:lol: to njemu reci!Citiraj:
tatek prvotno napisa
Printable View
:lol: to njemu reci!Citiraj:
tatek prvotno napisa
Ajme k2007 ne mogu vjerovati :lol: , tako je i kod nas.....mm je stalno koma pa čim dođe u sobu i dok ja uspavljujem maloga (stavljam ga u krevetić ako vidim da bi moglo doći do sexa :mrgreen: ) i on zaspi .
Večeras ću ga zaskočiti :mrgreen:
:lol: :lol:Citiraj:
Ana :-) prvotno napisa
i ja! 8)Citiraj:
Večeras ću ga zaskočiti
Meni nije jasno zašto ne pričate sa svojim polovicama? Kako vam može bit lakše problem reć cijelom svijetu a ne svojim muževima :?
U svakom slučaju, sretno!
Ma kad oni to već znaju, ali ne reagiraju iz nekih samo njima znanih razloga. :(Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
Ma daj?! Pa kako to? A jooj..onda je to slučaj za malo dublji razgovor.. ili ih stvarno treba napast..nekako mi to za ne povjerovat..pa je l se nakupilo nekakvih problema, il je odjednom takva situacija?Citiraj:
"rinama prvotno napisa
Bez otvorene komunikacije nema rješenja sigurno!
Cure držite se :love:
Bubica....kod nas je jedini problem šta mi muž radi po cijele dane i onda navečer bude koma (pretpostavljam da bi i ja bila koma da radim cijeli dan) i čim se legne u krevet zaspe.
Kod k2007 je problem šta se trenutno ne osjeća naj nakon poroda i odmah misli da i njen dragi to isto osjeća....ali i kod njih je stanje svaki dan sve bolje, zar ne ;) ?
Po meni to nisu nikakvi problemi...kod nas je posao više manje u pitanju a kod k2007 prolazna faza nakon poroda....
Ja ne razumijem te muzeve ... :nope:
Kad cu ja jednom docekati da me MZ zaskoci iza ugla ... :mrgreen: :zaljubljen:
ahhh...zavidim svima :(
mm brižan još uvijek strpljivo čeka, mene sve živo boli, kad god probamo čini mi se da ću se porodit još jednom, a ožiljak kad vidim od epi dođe mi slabo....onih desetak cm će se i iz kupaćeg vidjeti....
nekad mi se čini da nikad više neću moći kao prije poroda.... :/
ali vježbom do savršenstva, neki dan konačno nakon sat i pol truda uspjeli :D
valjda bude pomalo i to došlo na staro....
Kad počneš radit po cijele dane ;)Citiraj:
tatek prvotno napisa
MM radi dan-noć, stalno je u gužvi, ali za nas se uvijek nađe vremena. To nam je način za punjenje baterija a ne dodatno iscrpljivanje (kao što izgleda na prvi pogled :mrgreen: )
Tatek, počmi dolaziti doma kasno i to je to :lol:
Mellyna već smo pričale o tome...ti se prvo moraš riješiti tog grča i straha od boli. Kada se opustiš biti će ti lakše
I toga je bilo pa opet nista ... :/ :lol:Citiraj:
Isuse! A ja sanjam dan kad ću obući 42! Između mene i 42 stoji 5-6 kg. Živim u trenirci jer iz principa neću kupovat 44 ili 46 čak!Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Koji je točno "problem" kod vas...jer ovako ti ne mogu ništa pametno savjetovati :/Citiraj:
tatek prvotno napisa
upravo tako!Citiraj:
rinama prvotno napisa
...nije da mu nisam rekla. ma nije da mu tisuću puta nisam rekla! i kroz šalu, i 'zaozbiljno', i vodili smo duuuuboke razgovore koji bi kao trebali nečime rezultirati... ne nalazim se prvi puta u 'komi u braku' (dobro, do sada su bile 'kome u vezama'...), znam kako se postaviti, kako razgovarati... Ali razgovor nije razgovor ako ja na kraju vodim duuugi monolog, par puta ga zamolim da ne okreće glavu već me sasluša, i onda se razočaram kad on na moje ne kaže ništa, a niti sam poželi išta komentirati/zatražiti/kritizirati kad ja imam najbolju namjeru saslušati njega...
