kovke,to nije smjesno,jer zbog gore navedenog imamo ozbiljnih problema u zvakanju speka,prsuta,fileka krmica i ostalih delicija!! :mrgreen:
Printable View
kovke,to nije smjesno,jer zbog gore navedenog imamo ozbiljnih problema u zvakanju speka,prsuta,fileka krmica i ostalih delicija!! :mrgreen:
ma blago vama bucka!
sta da ti kazem novi ima 12 celih, a jedna trojka mu vec 15 dana viri jedan milimetar na jednom kraju, a na drugom kao probija. A druga isto tako viri ispod desni ali nije jos probila. Dole ima samo bolne kvrgice na mestu trojki.
Mi smo rekorderi u najsporijem izbijanju zuba koji su spremni da izadju!
nisam se smijala vama nego Nitici, jer oni nikad nisu imali 1 :P
A mi imamo 16 zuba, tralalala :sing: :P
Baš tak!!! :lol:Citiraj:
kovke prvotno napisa
Jel to znači da ste do 2 godine oslobođeni izbijanja...? (mislim da negdje u tada izbijaju petice)Citiraj:
Leki prvotno napisa
Zakaj me ignorirate sa pumpicom za nos??
Mi imamo pumpicu od Tigexa i isto se mučimo. Njima je to sve muka pa mislim da je jedino električna pumpica bolja zbog brzine....
Hvala MNataša. :love:
Ma nema na čemu. Čak sam nešto radila pa nisam odreagirala na prvu.
Pusa svima, tipkamo se sutra.
Pozdrav Danijeli Horvat koja nas škica ali se ne javlja :P
Pa-pa Nataša!!!
Stvarno? Daaaanijelaaa javi se!!!Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Curke ja sutra nakon 4 tjedna idem na job. Nije da mi se ne da, nego opet moram sve pohvatati. Osjećam se kao da se vraćam sa porodiljskog.
I ja se odjavljujem za danas. Bok svima.
pa,danijele nam nema vec 100 god!! :(
pika bila danas sa daddy-em na kontroli kod pedice!9, 75 kg i 70 i nesto cm!!
dr-ica je zadovoljna!
dobili uputnicu za okulistu jer pika ponekad gleda u kriz,ali dr kaze da je to normalno do cca 3 god!!
kaze da mozemo polako prijeci i na kravlje mlijeko,mada smo mi jos na adapt!
skicnem vas tokom dana sa posla,ali ne pisem puno da me ne skuze jer mi je comp okrenut prema vratima,a ja sam jos friska!!
pusa svim bebachima-bolesnima i zdravima!!! :*
Bubinima puse da cim prije ozdrave !
Maureno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Novi = mali genijalac !
kli drzi se! brzo ce petak!
pumpica - imamo onu iz dm-a i chiccovu, ista stvar, bar nama...koji put nesto uspije ali nije bas presretan al zato B zna cemu sluzi i ne buni se
MN- prolazili ste pored one neke trgovine cipelama preko puta placa a mi prosli autom prema Zg pa se zato nisam javila...al sresti cemo se mi vec!
zubici- imamo "samo" 6 komada
ja ovaj tjedan pocela raditi nakon TRI godine, sad jos nemam svoj komp pa vam se ne mogu previse javiti preko dana, skicnem malo u kojoj pauzi
mislim da je meni definitivno veci sok nego njima
obojicu cuva nona, Teo jucer pojeo bratov cokolino, dakle probao i kravlje mlijeko a ja ga budim ujutro oko 6 da cica prije nego odem i jedva cekam (vracam se iza 5) da opet cica jer mi budu prepune i tvrde, nadam se da nece nastaki zastoj, kvrzica ili stogod slicno
bucka - Bruni je bjezalo oko i malo iza 6 mjeseci pa smo isli na kontrole
(ima jedna neugodna sestra) ali sve ok, detalje ako hoces javi
Puse svima :*
izgleda da je Vid najmršaviji i ima 2 zuba
(ali je zato visoooooooooooooookkkkkkkkkkkk)
Dobro jutro svima!
Kod nas sve po starom osim što Lenči dijeli puse na sve strane - što rukom, što cmače sve igračke i nas.
Kupili smo malu štalicu sa životinjama - mame i bebe - konjići, ovce i krave. Krava ima vime pa sam joj pokazala kako mala kravica ciki. I onda je ona gledala, gledala i samo se sagnula i smoknula mamu kravu. :heart:
Brblja na veliko, na nekom svom jeziku a jučer sam se iznenadila kad je par puta ponovila papuče ??! dok smo ih skidali. Baš me zanima da li je to bilo slučajno ili će biti na mamu koja je bila (i ostala) brbljavica....
Jutro!
Asja mi ima lagani proljev :( U stvari, kad malo bolje razmislim, vec 15-ak dana, od kako su joj izbijale trojke i cetvorke, ona u glavnom ima mekse stolice, i puno cesce kaka nego prije. Jutros joj je cak i iscurilo iz pelene, sto se nije desilo jos od dana kad je bila na siki. Nemam pojma sat da radim, ona se inace normalno ponasa, normalno jede, ne bih rekla da je bolesna. Da li da je vdoim ped. ili ne :?
Inace, Asja za papuce kaze papa (i mi papuce zovemo pape), a kad vidi bebu na TV ili na ulici, kaze bebe.
sto se tice zuba, ja se iskreno nadam da smo mi sada mirni do 2. godine i da petice nece krenuti ranije, mada s obzirom da je prvi zub dobila sa 4,5 mjeseci, sve je moguce.
