Citiraj:
leonisa prvotno napisa
sto se tice negativnih i losih vibri o kojima pises kao i o nametanju osjecaja krivnje, meni je jako i iskreno zao sto ti itko iscitava jer zaista nitko nema losu namjeru, da pace.
:love:
i ja se iskreno nadam da nitko nema lošu namjeru, ali neki izrazi su mi ipak "too much", koliko god netko želio time dobro, ili želio ispasti duhovit... meni osobno je to neukusno i nije mi tome mjesto na ovom forumu, te biste stoga i takvu vrstu komunikacije trebale onemogućiti. kažem, ja sam kao i moj bebač, hvala Bogu, zdrava i sve je ok. istina je da s dojenjem nisam u potpunosti uspjela, ali ipak sa skoro 7 mjeseci još uvijek dobiva moje mlijeko u određenim količinama. i ja sam skroz mirna vezano uz to. ali me plaši, opet kažem, kako bi na
neke stvari ovdje reagirala neka sirota bolesna majka koja nije smjela dojiti uopće. i onda čita stvari tipa bebe narkomana isl.... nije ok curke moje, što god mislile o tome. vjerujem da nije u lošoj namjeri bilo (barem želim vjerovati), ali mislimo i na osjećaje spomenutih majki i suosjećajmo s njima. ovako im ne pomažemo (ukoliko uopće posjećuju ovaj forum!).