Ostala trudna sa 63, otišla roditi sa 90. Nakon mjesec dana došla do 72, a sad sam na 74. A cilj mi je 60... uh, kako mi se čini dalek i nedostižan!
Printable View
Ostala trudna sa 63, otišla roditi sa 90. Nakon mjesec dana došla do 72, a sad sam na 74. A cilj mi je 60... uh, kako mi se čini dalek i nedostižan!
Ovisi tko?! Npr. MM-u sam super,a mami i baki cu valjda uvijek bit premrsava..,ma sve ti je to relativno.Citiraj:
mfo prvotno napisa
ostala trudna s 65, rodila sa 17 kg više, znači 82kg, poslije poroda sam imala odmah 10 kg manje, jučer sam se vagala i imam konačno početnu težinu :D
pa imala sam 50 kad sam ostala trudna, 75 kad sam došla u bolnicu, a 64 dva mjeseca poslije.
visoka 1,78
prije trudnoće imala 60kg, kad sam otišla u bolnicu 73kg, a kad sam izašla iz bolnice 62kg
s tim da sam jeeeela nenormalno, a hvala bogu pa sam dosta visoka
1,63 m
53 prije trudnoće
69 u bolnicu( beba 3,360kg)
59 iz bolnice
1 godinu poslije 50kg uz dojenje (dijete 13 kg)
Ja ostala trudna sa 68, smršavila 3 kg prvih tri mjeseca trudnoće. Rodila sa 87 kg. U porodu otišlo 7 kg. Sada, 4 mj. nakon poroda još stagniram i imam istu kilažu kao poslije bolnice, 80 kg. i ne znam što da napravim Čak sam se kilu udebljala. Dojila sam prva dva tjedna, onda se izdajala i još se izdajam ali malo izdojim. Moram krenut na fitness i na strogi režim, jer samo od sebe ne ide!!
1. ostala u drugom stanju sa 50kg, isla roditi sa 59, dosla kuci sa 52, nakon 3 tjedna spala na 46
i drugi put isto tako.
Sada imam 48 kg ( to mi je kilaza od 6-og osnovne), jos uvijek stanem u traperice koje sam tada nosila :P , a sada mi je 34.
Prije trudnoće 70 kg, prije poroda 90 kg, po porodu 80 kg, trenutno 72 kg!
Zanimljivo je da sam u prvom tromjesečju izgubila par kilica, no zato sam u zadnja dva tjedna dobila 7 kg (a držali me na dijeti :? )
Inače, najbolje se osjećam s nekakvih 62-63 kg, visoka sam 173 cm
1 put ostala trudna sa 50kg išla rodit sa 76
2put ostala trudna sa 52 išla rodit sa 77
3 put ostala trudna sa 49 išla rodit sa 77 a sada imam 63kg i nikako da smršavim :(
ostala trudna sa 64. nakon mucnina pala na 61. prije poroda oko 90 (bio mi bed vagati se. dobila jezikovu juhu od medicinske sestre u merkuru. zbog kilaze, naravno :) ) dosla doma sa 75. u par dana dosla na 80 gdje sam i danas. ne pomaze ni kretanje ni dojenje. bole me koljena od tezine i ne znam kako da smrsavim. od dojenja stalno gladna ko vuk. pogotovo cokolade (i u trudnoci glavna namirnica.) idealnih 60 (na 170 cm) .... ko dobitak na lotu. i to ne jednom. triput zaredom!
Visoka sam 168 cm.
Prvi puta sam ostala trudna sa 60 kg, a išla u rodilište sa 79 kg, gdje sam ležala tjedan dana i nisu me vagali. Kad sam se vratila doma imala sam 60 kg. U naredne dvije godine izgubila sam još 2 kg.
Ovaj puta sam zatrudnila sa 58 kg. Sada sam 37 tjedana trudna i teška 72,5 kg. Najviše sam dobila na početku, a sada oko pola kilograma na mjesec. Kontam da je ova beba sitnija, a i ja manje jedem.
Maštam da ću jednom imati 55 kg, mada sumnjam.