Leki možda da ih prvo nazoveš? Da ju ne vodiš među bolesne ako nije jako bolesna?
Jutro!!! Evo nas, definitivno smo prehlađeni! N. curi nosić ali ga nisam vodila dr. kad je oćita prehlada, a ni tati nam nije puno bolje. Mi već jako dugo imamo 12 zubi, trojke nikako da krenu. Ja isto imam pumpicu iz DM-a i uopće ju ne koristim jer N. ne da. Dajte mi recite da li imate one toplomjere za mjeriti temp. u uhu? Gdje ih mogu kupiti i koliko po prilici dođu? N. više ne da mjeriti temp. u guzi. :* svima!
Mi smo dobili digitalni toplomjer za uho i srećom do sada nismo imali temperaturu. Ali kad smo provjeravali temperaturu par puta nekako mi se činilo da i nije baš nešto taj toplomjer. Mislim da se cijene kreću oko 300-tinjak kuna. Čula sam da ima i digitalni toplomjer za čelo koji brže mjeri temperaturu.
Ma, nemam pojma, Mama Natasa, to nije onaj klasicni proljev, nego vise kao rjedja stolica, i nema stolicu poslije svakog obroka. I nije svaka stolica takva, obicno jedna bude formirana, a ostale rjedje. Ne bih htjela da je bez veze vodim doktoru, jer nikakvih drugih simptoma nema, osim te stolice. Ne znam, razmisljala sam da mozda ne pije previse mlijeka? Jer, jos uvijek pije adapt. prije svakog spavanja i ujutro, znaci 3 -4 puta dnevno. Koliko mlijeka djeca trebaju piti u ovoj dobi, zna li tko?
Osim toga, MM ima intoleranciju na laktozu, pa se bojim da to nije od njega naslijedila, ako je to uopste nasljedno :?
Vidjet cu danas kako ce se situacija odvijati, a i moja ped. svakako radi drugu smjenu.
Leki ne znam što bi ti rekla. Možda da probaš pratiti stolice i hranu koju jede pa nešto izbaciti.
Zaboravila sam poslati pusu ozdravilicu malom Nevenu
Ja sam upravo zvala svoju pedicu zbog reakcije na MoPaRu. Prošli tjedan osip ovaj tjedan opet. I kažu to je normalno. Prvi put je osip bio reakcija na jednu bolest a sada je osip reakcija na drugu bolest.
A ako bude osip gori da uzmem knjižicu cijepljenja i odem na zaraznu :evil: Nadam se da će se smiriti....
Leki ljubi malecku. Nadam se da nećete biti bubini.
MNataša mala ljepotica je sigurno na svoju dragu brbljavu mamicu. :love:
Sad kad čujem vašu reakciju na Moparu, još više me strah M. cijepiti. Ako ništa drugo bar mi je drago da smo napunili 15 mjeseci, a možda još mjesec dana odgodimo, pa će valjda i reakcija biti minimalna jer kažu da je bolje što kasnije cijepiti.
Ja radim, a M. je u jaslicama. Kada sam ga ostavljala uopće nije plakao. Bio je tužan, ali valjda zna da mora ostati jer sam mu cijelim putem govorila da ga mama voli najviše na svijetu, ali mora ići raditi i da brzo dolazim po njega, a on neka se samo igra i ne bude tužan.
Romina je javila da sutra izlaze iz bolnice!
:D za Maurena!
Matija je hrabri mali mamin princ.
Mali princ više sebe ne zove Tija, nego Atija, a jučer je jednom uspio reći i Matija!!
Tak je slatki kad to izgovara...Ujutro kad se probudi leži ili sjedi između nas i ponavlja tata, mama, Atija i tak sto puta dok se i mi ne probudimo. :heart:
baš sam došla vidjeti jel ima kakvih novosti od nje... super, super :DCitiraj:
Nitica prvotno napisa
a naše pumpanje nosa bez plača se nastavlja :shock: nemrem vjerovati... izgleda da je problem bio u ležečem položaju a ne u pumpanju nosa... pumpamo s nukovom pumpicom... običnjača, niš posebno...
a jutros nije plakala kad sam ju ostavila u jaslicama... još samo da počne jesti...
pusa svima....
:D za Maurena,
a o cjepivima ne želim uopće pričat-valjda ćemo se cijepiti jednog dana-ak me išta pedica pita, reći ću joj-a šta ja mogu kad je stalno bolestan-svako zlo za neko dobro ;)
jeste vidjele novi story-Maja Vučić i Ivana Husar na 2 stranice pričaju o dojenju, spomenute su i Rode i spot koji je napravio Gonzo :love:
E da. I preporučili su da uzmem Zyrtec za smirivanje osipa. A čitam da ne preporučaju dojiljama ali je za klince od 6 mjeseca nadalje :/
Mene samo zanima kak je pedica sigurna da je to osip zbog cijepiva, a uopće ga nije niti pogledala... :/
Razgovarala sam sa sestrom koja je pitala doktoricu i sve to prek telefona... :(
Hm...nemoj ti ipak davati lijekove preporučene ovak preko telefona, jer kaj ak je to osip od nečeg drugog...Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Leki i N. ima u zadnje vrijeme dosta rjeđe stolice ali primječujem da su mu povezane s hranom. Rjeđe su kad jede više voća - posebno grožđa. Možda je i kod vas tako? Lena čula sam za taj osip nakon cijepljenja ali obično brže prođe! Sad sam sretna kaj se mi ne smijemo cijepiti ( alergija na jaja ). Maureno :D