da, faza nakon poroda, samo se nadam da je - uistinu prolazna! :mrgreen:Citiraj:
šalim se na njegov račun, pa mu kažem kako je post porođajnoj depresiji! :lol: stvarno tako nekako djeluje
Ma, nije to neki sad poseban problem, razlikujemo se u temperamentu i sve je to vec razjasnjeno medju nama, ... jednostavno MZ nije osoba koja ce u trenucima umora i frustracije posegnuti za seksom (za razliku od mene i nekih od vas ;) ) vec zeli biti odmorna ... a isto tako nije bas od onih zena koje rado preuzimaju inicijativu u toj sferi ljudske djelatnosti (stoga moja aluzija na vase "skakanje" na muzeve ;) ) iako bih ja rado da se i to desi neki put.Citiraj:
tatek... možda ne želi biti odmorna već zavedena ;)Citiraj:
vec zeli biti odmorna ... a isto tako nije bas od onih zena koje rado preuzimaju inicijativu u toj sferi ljudske djelatnosti
nisam baš kvalificirana za dijeljenje savjeta ... :lol: ...ali znam, između ostalog iz iskustva, da svaka žena - bez obzira na dob, trajanje veze/braka i sl., voli uvijek (ili bar s vremena na vrijeme...?!) biti ponovno zavedena od strane svog dečka ili muža! ona srednješkolska strast i pohota.... eeee to :mrgreen:
:klap:Citiraj:
k2007 prvotno napisa
Naravno da zeli biti zavedena!
Necu sad ulaziti u detalje :mrgreen: , ali mislim da se ne moze pozaliti na nedostatak moje mastovitosti ... ;)
Ali, rado bih i ja bio koji put zaveden ... :mrgreen:
same here ...Citiraj:
Ali, rado bih i ja bio koji put zaveden ...
samo što nekako gubim maštovitost i uopće volju za nekim posebnim trudom.
volim se recimo full srediti - šminka, obleka, čak i štikle za po doma. ali kad to biva ne primijećenim, slijedeći se put bogme izostati. ili neće (jer uživam u uređivanju ;) ) - ali tad ću radije to iskoristiti za neki izlazak na kavu ili van...nego za bezrazložno šepurenje po stanu... čovjek se osjeća glupo.
k2007, mislim da imamo isti problem ... ;)
No, kod mene je to jednostavno dio MZ-inog temperamenta/licnosti, a ne nekog dubljeg problema tako da sam se ja vec pomirio s time da ne mogu ocekivati puno na tome polju ... no, nada umire posljednja. ;)
Iskreno ti zelim da tvoji napori ipak urode plodom! :)
od svojih dubokoumnih razmišljanja ja sam zakljućila da MM-u više nisam poželjna iz tog razloga što sam sada veća za 18 kg nego što sam bila kad smo se oženili. :/
eto, ja razmišljla cijeli vikend. :coffee:
Ma, svasta ... ;)Citiraj:
rinama prvotno napisa
Nema to veze.
Voljenu osobu ne uspredjujemo sa slikama iz mladosti ili ljepoticama iz kalendara, tu su jednostavno druge kategorije u pitanju.
rinama, i ja sam (u svojem slučaju) pomislila prvo na kile (iako ja imam manji višak ali opet - daleko sam od slike sa svadbe)...a onda s druge strane si mislim - pa znaš kaj, ak su stvarno kile u pitanju (ili izgled općenito) onda je stvaaaaarno površan! jer kao prvo, dobila sam kile zbog trudnoće a ne zato što ne držim do sebe pa se obžderavam. kad gledaš na taj način, to su istovremeno i "njegove" kile, dobila sam ih iz našeg "zajedničkog" razloga, iliti - zajedničkog djeteta!
sad si opet baš razmišljam...bolje za njega da ima neki veći problem od (objektivno ne velikih) promjena u mom izgledu! takav mu razlog ne bih mogla oprostiti :evil:
također! :love:Citiraj:
tatek prvotno napisa
Rinama tatek ti je sve rekao, mogu samo njega potpisati.
I kod nas je to šta mm nikako ne preuzme inicijativu :/ tj. igru zavođenja...pričali mi o tome i on više voli kada ja krenem....možda bi i ja trebala nositi štikle :mrgreen: , btw ja ne znam hodati u štiklama a htjela bi naučiti jer mi je to baš seksi za vidjeti.
Mojim cipelama najveća peta ima 2 cm :/
joooj, meni je valjda najmanja peta 10 cm! :lol:
to mi je totalni fetiš!
al nema to veze... znala sam biti sređena do bola kak bi se reklo, a on ne trza. ili pak, skroz bez šminke, u trenirci i poderanim čarapama (karikiram) - a on na mene k'o da sam sišla s duplerice! :P
hoću reći, sve ovisi o njegovom raspolođženju. ma mislim, jasno je meni sve to, ali stalno je odlučujuć faktor njegovo raspoloženje ili njegovo štogod. prečesto padam u drugi plan (ili treći, četvrti...), a da ne mogu vjerovati koje su idijotarije preuzele moje nekoć prvo mjesto! onda, kad je on 'za', ja moram biti raspoložena, htjela-nehtjela, jer...tko zna kad će se slijedeći put dogoditi isto. ma užas...
...ma to je najmanji problem! ispraksaš se za jedno popodne! ;)Citiraj:
btw ja ne znam hodati u štiklama a htjela bi naučiti jer mi je to baš seksi za vidjeti.
