Vatra ~~~~~~~~ da ipak bude sve kako treba! Inesz u sjećanju mi je da si ti imala malu vrijednosti bete?
Printable View
Vatra ~~~~~~~~ da ipak bude sve kako treba! Inesz u sjećanju mi je da si ti imala malu vrijednosti bete?
Vatra, ne mora to ništa značiti. Meni je na 11dnt trodnevnog bio test pozitivan. I to crta tako svijetla da sam ju samo pod jakom rasvjetom mogla ugledati. Osjetljivost je bila mislim 25 al svejedno.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je još prerano.
Željkice, vidjela sam tvoju nisku betu.
Ja sam imala vrlo nisku početnu, slabo rastuću, padajuću betu... zapravo sve dok sam mjerila betu do (6+5 tt) beta je bila vrlo, vrlo niska za te tjedne trudnoće... Mi smo imali puno, puno sreće...Trudnoća je završila rođenjem djeteta :-)
Vibram da sve bude u najboljem redu kod tebe ~~~~
Evoooooooooooooo naaaaaaaaaaaaaas sa + na Intim plusu na 8dnt :) ....beta u utorak, a do tada smo na stand by..puse
:-D :-D :-D :-D :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betuu
zelimo_bebu čestitam! :)
:-D :-D
bravo draga!
zelimo bebu toooo :)
Jel bio FET u prirodnom ciklusu ili sa estrofemom?
Zelimo_bebu........ ma to draga, cestitam!
Moja beta danas 106 manja je Al se pravilno poduplala. U petak moram ponovit.
To željkice!:-D
Joj samo da nastavi tako rasti, i više nego duplo! :fige:
čestitam cure na plusićima, i dalje čvrsto držim palčeve za ogromne bete:fige::fige:
željkice :fige::fige: za petak
želimo_bebu :-D:-D
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu i jos jedna u nizu koja odbrojava sitno do bete. Curama cestitam na plusicima, a vama cekalicama drzim palceve :)
Želimo bebu :-D
Željkica za sretan ishod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Cestitam cure i nek beta bude sto veca :ghug: :-D ...
Lunale i Grička ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!!!
Evo transfer obavljen,na kraju vracenja jedna blastica od dogovorenih 2 ali dr kaze blastice super kvalitete pa da se ne riskira s blizanackom trudnocom 4 blastice pohranjene ako zatreba a nadamo se da nece sad tek pocinje prava borba sa zivcima ... cure nadam se da cu biti vase srece i imati plusic i ogroomnu betu.
Gricka drzim palceve kao i svim ostalim cekalicama :)))
Cure danas mi je 8.dnt (5. dan vracene dvije blastice) i nisam izdrzala pa napravila test Clearblue digital koji je pokazao +. Ne znam jel prerano za veselje, cula sam da od lijekova moze biti lazano pozitivan? U petak sam dobila onu injekciju nakon transfera... Sta mislite? Sutra ujutro ga ponavljam a u petak vadim betu (ako ne dobijem stvari do tada).
Sretno
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ovdje da napisem da je beta 0... Nista strasno, sta nisam vec znala.. Idemo dalje dok je volje odmah u novom ciklusu..
Svima ~~~~~~~~~~~~~ za plusice i velike bete!!!
Vatra86 zao mi je :(
vatrice, zao mi je :-(
Vatra, zao mi je draga... Ali kako kazes, idemo dalje i bit ce!!!
vatra,:love: i :fige: za dalje!
Vatrice moja...ljubi te tvoja ŽB :*
11 dnt, beta 390....dupla se pravilno, vadila prije 2 dana - 150 je bila....no imala sam malo krvarenja, koje je na sreću sada stalo....ležim i mirujem i nadam se ovaj put boljem scenariju....puseeeeee
Zelimo bebu to su odlicne vijesti,cestitam vam od srca.jel moras jos ponavljat betu?
Hvala vam cure.. Bit ce bolje sigurno drugi put..
I vibram ZB da ipak bude sve u najboljem redu..:-*
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sta god treba
Svim curama s pozitivnim betama čestitam! :) Ima vas puno i baš mi je drago.
Ostalima :fige: za slijedeći put.
Ja se jučer piknula sa elonvom i sad čekam 6.d.c. folikulometriju da vidimo da li će biti folikula.
Tanatana bit ce ih sigurno samo pozitivno misli.drzimo fige :-)
Cure pomoc, beta danas 11dnt je 96.8
Kakav je to nalaz za 11.dan, jel to nisko ili ok? Dajte neki odgovor brzo, tresem se :)
Lunale trenasfer blastica il
Ili trodnevnih? Mozda da za 4 dana opet izvadis betu.. Iako po meni, s obzirom da znam dosta cura sa niskom betom da je na kraju bilo sve ok, beta zvuci dobro
Hvala cure, opet strepnja znaci :( Vadim je u ponedjeljak opet. Vracene su mi dvije blastociste 5. dan od punkcije...
puno lijepi vijesti.
Čestitam cure redom a zeljkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje i za uzv. Tko će ti radiit uzv?
Moj mpo dr.