Alice, a kaj ak je herpes? Kaj to moze biti nesto opasno u trudnoci? Znam da se ovak zna desiti kad padne imunitet i da nije "big deal" (ak nije genitalni jel :mrgreen:)
Printable View
Alice, a kaj ak je herpes? Kaj to moze biti nesto opasno u trudnoci? Znam da se ovak zna desiti kad padne imunitet i da nije "big deal" (ak nije genitalni jel :mrgreen:)
Na internetu svasta ima, a na torchu se radi i tip 1 (usne) i tip 2 (genitalni). Uglavnom sam nalijetala da je malo vjerovatno da na usni moze izazvati malformacije u prvom tromjesecju ali znala sam naici i na ne tako lijepe informacije. Stoga, trudim se ne guglat. Jos nista ne vidim, samo me pecka i ima neka plava linija, kao vena-mozda je i usna pukla na neki nacin, ko zna. Uglavnom do 11.11. cu pokusati biti google free jer panicarenjem samo mogu sebi odmoci.Voljela bih da nisam trenutno takva but can't help myself.
Ja sam danas pišnula test..nista...bijelo kao snijeg. Simptoma nikakvih nemam tako da cekam M :(
:heart:
lista za
04.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~34.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~32.dc-pozitivan test
mašnica~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~23.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~21.dc
justme409~~~~~~~~~~20.dc
anita83~~~~~~~~~~~~19.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~14.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~9.dc
Mašnice :ghug:
Ja sam bila na HSG. Sve je prohodno. Bolilo me ko sam vrag nakon pregleda kad sam došla doma. Za vrijeme pregleda nisam ništa osjetila. Sad tri mjeseca ciljanih odnosa i onda ćemo vidjeti hoćemo li hormone popravljati.
Masnice, drzi se!
Himalaya, pa nisam pojma imala da ides. Meni eto nakon hsg-a 4ti ciklus bio dobitan. Taman sam mislila da nista od toga jer svi kazu kao ta tri nakon da su sanse vece.
Sretno, i pokrijte ovaj ciklus svakako. Super da je prohodno!
Od srpnja odgađam taj pregled i svaki mjesec nešto. Sad je napokon to obavljeno. Pokriti ćemo, nema nam druge :lol:
Masnice, :ghug:
Himalaja, suuuper za prohodnost! A sta vam nije u redu s hormonimma?
Ja neke mucnine jutarnje, cicke osjetljive, al sam nervozna za poludit.
Ja i dalje nista, i kolko god si mantram da je normalno, stalno mi to visi u podsvjesti. Budemo vidli, mozda kad krene 5tt se nesto krene odvijati.
Himalaya, ne znam dal si radila uzv ili rtg, ja sam isla na rtg s onim kontrastom pa mi curkao jos par dana. Da se ne splasis, jer ko krv izgleda.
JustMe, Andydea ima novosti?
Iva, Anita, Jelena, kaj ima?
Rtg sam radila. Ma sve ću lakše podnijeti uz spoznaju da sam to maknula s dnevnog reda.
Ja odradila zadnju fm. Nadam se da je to to. Viditi cemo oko 15tog
Jagodice, zar nije vec 5tt krenula?. Ja neam apetita nesto, jedem jer znam da trebam...voce, povrce,meso, jogurt... bude tu i koja kockica cokolade i uz to folna kiselima i Duphaston..... :D Bit ce da su sve trudnoce razlicite.
Himalaya, sretno u narednim ciklusima.
Masnice, zao mi je i nadam se da ce naredni ciklus biti dobitni. <3
Progutala se recnica, a napisala sam bila.
Jagodice, ja sam sad u petoj, tj. po nekim racunanjima 4+2, a po nekim 4+3, ovisno racunas li prvi dan. Tako neke aplikacije ovako, a neke onako. :D
Pa no, ja sam po ZM 4+5 danas. Dobro ja to kazem 4ti tjedan, nije mi peti do 4+7 iliti 5tt. I sestra kod gina kad sam bila 4+1 mi je rekla da sam u 4om tjednu, nije rekla u 5om.
JustMe, drzimo fige! Jel se vidi da je prosla O?
Ne jagodica
Kad si 4+1 onda si 4 tj trudna al se kaze U 5 tj si
Ti si sad u 5 a za tri dana ces bit u 6 tt
Da, to je peti tjedad. 4 puna i koliko vec dana petog pa ces za koji dan napunit pet i uci u sesti. Jer ako sam ja u petom ti si jos koji dan iznad mene.
Da, da, da kuzim. A prvi mi je put pa ne znam :mrgreen:
Eto onda u petom da. Vec sam zaboravila zakaj smo to spomenule hahaha, al fala ba objasnjenju.
lista za
05.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~35.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~33.dc-pozitivan test
mašnica~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~24.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~22.dc
justme409~~~~~~~~~~21.dc
anita83~~~~~~~~~~~~20.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~15.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~10.dc
Da prijavim betu 16dnt 1165.9
I prvo povracanje
Ohoho, beta se vidim dupla kak spada. A za povracanje mogu samo reci da se drzis. Bome si rano krenula, evo nadam se da je to bilo "slucajno", tj da nece postati rutina.
JustMe, navijam s tobom!
Andydea, imas ti kaj za prijaviti?
Bubamara utjesi se s naljepsim razlogom povraćanja
Ja imam jos masu do moguceg testa, ako cu ici prije m raditi ga
lista za
06.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~36.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~34.dc-pozitivan test
mašnica~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~25.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~23.dc
justme409~~~~~~~~~~22.dc
anita83~~~~~~~~~~~~21.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~16.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~11.dc
Pozdrav, nova sam na temi. Inače su mi ciklusi 28 dana i M uredna al ovaj put "dobijem" 29.10. ujutro i bllijeda krv, svijetla, grčevi u stomaku i sve 5, sutra dan ništa ni sukrvice tijekom mokrenja i 31.10. očepi tamna krv, ugrušci i pravi bolovi. Ukoliko računam od 29.10. onda sam 9. dc, a ukoliko računam 31.10. onda sam 7.dc :zbunj:. Budem pitala ginekologinju u petak.
Radila test i nista!! Bijelo ko snjeg!! Vjv ni nemozemo napravit bebu :(
evo cure da vam se javim, sutra je dan D :-D .. sutra mi induciraju porod.. bebac je prestao dobivati na tezini i skroz je nisko u zdjelici pa nemamo kaj vise cekati.. sutra sam 39+3tt
hvala vam :heart: :-o
Character, dobro nam dosla! Obicno kazu 1dc kd krene zapravo, al najbolje pitati gina.
Anita, kolko dugo pokusavate? Jesi razmisljala o kakvim pretragama tj jesi radila nesto do sada?
Andydea, kaj ima kod tebe? Jel i dalje papas haha!
I secer na kraju, Vikiiii, sretno do neba!! Kad ces moci sjeti nas se i javi nam da znamo kako je proslo i kako ste. Jedva cekam da se javis! :heart:
Al ja imam kratke cikluse tak da treba sta pokazat pokazalo bi
Nismo isli na pretrage al sam razocarana jer smo se ovaj ciklus trudili....uz to sam skuzila u zadnje vrijeme da je mm sperma vodena i prozirna....to nemoze bit dobro
Viki sretno
Anita, to je fiziološka pojava, zove se likvefakacija sperme.
I ma koliko bili kratki ciklusi, test ne može biti pozituvan 21.dan. Bar sačekaj 25.
Najjednostavnije ti je mjeriti bazalnu temp pa ćeš znati kada raditi test.