Je Ajvić...te se pjesmice sjećam iz vrtića... :(
Printable View
Je Ajvić...te se pjesmice sjećam iz vrtića... :(
ma znam, i ja. ;)
andrej jučer dolazi iz parka i kaže baki: baka, ja sam se popiškio i ja sam se zajubio! :lol:
zaljubio se u tetinu frendicu "onu sipatičnu cuju kameju" /karmelu/ pa stalno nagovara tetu da se nađu s njom u parku.
tweety, nadam se da je samo kratkotrajna viroza i ništa više. jutros mi je mm rekao da je naša grupa prazna. valjda su klinci bubani pa ih je sve manje vrtiću. kod mene u firmi pola viroznih. ovo poluproljetno vrijeme sigurno pogoduje širenju kojekavih beštijetina.
nadam se da ćete brzo otjerati temperaturu :love:
ajvi, mi se već drugi tjedan ujutro teško rastajemo. to je očito ladina reakcija na vrtić. čim zatvorim vrata iza sebe ona prestaje plakati i veselo se dalje igra. isto tako već drugi tjedan nikuda nismo otišle van jer ide rano spavati pa koristim svaku minutu kod kuće za igru i maženje. ali to joj sigurno nije dosta.
možda je andrej naslutio da mu se bliži polazak u vrtić pa se sad još više drži tebe. možda si pred njim razgovarala s bakom ili tm-om o odlasku u vrtić pa je glavica pametnica zbrojila dva i dva.
I meni. :/Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Ali Nika ovaj drugi dio pjeva isto kao i ti.
A ima nešto i sa:
Kruška, jabuka, trešnja...
Andrej :heart:
Nego, Nika je već 2 noći zaredom poikila u krevet. Taman kada pomislim da smo se riješili, ona me podsjeti da nije tako. Ne znam što bi mogao biti razlog ove regresije!?
Možda će se uskoro razboliti?!
mmm, ne znam je li vrtić u pitanju (razgovarali smo uglavnom o odgađanju :mrgreen: a na sastanku mu se svidjelo), jednostavno provodimo premalo vremena skupa. k tome, vikendom smo išli van dvaput dnevno jer mu je prije bilo grozno dosadno doma. sad smo skužili da mu paše biti doma, ima kaj raditi.
nema nam tweetice :/
Čula sam se s njom (na kratko) i na dugo i poširoko sa Frenkijem (sve mi je otkucao, što god je mogao :mrgreen: :love: ).
Uglavnom doma su. Ona šljaka, Frenki se igra i imao je tempricu ujutro. Za sada je to to.
I Frenki hoće ići na tobogan. I dogovorili smo se i za ljuljačke i bagere u pijesku, s tim da on inzistira na svojem autiću. I jedva čekam da se izigram sa njim i Lovrijanerom... :love:
heloou, opet sam u guzvi, ali snjeguljicu ću vam pokazati :mrgreen:, to sam samu sebe okinula mobom nabrzaka:
http://i11.tinypic.com/2lcmlc7.jpg
..napisaću vam još malo o šifri "sunce, more, ples", samo da ugrabim malko vremena.
cmok našem dragom frendeku franu, da nam što prije ozdravi i vrati se u formu :*
ah, TU snjeguljicu :lol: :lol:
anek, je l' mi imamo istu frizerku? u tvojem susjedstvu?
ma ja ti se farbam sama u kućnoj radinosti, kako mi šune koji mjesec, ovisno o raspoloženju :mrgreen:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
..a šišanje tu i tamo u rotondi u jurišićevoj u frizeraju "limeni bubanj".
a ti ideš negdje u radićevu..?
da, odmah do tebe. nekako sam zaključila da i ti tamo ideš, pojma nemam kako.
nikad bila, a čula sam da su curke odlične. moraću isprobati..
pa vidim ja da si ti često u mom susjedstvu, a nikad se ne javiš!!
