-
Vrijeme sigurno liječi sve, ali iz osobnog iskustva, promjene u prehrani mogu biti od velike pomoći. Naravno, vjerujem da je sve individualno.
Kod nas se pokazalo da sirovo voće i mliječni proizvodi izazivaju kuršlus. Po izbacivanju mliječnih proizvoda stanje je bilo puuuuuno bolje u roku od 2 tjedna (toliko je potrebno da se mliječni proteini izbace iz majčinog i bebinog organizma, a kod nas je popravak stanja nastupio praktički u dan po isteku ta 2 tjedna od izbacivanja mliječnog). Još uvijek je imala grčeve, ali bili su mala beba u usporedbi s onima kad bih pojela neku sirovu voćku ili dok sam jela mliječne proizvode.
-
Ja sam jela sve kuhano, ništa sirovo. Nikakve salate, paradajze ili bilo šta što nije termički obrađeno. Jabuke ako sam jela to je znači bio kompot. Palenta s vrhnjem i jogurtom, i takve stvari. Ali Mali je stvarno bio ko noj što bi se reklo - i dan danas je. Sve je fino i sve je za pojest. Nikad nije bljuckao, i nikad nije bilo perioda duljih od dva dana da nije ima stolicu, čak ni kao beba. Jednostavno imala sam sreću.