MN, viš ja provociram njih dvije a ti reagiraš ;) nedaju se smest.
Printable View
MN, viš ja provociram njih dvije a ti reagiraš ;) nedaju se smest.
pa kak uspijete tak brzo pisat :?
hiperprodukcija
to da apricot pošizi kad se vrati :lol:
To zaboravih, ima svih brojeva a najveći koji sam vidjela je za 24 mjeseca (ja sam Leni uzela za 18 mjeseci - broj 86).
daddy nemoj da te ja oklagijom :lol:
I kopčaju se naprijed :D
ja sam piki kupio u marks and spenceru za 18 mjeseci ali su joj sada doooosta predugačke :oops:
MNatasa, krivo si me shvatila, nemam ja samo 3 sijede, nego su se samo te 3 probile od proslog posjeta frizeru. Nazalost, nadje ih se puno vise kad prodje koji mjesec. I to zacudo, sve se pojavile otkad sam u braku :mrgreen:
da da sigurno je TM kriv za sjede
sve ću ja njima reći kak ih ogovarate kad ih vidim :mrgreen:
jupiii odoh sutra u KC (i u onom Marks&Spenceru ima?) pa cu obici. Ja andrei pidzamice kupujem uvijek malo vece jer m,e frka da ce joj bit neudobno, i jos kad se stisne...
Dosta mi je kompa na poslu ali sam vas morala malo posjetiti da me razveselite (pogotovo Mirta koja me izbjegava - javlja se samo navečer kad mene nema :P )
Jučer mi je frendica kojoj sam i kuma javila da se razvodi. Imaju dvoje male djece. Užas. Baš se nekak fuj osjećam cijeli dan zbog toga.
je, a kaj mislis da tebe tvoja bucka nikad ne ogovara :P
ajoj MamaNatasa..mene isto takve price rastuzuju. Zapravo me najvise rastuzuje situacija u kojoj se djecica nadju. NJima vjerojatno nista nije jasno :(
Tak smo i mi kupili u Tintiliniću broj 80, došli doma, oprali i dijete sad ima pidžamu sa trofrtaljnim rukavima koju jedva navučem na nju.
evo da ja stanem daddiju uz bok, odnosno više mm-on upravo tvrdi da je prve sijede dobio sa mnom, jer smo prije braka živjeli 4,5 godine zajedno-nije mi jasno zašto me uopće ženio-ja ne bih da sam na njegovu mjestu :ups:
Mali su, curica je 4,5 a dečkić će uskoro 3.
pa opet kasnim :lol:
a ja mrzim velike pidžamice jer mu noga izađe iz nogavice i otvori sve drukere
od simptoma imam - beskrajan umor, ali zadnja tri dana je moja mama s Vidom dok sam ja išla neke stvari obavljati, baj d vej, bila sam jedan dan u Zapršiću kod frizerke
kovkicu nis ne kasnis, sve mi to pohvatamo iako je cijeli topic zbrda zdola :*
meni je to jako tužno-ne za starce, oni znaju kaj rade, već zbog dječice-nisam za brak ako ne funkcionira, ali nisam niti za rastavu nakon prve svađe-čini mi se da nekako dana sviše nema te tolerancije između supružnika
I nisi se izgubila? Pa kad mi imamo samo jedno jezero :lol:
Nataša možda bolje da se razvedu pa da djeca imaju normaln život nego da se svađaju pred klincima, u blizini imamo "par" koji se razveo i savršeno funkcioniraju - bolje nego u braku
a imamo hrpu parova koji su u braku a kako to izgleda.....
Ma mislim da nije stvar u svađanju već jednostavnom ne slaganju karaktera ali to je bilo dobro poznato i prije braka... Ona je super, on je super ali skupa jednostavno ne ide.
Joj Mirta, sjećam se- onaj beskrajan umor i pospanost-ništa mi se nije dalo radit-baš te žalim, ,ali drugo tromjesečje je već nešto drugo, a i brzo će doć ;)
E Mirta bas si neka. Mogla si se javit da ti barem navratim dok si u frizeraju.. ;)
Slažem se, bolje da se rastanu ako ne ide. Samo mi je žao kad se sjetim klinaca i kako će im biti bez oba roditelja...