Nezgodno je to kada nema ravnoteze ... onaj tko puno cesce inicira seks postaje frustriran jer dobiva dojam da onome drugome nije stalo do seksa i njega kao osobe, a isto tako i riskira "kosaricu", koja nikome nije draga ...
Cesto sam cuo price o frustriranim muzevima cijim zenama nije stalo do seksa i koje tek tu i tamo "odradjuju" obavezu, dok su rjedje price o zenama u takvoj poziciji i muzevima kojima nije do seksa.
mene sve ovo posebno frustrira zbog prijašnjeg iskustva... bila sam u vezi dugo, ludo zaljubljena, sve je bilo savršeno... odjednom me počeo redovito odbijati, prvo fino, kasnije sve odlučnije... i, naravno, kao bi i svaka druga pomislila, prvo me prošla jeza da sam mu postala neprivlačna... no nije bilo to u pitanju, što mi je i tada bilo jasno, jer skok s jednog na drugo bio je prilično nagli. doslovce preko noći. kasnije (puno kasnije) doznala sam od jedne osobe koja je s njime o tome razgovarala, da me nije htio zbog nekih mojih odluka koje mi je zamjerao. ubrzo nakon toga smo prekinuli.
nisam dobro objasnila u prethodnom postu... to što mi je on zamjerao nema veze sa seksom već nekim mojim dugoročnim planovima koji se njemu, očigledno, nisu sviđali...
Stvarno je puno rjeđe ovo pročitati, da muškarci ne osjećaju potrebu za sexom.
Da se meni to događa, prva stvar na koju bih pomislila je da me je možda zamjenio sa drugom ženom, nikako to da l imam kilu više il manje.
To vrijedi ako je odjednom postao nezainteresiran..a ako mu je takav karakter (kao tatekovoj Z) onda bih znala i prije braka koga uzimam..
Što bi se dogodilo da čekate dok oni (ona) ne preuzmu inicijativu?
Mislim, sex je potreba svakog čovjeka, nekom manja nekom veća, ali je tu..
Nije stvar da mm nije zainteresiran, nego jednostavno kada je on umoran njemu se spava....a kod mene je situacija da kada sam umorna sex mi super dođe da se opustim.....nismo svi isti, zar ne ;)
Šta se tiče preuzimanja inicijative....on pita da li se hoćemo....ali nema one igre zavođenja koju ja obožavam
[quote="Ana :-)
Šta se tiče preuzimanja inicijative....on pita da li se hoćemo....ali nema one igre zavođenja koju ja obožavam[/quote]
e točno to!!!! ...baš se slično dogodilo sinoć... :oops: doslovce me 'pitao', a tako mrzim kad izostane spontanost (bar odglumljena!)... naravno, ja pristala, jer jadna - šta ću drugo :lol:
(kasnije mi je bilo bed...jer kao da sam mu poslužila umjesto ruke) :lol:
misliš da mi nije i to prošlo kroz glavu? :/ ...samo što kad to prolazi, boli puno više...Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
MM, kad se malo prisjetim, bio je sličan i prije što se tiče 'potreba'...ali prije sam mu daleko više bila zanimljivija. i on daleko 'poduzetniji' i 'maštovitiji'. (a vjerojatno sam i ja sad puno više zainteresirana, pa mi je veći šok, prešaltat se s ničega (zbog mirovanja) na - opet ništa)
još nešto...
došla sam do najpametnijeg mogućeg zaključka. mičem se s topica jer sam davno otišla off topic. hvala svima na savjetima, nadam se da nije bilo uzaludno...a ja se javim ako se išta promijeni ;)
:bye:
:love: :bye:Citiraj:
k2007 prvotno napisa
Ja kupila kondome i vazeljin danas :lol: :dancingfever: jer se spremamo na pohode i to nakon skoro 4mj... _Ono doktor me šiva po ure ka da veze goblen,samo sam još čekala da mu neko donese kavicu :coffee: Prvih mj dana nisam mogla ni sjediti :roll:
Uglavnom nisam se usudila, a ni sad nisam nešto hrabra ali ćemo pokušat. A MM isto nije nešto do seksa, kaže da se nemože skoncentrirati to majčinstvo i to, da mu ne ide sa sexom ... Neku večer nam je nešto došlo međutim nisam se usudila bez maziva :lol: 8)
Dabogda se kresnula večeras :tele:
Kondomi i vazelin ne idu zajedno :nope: , lubrikant mora biti na bazi vode (vazelin može uzrokovati pucanje lateksa).Citiraj:
Astralis prvotno napisa
samo da prijavim veeeeliki napredak :D :mrgreen: 8)
Čuj vikend je...možda ti se posreći :lol:Citiraj:
Astralis prvotno napisa
K2007 :bouncing: