ide ivonna pajkiti. Prvo runda trbusnjaka po novom rezimu....
Laku noc cure! :love:
Printable View
ide ivonna pajkiti. Prvo runda trbusnjaka po novom rezimu....
Laku noc cure! :love:
Curke mužić mi šizi, a i već me leđa bole od sjedenja, pa Vam želim ugodnu i laku noć. Ljubite svoju dječicu i lijepo sanjajte.
Laku noć Ivonna. Tipkale smo u isto vrijeme.
Laku noć! :love:
e cure!
kaj se tice cokolina,frutolina i ostalog meni se cini da je frutolino ipak najbolji izbor!radi se sa vodom,od voca je i nije toliko sladak!nika ga je do sad jela 2x,ali mama ga jaaaaaaaaaaaaaaaaako voli!! :mrgreen:
slikice od ivonne su super i ona je meni jako zgodna,pa i sa podocnjacima do poda!! ;)
Sto se tice lina, mi jedemo frutolino, rizolino i grisolino.
Asja veoma malo jede kuhanu hranu, nemam pojma sta da radim. Uglavnom bi samo jela adaptirano na bocicu, a ja pokusavam nekako da smanjim kolicinu adaptiranog (jos uvijek ima tri do cetiri obroka :/ Kravlje mlijeko ne zeli da pije samo, jedino u gore pomenutim linima, a kupujem joj ono najmasnije koje nadjem, obicno ono dukatovo od 3,8%
Ah, mliječni obroci. Moja noćna mora.
Riana apsolutno ne želi pojesti ništa za doručak ili večeru mliječno. Od griza do čokolina sve pljuje od prvog zalogaja. Popije ona dvije bočice adaptiranoga mlijeka odkada ne dojimo ali kao da je sve kašaste stvari nekako prevazišla.
Vlatka, probaj bioaktiv ili jogurt pa nadrobi unutra kruh ili skuhaj žgance pa prelij s jogurtom. Ili možda mljeko keksi i voće. U svakom slučaju mislim da se ne trebaš previše sekirati probaj joj svako toliko ponovno dati i jednom bu počela jesti.
Curke samo na tren da se javim. Ja sam danas počela raditi. M. čuva tata i valjda sam već 10 puta zvala doma, a tek je 13 sati. A kaj mogu kad mi jaaaaako fale. Na poslu je ok, čak i super, ali ja se osjećam kao da nikada nisam radila jer mi je koncentracija jednaka nuli.
Pusa svima.
drži se Niticeeee!!!!!I meni fali moja Vita :cry:
Nitać, samo se otresi te brige i vratit će ti se i koncentracija! :love:
Sretno ti bilo!
kokice kovke,procitala sam da je danas sve proslo ok!
drago mi je i drz nam se :heart: !
:love:
Kovke :love:
...a ko nam to sutra dolazi medju nas velikeeeee????!!!
joooooooooj, nikić pikić nam slavi roćkas, milaaaaaaaaaa naša draga curica :angel:
je je!!! :heart:
baloni vec cekaju napuhavanje!! i domaca torta od bake i one girlande(ili kako se vec to zove) i one trubice za rockase i male kapice za na glavu!
jedino smo tuzni sto nam daddy mora u nocnu vec u 18 i 4o,tako da ce propustiti veliki dio rodjendana!! :(
veceras smo imali aktivnu vecer s andreom..bila je sva u elemetnu, razigrana i voljna suradjivati, pa smo iskoristili priliku da ju malo testiramo kolko nas razumije...iii..
moram vam se hvaliti...andreic vec kuzi fakat sve..donesi daljinski, odnesi pelenu u smece, ugasi radio, upali TV, sve dijelove tijela, i to sve na dva jezika!