Ja sam isto visoka 168 cm
U prvu trudnoću ušla sam sa 60 kg rodila sa 81 kg
U drugu trudnoću ušla sa 60,rodila sa 71(bila sam pametnija)
Sad:planiram treće dijete:imam 59 a želim 56 kg
obje trudnoce zapocela s 52 kg. u prvoj sam dobila malo preko 12 kila, na porodu izgubila jako malo, mozda nekih 5 kila, ali su mi zato sve kile otisle dole jako brzo i bez vjezbe sam se vratila na pretporodjajnu tezinu u roku dva tri mjeseca.
u ovoj trudnoci sam dobila jos manje, vidjet cemo do kraja, ali samo sto nisam rodila pa nece ni sada biti preko 12 kg.
ajde, kaj sam ja jedina koja je ušla u trudnoću sa kilama s kojima vi idete rađati??? :(
Kad sam zatrudnila imala sam 65 (par kila viška inaće imam 63)kad sam išla roditi imala sam81 (dobila sam 16 kila),iz bolnice izašla sa 67 Sad sam stalno na svojih 63 do 65.Zadovoljna sam .
Zatrudnila sa 62 / 5 kg više od željenog / , išla rađati sa 79 , sada 5 mjeseci kasnije 63 kg i idem dolje :P
Zatrudnila s 51, na porod išla sa 63, doma nakon 10 dana rodilišta došla sa 52 s tim da mi je ta kila bila u cicama. Sa Sonjinih 9 mjeseci sam spala na 46 kila a danas imam 52.
Zatrudnila sa 50,išla roditi sa 70.Sva tri puta isto
visoka 178
zatrudnela sa 55 kg i ugojila se 17kg ...
odmah spalo 7 posle porodjaja a skinula jos par vremenom (ionako ne bih volela da imam ponovo 55, bila premrsava)
Mene zanima jel ste vi koje ste smršavile bez neke posebne dijete poslije poroda dojile i koliko?? Navodno onda idu kile brže dole!?
Zatrudnjela sa 68 kg (prva 3.5 mjeseca smršavila 9 kg), išla roditi sa 70, izašla s nekih 65 kg.
Hvala bogu na višku kilograma prije trudnoće (ne znam kak bi ispalo da ga nije bilo).
Dojila godinu i pol po cijele dane i noći.Citiraj:
frogica prvotno napisa
Prvo godinu dana i on je doslovno isisao sve kile iz mene,dojenje jako pomaže skidanju kila(u mom slučaju odmaže),drugo sam dojila samo mjesec dana ali kile su opet padale jer sam imala bebu i sina od godinu ipo pa su kile padale kako sam ja trčala s njim.Sad dojim,jedem puno a kile su već prije mjesec dana pale na normaluCitiraj:
frogica prvotno napisa
Pre trudnoce 57 kg
Rodila sam sa 70 kg, izasla iz bolnice sa 62 kg.
prije trudnoće 70( inače mi je normala 65 ali sam se udebljala), pred porod sam imala 86 (!!!) i bila sam ko slon. Sada, 4 ipol mj. poslije imam 72 i nisam na nikakvim dijetama jer dojim.
Prvi porod: zatrudnila s 58kg, rodila s 83kg. Nakon dva mjeseca nosila iste hlače sa spuštenim strukom kao i prije poroda.
Drugi porod: zatrudnila s 58kg, rodila s 80kg. Isto tako, nakon dva mjeseca ušla u iste hlače.
Sada, 14 mjeseci nakon drugog poroda, imam 56, 57 kg (178cm)
Ja se, inače, teško debljam, ali čim se, malo više, iscrpljujem, kile lete dole. Takav mi je metablizam, valjda.
Prva trudnoća - 170 cm, zatrudnila s 59, rodila sa 70. Iz bolnice izašla s 64, sad imam 60. Rodila sam prije dva mjeseca. Jedem ko i prije, često dojim. U tudnoći nisam imala apetit, jela sam obrok više. Hvala Bogu stanem u svu staru robu. Izludila bih da sam morala kupovat novu! :)
Prije trudnoce 168- 58, u porodiliste sa 75, iz porodilista sa 67, sada 62. Jos uvijek ne mogu u stare farmerke ali doci ce i taj dan.
Prethodne dvije trudnoce sve isto samo sto je od starta uvijek bilo 2-3 kile manje. A bila sam i mladja... ;)
KAd je skidanje kila u pitanju, kod menem nezamjenjivu ulogu igra dojenje. Inace apetit je nevjerojatan, jedem cesto, mnogo i kvalitetno.
zatrudnila s 48, išla roditi s 59, 2 tjedna nakon poroda imam 50 kg i voljela bi na tome ostati :D