bravo za jana hodača
Vlatka, HVALA;
ovih dana sam puno mislila o tebi, molim te javljaj se češće . kako si?
kako trbuščić?
Printable View
bravo za jana hodača
Vlatka, HVALA;
ovih dana sam puno mislila o tebi, molim te javljaj se češće . kako si?
kako trbuščić?
mi imamo 12.ti zubić-neki dan je opet počeo škrgutati zubima i danas sam tek uspjela ugledati-5icu dolje desno :preskaceuze:
A joj mi imamo tek 5 zuba. I to mu izbilo u mjesec i pol.
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...ajevo,42738.jlCitiraj:
ivonna prvotno napisa
MN, i ti svasta isceprkas :lol:
Andrea je kod mojih i ja se danas spremam kupiti joj onaj djecji stolic sa 2 stolice (da ju iznenadim kad se vrati) na kojem ce moci crtati, i papati prsticima iz svog tanjura. Mama mi tupi u glavu da je prerano za to, ali ona vec sara olovkom po papirima, pa valjda ce znat jos sjest uz to :/
Jel netko mozda vidio gdje to ima za kupiti? I koliko otprilike kosta?
u TL na Žitnjaku i mislim da sam vidjela u Crtiću Branimir centru
Ivonna si kupila pidzamice?
Evo ja se ubacujem u pričicu o pidžamicama :mrgreen:Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Moja ih malena dobila dvije (br. 80) - ne znam kakva su ta stranjska djeca, ali dijete mi cijelo može stati (doslovno) u te pidžamice...dobila sam čak i savjet da ih zbubam u perilicu na 95 stupnjeva pa ih malo "komprimiram" :lol:
Boze, sta ste ovo napravile :shock: Trudila sam se koliko toliko pohvatati sve, ali sam negdje na pola cetvrte stranice stala i prebacila se na zadnju 8)
Nama su sve pidzamice kratke, u stvari nogavice su OK, ali su rukavi postali trofrtaljni. Ista stvar i sa majicama dugih rukava, ali srecom jos nije toliko hladno. Morat cu se baciti u shoping, ali mi je muka kupovati u ovom mom gradicu, jer sva djeca imaju bukvalno iste stvari, posto imamo samo dvije kvalitetne prodavnice djecje odjece :roll: a nemam vremena da idem u Mostar iil Sarajevo :(
Mi smo jučer prvi put spavali u pidžami za odrasle (bez stopala) koju smo dobili za rođendan i bila je preslatka u tome. Tako odrasla... Baš mi je prebrzo narasla.
MN, nisam kupila jer nismo htjeli ici u kc po onoj kisetini. Mislim da cemo se Meri i ja danas zaletit po pidzamice i pogledati stolic u Crticu. U TL nemaju ono sto ja trazim :mrgreen:
Maureno već dugo spava u pidžamici i bašmi je preslatki.Inače ih kupujemo u Iani.U subotu sam mu kupila prve šlapice tak da mi je i u njima pravi bonkas...osim kad mi stane na nogu :mrgreen:
Evo za Bucku sam dodala slike MZM :zaljubljen:
http://public.fotki.com/NatasaS/vjencanje/
dobar dobar, al uzivo jos bolji :mrgreen:
ja izbacila svu robu iz ormara na preslagivanje i sad mi se ne da.
Teskog srca sam platila 610kn jer su me uslikali u prvom mjesecu i sad mi dosla kazna, a ja mislila oni zaboravili :cry:
Evo, i kod nas to trajalo jedan dan (što se tiče temp; 38,6), osip na guzi i nogicama još uvijek je prisutan i dobila sam otprilike odgovor kao i ti - sve se vrti oko virozice s osipom i ne treba ići doktoru...Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
Još stigneš i brzo voziti! Moj naklon!
Jel mi to štedimo prostor zbog Apri ili svi spavate?
nemoj ti meni tu za buckuCitiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
umjesto da skrivaš zgodnog muža od ostalih ženski ... ;)
Ma znaju da sam ja žena zmaj tj škorpija pa neće....
Naradila se ja, pa idem doma odmarati (moš mislit). Vi lijepo pišite a ja ću sutra čitati i sama se sa sobom dopisivati.
:*
danas je zatisje..di si Nitice, kako je Matija?
Kovke, jel se mali misic adaptirao?
Mirta dragaj busu
Svi ostali :*
Mi danas kupili stolic u Crticu i jedva cekam da A. dodje kuci da ga vidi..
Meri vec 2 dana ne kaka, ali kolko se sjecam to je normalno za dojene bebe?
ivonna - i do 10 dana je ok za dojene bebe da ne kakaju
daj nam slikicu stolića !!!
mi smo danas cijeli dan doma, prije podne zbog usrane ceste a poslije podne je padala kiša - užas postajem zatočenica vlastitog doma
planirali smo ići kupiti šlapice za vida ali od toga ništa.
Nataša - muž ti je poprilično mlad (a i ti)
ma nakraju smo kupili onaj didaktici kakav ima Vita. Od onih za crtanje smo nasli
Winnie the Pooh sklopivi stolic i 2 stolice u Tl 300kn
Kika ima isto plave, crvene, zute, zelene, kupuje se po komad, stoc 219kn, stolcic 119 cini mi se
Onaj ducan u KC do Crtica ima preeeekrasan stolic i stolice, ali stol je 250kn i 1 stolica 250kn pa ti kupuj :x
Navodno i Lesnina ima ali se rade po narudzbi pa se ceka
Eto toliko od mog obilaska danas. Onaj sklopivi u TL nije los iako su meni drveni bolji, ljepsi, trajniji ali nisam ga htjela kupit jer mi se sjediste stolice cinilo skroz minijaturno, pa cu drugi put povest Andreu da isprobamo
sto se tice mladjahnih muzeva, ja mislim da je moj medju mladjim...
starija sam od njega 2 godine...
a i opet je otisao, a dolazi najverovatnije tek u petak...
i moj tek u petak :cry:
kli..supatnice :*
MN, ZM je stvarno ZM... a i ti super izgledaš...:love:
ja bi mogla reći da je Lara danas prohodala.... zapravno, ne znam kako odrediti dan kad je dijete prohodalo, jel to dan kad napravi prvi samostalni korak ili kad većinom samo hoda.... ona već dugo hoda onak par koraka, pa malo više... ima foru zadnja dva tjedna da dođe sama do mene i uhvati me za ruku da ju držim dok hoda :roll: ... ali danas većinu dana hoda sama...
Lara cestitam ti prohodavanje!! :D
Ivonna :*
Danas je F bio super u jaslicama, ali zadnjih 4 dana imamo problema s uspavljivanjem navečer. Jednostavno ne želi u kindić i borba je svaku večer....užas-evo sad tata već neko vrijeme uspavljuje.... :/
Bravo za prohodavanje
Pusa svima i laku noć!
e da i sutra počinjem raditi :(
mama natasa ajme sto ste lijepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :heart:
anita se vec mjesec dana drzi za (neciji) prst dok hoda, oprezna i dalje...sad je skuzila hodanje u nazad
:roll:
mirta, pusa busi
kovke drz se
kli_kli, pa vidla sam ja da ti je muz mladahan...piletina, ha? (i moj je mladi, hihihi)
kovke, sretno ti sutra.... mene to čeka za dva tjedna... šmrc... kaj F. već ostaje cijeli dan u jaslicama?
hvala na čestitkama za hodanje... skroz mi je smiješna kak se sama sebi divi i svima skreće pažnju da hoda sama... :saint:
nama opet zubi rastu čudnim redosljedom :shock: jučer joj je izbila gornja četvorka, a još nemamo ni donje dvojke....