Jedva cekam da pocne brbljati :D
mogla bi ja na instrukcije iz engleskog kod andreice!!! :mrgreen:
dovedi niku piku na instrukcije demoliranja kuhinje/dnevne/kupaone i sveg ostalog pokretnog i nepokretnog :mrgreen:
moze!! ja ju dofuram i ostavim kod vas nek dijete uziva,a daddy&ja odosmo u 2 potoka na neku klopicu&cugicu!! ;)
ak doneses klope i nama, onda dogovoreno...meni uz ove moje dvije jos jedna pikica ne bu problem..a i cika mi je u pogonu ako zaskripi :mrgreen:
:love: i laku noc, odoh ja u krpe
laku i mirnu noc ti zelim!!
noć Ivonna, pusi svoje curke, a jel može i muško pojačanje, ak curke nisu dovoljno snažne za razbit koju čašu, tanjur, lonac.... bude im Fran pomogao :mrgreen:
kovke, drago mi je da je sve dobro prošlo, super ti to podnosiš :heart:
buckići, želim Niki i vama dobru zabavu sutra, vjerujem da će to biti prava veselica za pamćenje.
Bravo za malu naprednu Andreicu!!!! Svaka čast!Citiraj:
ivonna prvotno napisa
Laku noć svima koji su otišli na spavanac. :)
Ja ću još malo švrljati za kompom pa idem i ja u krpe. :)
I ovdje čestitamo maloj Niki ročkas! :love:
Ivonna pa tvoja Andreica je prava mala mudrica. Moj M. ne zna niti jedan dio tijela pokazati. Istina, nisam ga baš pretjerano forsirala jer vidim da je nezainteresiran Ali od neki dan ima novu foru. Ne želi dati pusu nego mu moramo reći "daš mami nos?", onda on dođe i sa svojim nosekom dotakne moj. Tak da se mi ljubimo ko mali eskimi. :lol:
Inače, čini mi se da je jučerašnji dan dobro prošao i mislim da je M. bolje prihvatio odvajanje od mene. Imao je tatinu punu pažnju, pa valjda nije jako osjetio da mene nema. Iako MM kaže da je stalno hodao po stanu i tražio me. Kada sam se vratila doma prvih 15 min se durio na mene i nije mi htio prići, ali onda kada je nije se više odvajao od mene.
Jedva čekam vikend.
Još jednom Niki pusice za rođendan
:* x 1000000000000000000
nikasretan ti prvi rođendan :D
lijepo se zabavite i javite nam kako je prošlo :)
mi slavimo sutra, naručila sam toru kod vinceka sa teletabisima i nadam se da bu dobra (saherica).
kupili smo balone, girlandu ;) kapice sa vinijem.....
kovke :love:
Andreica :D
joooj Nitice znam da je sada grozno, doci ce vikend 8)
opet sam pretjerala sa smajlićima :/
ovo je trbalo biti na ljetnim b. od 0 do 1 :/ ali je završilo tu, no nema veze ionako smo od sutra službeno vaši :lol:
BUCKA- PUSA DOBRODOŠLICA PIKICI NA PODFORUM 1-3!!
Klo- pusa i vama za ročkas (pošto me ne bude da unaprijed zaželim sve sve sve naj naj naj) :heart:
Sretan rođič i ostalima koji će slaviti slijedeći tjedan :love:
thanx danijela!
lijepo se provedite na moru!
evo rockas je super prosao!
slavljenica vec blazeno spava!! Heart
pika je bila preslatka u maloj traper haljinici!!
hvala puno svima na cestitkama!
baloni su se dobro drzali i jos uvijek se drze!!! Wink svi su im se divili i stvarno je sve jako fora izgledalo!pika je dobila puno lijepih poklona,a slikice ce daddy uskoro staviti na forum!! :)
Još jednom čestitam Nikici!!
Nika i buckići, dobro nam došli na 1-3!!! :D
Nika-Pika, sretan ti rođendan :D velika pusa velikoj curki! :love:
Bok svima!!!
Evo, i mi se nakon 15 dana vratili s mora i imamo veliku vijest: LEA JE NA MORU PROHODALA!!! :D
More je, inače, na njenom jeziku BUE :*
Bravo Lea!!!!! :D
Lana već treći dan ima proljev i nosić joj je začepljen.
Tako da smo danas kod kuće.
Evo, i mi se formalno prijavljujemo-NEMA VIŠE ŠVERCANJA! :)
Dobro nam došli!!! :love:
:*