juha s griz noklicama, kuhana govedina i pire krumpir i kopar-sos.
Printable View
juha s griz noklicama, kuhana govedina i pire krumpir i kopar-sos.
prekjučer tortilje sa puretinom, paprikom i pancetom
brdo salate i pivoooooo :D
jučer juneća juhica, pomfrit, salata, šalša i lešo
uz to zapečene tikvice sa mozarelom, pomom i pancetom
danas..valjda samo panceta.. :mrgreen: otišo dragi na službeni put, a ta je panceta tako božanstvena..mljac
majamajica, dodaj makar malo kruha...
ja na moru dobila 3 kile (i tako svako ljeto) pa ću kuhati salatu.
Koleginjice bok! Nemoj ništa kuhati, čitaj samo ove fine receptiće i papaj salatice. Za tvoje kilice se ja ne bojim. :)Citiraj:
apricot prvotno napisa
ni ja za tvoje, boli me briga...
ali MOJE...eeeee... :P
zašto uvik morate o tim prokletim kilima ?! :x
a tako mi je bilo krenulo...
ja danas patliđane sa mozzarelom za sebe a mm će dobiti šniclu na naglo i široki rezanci!
salata od tunjevine
juha od povrca
Ja danas radim tjesteninu sa četiri vrste sira, to mi je najjednostavnije kad je ovako vruće :mrgreen:
lola24 kako radiš patliđane sa mozzarelom?
Evo, onaj moj slatki krumpir danas je završio u loncu. Skuhala sam ga i napravila 2 jela
- narezan na ploške, skupa s tikvicama i paradajzom, zaliveno vrhnjem i jajetom, pa zapečeno u pećnici
- sweet potatoe pie, prema jednom od gro recepata, ali ipak malo modificiranom
E sad, meni je zapečeno povrće bilo dobro, a moji upravo režu kruh i mažu na njega šta stignu :P .
Sudbina pite će se znati za nešto vremena, kad bude malo hladnija, o tome izvještaj sutra.
Eto, mislim da odustajem od slatkog krompira.
Aleta, za knjižaru ćeš morati smisliti nešto luđe. ;)
ma daj, pa tek sad je to pravi izazov! :mrgreen:
(a u knjižari ionako već planiram odjel s vinima, pa ni slatki krumpir nije daleko od toga)
Ančica ima neki super recept sa slatkim krumpirom, ali čekajte da se vrati.
Sebi za posao za ručak: grah iz konzerve, kukuruz iz konzerve, konzerva tunjevine, jedna sitno nasjeckana paprika, malo papra, maslinovog ulja i limuna, sve izmiješano. Mljac, jedva čekam vrijeme za ručak.
Za ručak: pečeni kunić, crvena leća i heljda na varivo, salata.
Nema više krumpira. Konzum gdje sam ga kupila sad je zatvoren, a nemam namjeru obilaziti grad za slatkim krumpirom.
Pita je ispala solidna, mada su mišljenja podijeljena. Kćer mi je rekla da se nada da više neće s.k. vidjeti u našoj kući, MM je nešto promrmljao, a šogorica i ja tamanimo. Ostali koji su probali su ni vrit-ni mimo.
Ni u našem KOnzumu ga više nema...
Mi jučer toplo-hladnu salatu od puretine, a danas ću grašak bez mesa. Samo varivo.
mi danas nemamo nista :mrgreen:
MM i ja
bice neka kupovna pita ili slicno... :/
Aj aj i ja kod Talijana dobila 3 kile :cry: ali sam za nećake pravila buhtle sa pekmezom pa ce se sigurno koja potkrasti.Citiraj:
apricot prvotno napisa
prepekla sam par šnita kuhane šunke, a onda zdinstala luk, papriku, češnjak, mrkvu, grašak, zalila vodom i pireom od rajčice, dodala krumpir, proso i paštu. Vid je pojeo 2 tanjura, Eva Marija je gutnula 2 žlice. :roll:
pecene pastrve
riza s povrcem
desert: dunavski valovi (to samo zato jer sam palila rol, pa da iskoristim struju jelte :mrgreen: )
Dolega, ovo "u rolu", bit će da je pećnica, rerna, ror? Vjeruj mi da sam razmišljala kako si ti to "srolala" paprike.Citiraj:
dolega prvotno napisa
Jučer varivo od mahuna i pohane tikvice + cikla.
Danas savijača od sira i blitve.
danas MMu rodjendan, izrazio zelju da napravim sitni cevap i pire i to je dobio :mrgreen:
bice jos kolaca i zivio
Pa sretan TMu rođendan!
hvalaCitiraj:
anchi pp prvotno napisa
A ja danas s obzirom da smo u smanjenom broju buču kao varivo i pire krumpir. Nema mesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni bi to proslo da sam u smanjenom broju sama sa sobom. :lol:
Punjenu papriku i pire krompir
Prodinstaj luk i češnjak i na to dodaj blitvu, posoli i popapri i preli tjesteninu s time.
Mljac.
Ja sam malo zalutala vidim.Citiraj:
LeaB prvotno napisa
:?
Varivo od mahuna sa seitanom + Ječmeno pecivo.
jučer ramstek na naglo, salata i riža s povrćem (tikvice, pome, paprike,...)
danas sveki sprema ribu
Jucer lasanje s mljevenim mesom i tikvicama (dobila pohvale supruga :oops: ) danas zajednicki rostilj s hrpu prijatelja: razno meso, tikvice, krumpir u foliji na zaru s umakom od vrhnja i vlasca, sopska salata, hmmmmm ....
šnicli sa senfom¸fila,krastavci sa vrhnjem salata
Šta ti baš i hrana mora imati markicu?!Citiraj:
Romina prvotno napisa
:P
Finije je s markicom :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Za ručak ništa posebno: juneći šnicli u saftu, integralni špageti, salata. Ali desert: muffini s malinama, mljac, najbolji su.
a, super sam se najela: pohani patlidžani i uz to pašta s tunom i kaduljom. imam svježe kadulje u vrtu - lud okus. :)
varivo kelj s faširancima
Žgance.
njoki sa gljivama
juha od povrća