Puse svim malim bolesnicima da što prije ozdrave! :*
Spooky, postoji li način da, hm, malo špijuniraš po vrtiću. Recimo, da se nenajavljeno pojaviš za vrijeme obroka, jer si baš bila usput i donijela nešto za što misliš da bi Pii moglo trebati? Dječica znaju imati jako bujnu maštu i često onima koji su im antipatični pripisuju najgore moguće stvari. Recimo, Fiona zvekne dok se igra, ali kaže da ju je lupila Amelie - jedna od najmiroljubivijih curica koje sam vidjela i koja to sigurno nije učinila (pitala sam tete), ali Fiona ju očito ne voli i to ti je to. Iako nije isključeno da ti je Pia sve točno ispričala, to što je neka osoba teta u vrtiću ne znači da je automatski pristojna (iako bi trebala biti) i da nema vokabular mornara duge plovidbe (iako ga ne bi smjela imati). U svakom slučaju, otvori oči, uši i snimaj!
Kod nas je s dojenjem još uvijek koma, ja sam krajnje rezignirana.
Hvala vam svima na podršci. :love:
Sutra u vrtiću imamo Lanternenfest. To je tradicionalna proslava koja se obično organizira na Martinje, no budući da ono ove godine pada za vikend, tete su odlučile prebaciti je malo ranije. Uglavnom, djeca se već danima pripremaju, rade male svjetiljke u koje idu svijeće i uče prigodne pjesmice, pa ćemo svi zajedno sutra kad padne mrak krenuti u šetnju gradom s upaljenim svjetiljkama, a oni će pjevati. U ovo doba godine je grad prepun raspjevane dječice s najmaštovitijim svjetiljkama na svijetu, to je nešto prekrasno. :heart: