, znam da je to sada igra živaca, mislim na tebe i držim :fige: za sutra draga i da sve bude ok!!
s_iva žao mi je, a zašto su te hospitalizirali?
Želim sreću svim betočekalicama i svima koji su u postupku, cure držimo se, mora doći i naše vrijeme!
cure kako može biti prerano? 13dnt, 6-stanični embrij mi je vračen 3 dan od punkcije...test je osjetljiv na 25mlU/ml!!!!
Saraya a koji si test radila inače znaju oni i prevariti iako tamo piše da su osjetljivi na toliko i toliko, neki zataje. Ne želim ti davati lažnu nadu ali izvadi betu sutra!
Frćka držim fige:fige:
prima stick..AAAAAAA šizim cure help, "slučajno" sam kopala po smeću da vidim u uputstvima na koliko je osjetljiv i sada su 2 crtice na testu??? :evil: jel moguće da se pretvorio u lažni pozitivni???????
a shit...idem u ljekarnu!!!! ajme a uplakana sam, oči nabrekle, već sam sve oplakala..možda si samo produžavam agoniju..koma:-(
Cure, evo da se i ja napokon javim :)
U prošlu subotu, 7 dnt, sam prokvarila, dosta jako i mislila sam da je sve gotovo. Kako mi je krvarenje u nedjelju stalo, u utorak 10 dnt sam radila test i odmah su se pojavile dvije crtice!!! Ponovila sam test u srijedu i četvrtak i rezultat je bio isti. Pošto još uvijek nisam vjerovala testu, u četvrtak sam vadila betu i ona je bila 216. Sutra sam trebala službeno raditi betu, ali kako radim pa nikako nisam mogla, otišla sam danas i maloprije sam dobila nalaz i beta je 726,6! Ne mogu vjerovati i strah me je veseliti se. Molim Vas, neka mi netko kaže da li je to ok beta za 15 dnt blastice??
Kako vas ne mogu sad sve pohvatati, puno kolektivih ~~~~~~~~~~~ za sve!
s_iva tebi puno dobrih ~~~~
saraya, test treba očitati prema uputama proizvođača, najčešće nakon 5 minuta. ove crtice što se pojavljuju naknadno, nakon pola sata, sat ili dva, te crtice su rezultati koji nisu valjani.
sretno sutra na beti.
Saraya i ona je radila prima stići baš taj je bio 2 puta neg, a ona trudna. Ja sam radila clear blue i on se pokazao dobitan. Molim te kupi drugi test
Ajme dino,čestitam od srca! Da dobra beta, izvrsna!!! Imaš brdo kalkulatora za porast bete i vrijeme porasta na netu pa se malo zabavi do prvog uvz-a...
Divne vijesti, ne stignem pisati,ali vas sve pratim i za neke od vas sam posebno navijala, eto zadnji postupak ti je dobitni!
Sretno i dalje, nek bude školski!
Frćka, čestitam, S_iva držim fige da se mali borac izbori za svoje mjesto u trbuščiću!
Prima stick, ne stići...koji ubija mob
saraya nadam se da ce novi test biti pozitivan!
dino84 divno, bas si me razveselila! to je lijepa beta i lijepo se dupla!
Dinooo! Jupiii!!! Beta odlicna i savrseno se dupla! Samo tako nastavi!:-)
Dino84, bravo!
dino,prekrasno :-D čestitam!
Dino 84 čestitam.
Dino84 koliko blastica su ti vratili ?
Meni 5 dan 2 blastice pa se veselim i nadam velikom plusu .
Drage moje pisite malo o simtomima i kako se osjecate. Meni je danas 4 dnt - nita ne osjecam, ama bas nita
Sreco drzim fige da bude pozitivan :)
ma tina šta ćeš osjećat ne moraš ništa moji simptomi su počeli 9. dan ali nisu bili za zapazit nisu bili za nadat se ili je mene bilo strah nadat se ...
bila sam malo gladna i imala sam blagi bol u želudcu a stomak mi se napuho 8 dpt sve skupa ništa jer i prije mi se puho u postupcima (samo što je sad osto napuhan :-D)
cice krepale a ja se samo u njih uzdala ,počele reagovat tek u 6.tt
sve u svemu opustite se neće bit simptomi kao što se nadate hhehe samo vas beta iznenadi, meni je tako bar bilo
opustite se jer ne možete ništa promijenit bit će šta će bit ...a bit će dobro
želim vam svima velike beteeeeee .....za past na dupe
ništa cure..još 2 testa- negativno...pripremam se za sutra i čekam veliku 0 :cry:
Too, dinooo! :-D Strepila sam hoće li ti upaliti u ovom pokušaju, izvukla si se, baš mi je drago :)
Inače, za kontrolu visine bete svima preporučujem stranicu http://betabase.info/, nekako mi je uvjerljivije to kad živi slučajevi upisuju sami svoja iskustva (kliničke trudnoće)
Frćka, s_iva :fige: za dobar razvoj situacije!
i naravno svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~
Curke nakon vadenja bete kome javljamo nalaz mpo doktoru ili ginekologu ?
Lana javljas mpo dr-u:-)
Dino sretno di kraja
Saraya držim fige za betu :-)
Svima sretno
Argente,daj mi molim te definiraj 'kliničke trudnoče'..kaj to točno znači,kliničke?
dino sretno draga do kraja!!! da sve bude ok!:klap::klap::klap:
dino84 bravo!!!
Frćka navijam jaaako!!!
Cure vibrrr vibrrr za sta god vam treba!
Dino84 :-D :-D divne vijesti!!!zoveš sutra da se naručiš na uzv?
frćka :fige: na najjače!!!!!!!!!
saraya :love2:
mary 123 :-D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!
strašna i ostale betočekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dino84 :-D bravo, čestitam, i vibram za srculence ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
s_iva, frćka, ~~~~~~~~~~~~~sretno sutra :)
saraya, nadam se da su ti glupi testići bili "pokvareni", i da će te beta ugodno iznenaditi ~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga sretna 1506, da odgovorim tebi i Sari 10. Hvala vam na brizi! :-) Nisam napravila testić, davno sam sebi zacrtala da se neću s njima mučiti... Već dva dana imam neko brljavljenje, bojim se da je m., iako mi nikad nije došla pod utrićima. Probada me lijevi jajnik, simptome nikakve nisam imala. Ujutro vadim betu, ali bojim se zaludu :no: Kako ste vi?
Ne uspijevam sve popratiti, pa šaljem pozdrave svima i vibram za sve kojima treba ...
Laralana moja prijateljica je baš bila neki dan i kaže da nije ništa strašno kao šta ti je maca papućarica napisala kao jača menstualna bol , bolilo je ali ne puno ,ja nisam bila nikad pa ti nemogu osobno reć al eto to mi je ona rekla.
KyraArs :fige: za beturinu!!!!!!!!!!!
Jojo vidiš to tvoje nisam ni vidila,baš mi je ovo bzv!
Kyra Ars da ponovim ovdje da ti držim velike :fige: za sutra. To brljavljenje ne mora značiti dolazak m, mnoge trudnice su imale to na početku trudnoće, čak i pravo krvarenje. Al beta će ,naravno, sve reći. Sretno ti draga Kyra sutra i javi nam betu!!!
cure sutra za ß :fige: