Citiraj:
naša članica Poslid npr. je imala 3 CR i na SVAKOM (uključivo i 3.) su joj dali drip, a već više od 3 godine intenzivno pratim ovaj forum i svašta sam se tu do sad načitala i sigurno nije sve SF.
imala je tri CR? Sta znaci CR? Carski rez? Ako je carski rez, sta je dobivala drip? Nije li drip za izazivanje trudova? ne kuzim.
I ja sam se svacega naslusala. Ono sto mi nikako nije bilo jasno, cak i kad su to bile osobne price, te zene mahom nisu zeljele tuziti bolnicu, javno izici sa svojim pricama, prigovoriti Lijecnickoj komori itd. Sve su imale nesto za reci, a nijedna nije zeljela javno.
Odnosno, ovako. U pripravi imam dva slucaja- zenu cije je dijete zahvaljujuci silovanju na vaginalnom porodu i odbijanju carskog, zavrsilo sa cerebralnom paralizom i dijete koje je, zbog nestrucnog poroda, zavrsilo gotovo u kolicima, a pride dobilo i na neonatologiji ponesto. Obje su zene voljne pricati o tome cak i da im se ne skriva identitet, sto je u mojoj struci, uvijek moguce. TIM zenama vjerujem. Obje su tuzile bolnice. Ove sve price su mi na razini rekla- kazala. A da ne spominjem tek one kad je prijateljica od susjedine necakinje imala kcerkinu poznanicu koja je isla u prvi srednje s njenim braticem, a njena mama je imala kolegicu iz firme koja je radjala u xy bolnici i sta su joj sve napravili na porodu- bio je masakr. E tih prica sam cula zilijun.