drugi put kad ideš na šišanac, dođi na kavu gore ;)
ljetos sam bila prvi put (sve frizerke kojima sam htjela ići su bile na godišnjem), ali odsad ću ići tamo.
a znaš kamo žurim poslije :heart: , bolje da se mi dogovorimo tamo pa čavrljamo s folijom na glavi kao prave ženice.
satraće nas apri kad ovo vidi
prekosutra nam je predstava u vrticu i ja imam nevjertovatnu tremu :roll:
isa je super, iako 6 tacki programa smatram preambicioznim, ali tete kazu da on moze, a Isa kaze da hoce tako da ...
nemam ideju kako da se postavim,mislim, da ga ne zbunim, jer roditelji sjede jako blizu pozornice.
dajte mi kakav umirujuci savjet, pliz :love:
skuliraj se,sve će biti super,Citiraj:
white_musk prvotno napisa
možeš biti ponosna na svoje malo sunce :heart:
/i pripremi se na potok suza koje ćeš ispustiti na toj predstavi :love:/
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ak može 3 strane o brazilian waxu, može i 4 malešna posteka o frizeru, soriiiiiiiiiiiiiiiii, nećemo više, evo već smo prešli na white musk, isu i predstavu u vrtiću :)
tamo se počelo i uzorke spominjati :lol:
evo nas.fran mudrija, ja sretna jer sam s njim, al u primozgu me muči posao.
Bila nam je teta domaćica. JA SAM ODUŠEVLJENA!uživam s franom po na ne hrskaju mrvice gdje god stanem.
fran je dobio antibiotik koji ne želi i godišnji do ponedjeljka.
pčelice kad se Fran probudi pitam ga za hej ribo, ribice, što u moru plivaš, zašto se pred dječicom, ribo mala skrivaš. hej ribo, ribice, ...ma zaboravila sam. pitati ću ga.
a jel netko zna mali šarko repom maše, šapu da, jako laje i kad nema nikoga?
pa kaj je franu? je l' to konačno kulminiralo ono krkljanje u nosu?
Potpisujem. I zemi nekaj za smirenje. Ja bih. Mislim da bi me tresla vidljiva trema. :)Citiraj:
anek prvotno napisa
fran je upravo rekao:Mama, ja sam veliki, ali nisam dovoljno veliki da bi jeo bonbone!".
Nemrem vjerovat. Mislim to mu ja govorim, ali ovako kad on to kaže kužim kako zvučim kao da pametujem :roll:
a da ti kaže: mama, ja ću tebi biti dobaj, sušati ću te!" :shock: :?
nemam pojma, hajvi.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
s obzirom da malo hrče u snu rekla je da bi mogla biti stvar u trećoj manduli. kaže da ćemo kod otorinca kad se upala smiri da vidimo kako stoje stvari.
Drago mi je da je dr. I, htjela bar poslušati moje sumnje vezane za nos.
Nakon što sam joj rekla da su meni izolirali moraxelu, počela je kimati potvrdno glavom i rekla da je lako moguće. uglavnom u proces ćemo.....napokon, već sam htjela posjetiti privatnog otorinca.
ajde, da istjerate to do kraja... bespotrebno, nadam se!
:lol:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
fran kaže, da će biti dobar i da neće više ponovi "svinjariju" koju je složio
a najbolji je kad kaže (nakon što ja završim tel. razgovor):"Mama, ja sam njurgao.".
Imamo dogovor da ne njurga dok pričam na telefon, jer mamu često zovu stranke pa to ne ispadne pristojno.
ma da, ali nikad mu ne govorimo da je dobar/zločest i da bi trebao slušati.
slutim da to pokupi kad se baka/deda/tete obraćaju psu. pa kaj ćemo morati AP-ati psa?? :roll:
inače, davnih dana sam ga našla kako razmazuje voćnu kašu po stolu (namjerno sam izašla iz sobe i ostavila ga da radi što hoće). pitam ga kaj to radi (zabavljeno, ne ljuto) a on ponosno: adim sinjac! :saint:
Sunce, čekam tvoje izvješće...Kako je prošao prvi dan sa spavanjem u vrtiću...
Ja nemam ništa novoga...Pia je oduševljena. Spavala je sat i pol i to bez problema. Tete su oduševljene, a ja sretna što je sve OK.
S veseljem se ujutro diže iz kreveta jer ide u vrtić....ah, samo da potraje to oduševljenje
ja franu kažem da je dobar, cool, super, jer je to dio moje normalne konverzacije, neknjiževne.
tipa:"uuuu stari moj kako si ti dobar, koliko dugo možeš izdržati u sjedalici", ali nikad to ne govorim vezano za njegovo ponašanje, pa ipak on zna reći:"Jaću biti dobar, ili neću biti zločest".
U razgovoru s tetom, od kud mu to zločest, rekla je kako je troje klinaca to donijelo od kuće, a ostali su to brže bolje pokupili.
Što se tiče bake i dede, rekla sam im da stol nije zločest zato, jer je Fran zapeo za njega. Ali znam čuti kako im se zalomi da imaju takve ispade.
Isto kao kad ga moja mama zamoli da joj donese naočale, a ona mu oduševljeno kaže:"Zlato moje, kako si ti dobar.Hvala ti."
Ne smeta mi takav način komunikacie, jer je spontan, a i znam da mu ne bi rekla da je zločest ako joj ne donese naočale.
To su situacije kad mi je ljepše da mu se spontano divila kako je dobar, nego da mu je naučeno rekla:"Joooj kako je lijepo od tebe što si mi donio naočale.".
Ma uglavnom sam donijela odluku da neću svoje roditelje preeeviše ispravljati oko takvih stavri. nekoliko puta natuknuti, ok, ali ne i nametati. Frana odgajam ja a ne oni i ne vjerujem da će mu se posebno pokvariti samopouzdanje i doživljaj njega samoga, ako deda i baka koji puta pogriješe. važnije je da se oni osjećaju sigurno u franovom društvu nego da žive u bojazni od krivih koraka.
sunce, hvala, bolje sam. Nadam se da mala ljudožderka neće ponoviti napad.
Što se tiče piškenja i regresije, to je posve točno. Imamo i mi primjer kad smo se zbog bebe vratili u pelene - jer je Fiona morala raditi sve isto što i beba.
tweety, nadam se da će Fran brzinski ozdraviti i da vas čeka noć bez temperature.
Inače, i meni Fiona dolazi sa spikama "ja biti dobra", "ja bila zločesta" i slično. Pouzdano znam da to nije pokupila od teta iz vrtića, no tko zna što drugi roditelji govore svojoj djeci, pa onda oni međusobno... i tako u krug.
anek, prezgodna si, odlično ti stoji boja.
pčelice, svaka čast na pjesmicama i koreografiji. Meni ih Fiona hoće samo ponekad otpjevati i pokazati, uglavnom kategorički kaže "ne!" i to je to. A "vježba" kad je sama u nekoj prostoriji i kad misli da ju nitko ne gleda.
A verziju s Ivom i vrećom znam i ja, lol!
spooky, super za Piu i vrtić, držim fige da oduševljenje ne prođe. Sigurna sam da neće.
ajvica, otkačila sam na svinjac!!!
A di su nam Čokolada i Maria?
E, mi vam sutra krećemo u veliku pustolovinu! U dogovoru s tetama u vrtiću skidamo pelenu za spavanje.
Držite nam fige, trebaju nam!
Uuuuf, kako sam mogla :oops: , zaboravila sam našu prezgodnu susjedu Ladu. Držim fige da ne uhvati nikakvu vrtićku boleštinu i da jutarnji odlasci budu vedri i veseli.