Thanks, Apri. :*
Pričekat ću da mi netko od cura napiše u kojem su redu ili barem dijelu dvorane (nadam se da će večeras biti ovdje), pa ćemo se sutra zaletiti na blagajnu.
Printable View
Thanks, Apri. :*
Pričekat ću da mi netko od cura napiše u kojem su redu ili barem dijelu dvorane (nadam se da će večeras biti ovdje), pa ćemo se sutra zaletiti na blagajnu.
one su ti parter, sredina lijevo.
mislim da su 8. red, ali nisam sigurna.
mi smo 6. red, sjedalo 5
cure, Fran je upravo u igri rekao nešto što je zvučalo na je..... mu mater. u šoku sam!
što da naaaapraaaviiim????
Thanks, komadice! Zapisano.
Ako i ne dobijemo karte u blizini, možemo popiti kavicu nakon koncerta.
Tweety, ne brini za psovanje, samo ne obraćaj pažnju. Ako baš nastavi, objasni mu da to nije lijepo.
Pazi našu priču: ni mm ni ja ne psujemo, ali kad smo išli u München par puta su na autoputu neki luđaci napravili takve manevre da su skoro poubijali sve oko sebe i meni je tim prilikama izletilo dosta tiho isto što i Franu :mrgreen: - uopće ne znam kako i zašto, nisam imala pojma da mi je to reakcija na takvu situaciju. Uglavnom, dođemo u München, smjestimo se u hotel, Fiona nešto radi, ne uspije joj kako je željela i hops, eto ti nje s istom psovkom. Mm i ja smo se u šoku pogledali, ali uopće nismo reagirali, ona je to ponovila još jednom-dvaput i od tada nijednom više. Da smo reagirali i napravili issue, kladim se da bi još dan-danas ponavljala.
E, najvažnije - sad sam na stranici od Lisinskog vidjela da je koncert u dva termina, u 10 i u 12.
Na koji vi idete?
Blagajna sutra ne radi, morat ću ih kupiti preko weba. Nema veze.
mislim da smo mi u 10, ali moram pogledati, a sad ne mogu.
što se kave tiče, to OBAVEZNO (naglašavam, ali i vičem od veselja)
p.s. ako se ne bojiš da će Fiona početi psovati nakon kavice s nama.uh...baš me šokirao.
anek i lutonjica idu u 12, ostali u 10.
:lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
čuj, kako to da nisi znala u kojem smo redu i na kojim mjestima :mrgreen:
Ah, srce me vuče krevetu i kasnijem terminu, ali ako većina ide ranije, žrtvovat ćemo se. :mrgreen:
Javit ću čim kupim ulaznicu.
Tweety, ja sam napravila ogromnu greško što sam se puknula smijati kad mi je Pia rekla: "Ti si mala gupača!" Meni je bio smješan način na koji je to rekla, ali greška je učinjena i sad to stalno ponavlja i ne šljivi to što sam joj rekla da to nije lijepo.
Kada je prije 3 mj. izgovorila nešto slično kao Fran, nisam obraćala pozornost i nije više ponovila...
Moje curke su šmrkave. Pia se dobro drži i čini se da joj pročazi, a Dora mi je prošlu noć jako loše spavala i visila je stalno na cici.
Dobre vijesti su što je jednoj i drugoj nalaz urinokulture starilan i što je Dori sedimentacija na normali....
:D
Sunce, šaljem ti pozdrave
spooky, ja sam se šokirala i mislim da je to skužio.
vidjet ćemo, ali ja sam u strahu od takvog ponašanja
marko je imao nekakvu virozu i prebolio ju je na nogama sa malo povišenom temperaturom,uz par povraćanja i nekoliko mekanijih stolica....
nisam mu davala niš,samo malo više vode
spooky, kako je meniii Pia lijepa :* I Dora naravo, samo sto je ona jos bebica. Pia je vec izrasla u prelijepu sekicu :love:Citiraj:
spooky prvotno napisa
Snorki :* , cvatem od srećeCitiraj:
snorki prvotno napisa
cure, moram vam reći(prije nego što padnem u nesvjest)
isa je napisao svoje ime :shock:
NE MOGU DA VJERUJEM!!!
Ja sam napisala ime pooolako i govorila iiiiiiiiii ssssssssssss aaaaaaaaaa
a on:hajde još jednom
ja napišem
on zme olovku i gotov identično napiše(uz sljedeću audio pratnju)
iiiiiiiii sssssssss aaaaaaaaa
ma cure, nije ofulio formu nijednog slova
wwwwoowwww
Čovječe, ne mogu vjerovati.
Bravo isa. :love:
:shock: , ja isto ne mogu vjerovati....
Bravo Isa!!! Nemam što vjerovati ili ne....pa znala sam da će lima do 10 završiti fakultet! :)
Maria, slabo nam škrabaš...piši nam nešto o malom fizičaru... :)
Pusa svim ostalim spomenutim komadima i malim psovačima... :*
Mi smo ovaj vikend bili jako vrijedni i moramo se pohvaliti da smo nakon 10 mjeseci smonitirali Lovrin krevetić... :mrgreen: U subotu smo farbali sobu (imali smo plaćenika) pa sredili krevetić i sada lagano krećemo u uljepšavanje....i obećali smo sami sebi da do NG sređujemo i malu sobu....
Danas krećemo (opet) u vrtić....da li da popijem apaurin ili ne? :roll:
mamma, evo :love: za danas.
isa, majstore!!!
andrej ne zna pisati ali zna sam složiti puzzle od 7-8 komada, dosad smo slagali skupa i ja bih mu pomogla odrediti koja kamo ide a jučer ih je uzeo i navalio... mm s kauča ovako: :shock:
:* pametnici!!!
brvo andrej :love:
bravo sanići-vrijednići :*
drž'te se danas :love:
ajme, Isa piše, Andrej slaže puzzle!Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Pia nema strpljenja za slaganje puzzli, ona traži da joj ja slažem... :roll:
čuj tko se žali, a dijete joj predaje na likovnoj akademiji!
vidjet cete kada se za 30 godina od zbb04 oformi ekipa za let na Pluton :lol:
kratki intermezzo...
U Zečićku sobu nisu niti ušli...zeznula ih je ritmička grupa u dvoranici (centralni prostor u objektu).. svirao je Sv. Nikola...Lovro je ko lud trčao na ogradu i blejao u curke koje su plesale u dresićima - haljinicama....MM je vrištao od smijeha...TetaJ. ga nije uspjela uvući u sobu...i znate kaj je novo?? Lovras hoće u baletnu skupinu! :mrgreen: :lol:
sunce malo! :* a gdje ćete naći triko na bicikliće i bagere?
(sutra može otići u sobu frendovima pričati o curkama i baletu!)
Triko? Si nora? Obleči ću ga ko malog brejkera sa ceste..ovak i onak doma stalno brejka... :mrgreen:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Pusa baletanu. :lol:
khm...điravaju se kroz grad...nije se htio odljepiti i uči u sobu...
ŠTO DA RADIM SUTRA????? Sanja, Tweety, iskusnjače??
Sutra i prekosutra je moj dan...kako da uđe u sobu. Da li da ga ostavljam? Kada da ga počnemo ostavljati? ...luda sam
Ajoj mamma, ušli ste u začarani krug.
Probaj ga sutra ostaviti na 10-ak minuta i reci mu da mu ideš kupiti nešto što on jako voli (pa makar to bio još jedan bager), pa vidi kako će reagirati. kod nas je to pomagalo, doduše Nika je bila mlađa, pa ju je bilo lakše nagovoriti.
Držim fige!