Nisam javila da smo bili u Klaićevoj na pregledu i rekao je doktor da je sve ok.
Dakle kod mog sineka je situacija da su testisi malo gore malo dolje. :-)
Printable View
Nisam javila da smo bili u Klaićevoj na pregledu i rekao je doktor da je sve ok.
Dakle kod mog sineka je situacija da su testisi malo gore malo dolje. :-)
Evo da se i ja javim bili smo kod pedice predprošli tjedan i gledala je D.kompletno pa tako i testise i kaže ona meni ,a mama zašto on ima putujuče testise.Znači malo se spuste malo se povuku.Da li ima netko iskustva s tim da li se baš mora iči na op,ili če se s vremenom sama spustiti?Pregled nam je u 2 mj iduče god.kod urologa
Njemu se ne povuku skroz u trbušnu šupljinu nego onako samo su iznad miša!Ako me razumiješ ne pobjegnu skroz,jer ih je pedica vratila natrag i pokazala mi gdje su bili ali ona kaže da če trebati op.jer da mu se mislilo spustiti nebi šetali
a ne znam što bih ti rekla.
mom je desni šetao do pete godine i evo tek je sada na mjestu.
tako da se ne bih složila da ne postoji mogućnost da će se spustiti.
a i kirurgu nije padalo na pamet dirati taj desni, samo je prokomentirao da je šetajući.
savjetujem ti pregleda u klaićevoj kod bahtijarevića, definitivno nema boljeg.
podižem temu! za 3 tjedna mi malac ide na op spuštanja lijevog testisa. tada će imati 9 mjeseci pa me zanimaju iskustva boravka u bolnici, ako vas ima iz Rijeke još bolje..
što ponijeti za papati osim voća, za ručak? ja mu inače kuham sama i nije mi baš drago što ću mu morati uzeti kupovne kašice ali nismo baš blizu bolnice pa nije zgodno da nam moji svaki dan donose ručak..
što mi preporučujete? inače još dosta dojimo pa nam je to spas:)
koliko dana se ostaje u bolnici, mora li dugo mirovati i kako ga držati mirnim:mrgreen:, što ponijeti i sve informacije koje bi mi mogle biti korisne molim?:)
ljudiiiiiiiii!:) netko itko??
Evo kako sam aktivna...mjesecima nisam bila na forumu.....Tashunica puno hvala...pročitala sam davno odgovor, ali nemarna sam pa n isam odgovorila. S Ivorom je sve prošlo dobro, baš kao što si napisala..i sad gotovo godinu dana kasnije je sve ok. Happy, happy, happy!!!!
ovaj topik je dosta star, a meni bi trebale friške informacije :-)
kako izgleda operacija u Klaićevoj, koliko dugo se ostaje u bolnici i ima li mogućnosti rezervacije apartmana? ako nema, koliko dnevno mama može biti s djetetom? kako teče oporavak?
postoji li negdje mogućnost operacije u privatnoj klinici (našla sam jednu u daruvaru, ali to je malo daleko...)?
I mene zanima kako je u Splitu? Koliko se ostaje u bolnici? Mi dobili termin s napunjenih 9. mjeseci, ako sve bude po planu trebala bih biti s njim u apartmanu.
Nema nikoga da sa mnom i Lutonjicom podijeli iskustva? :(
Pozdrav,
Molila bih Vas za (bilo kakvu i svaku) informaciju ima li itko iskustva ili informacija oko spuštanja testisa u KBC Osijek (Zavod za urologiju), kakvo je osoblje, kakav je odjel, tko izvodi takve zahvate u KBC-u Osijek, tko je najbolji? Generalno izvode li takve operacije urolozi ili dječji kirurzi ili tko već? Dakle,, naš sin bi trebao u bliskoj budućnosti ići na operaciju spuštanja testisa KBC Osijek.. pa nam je potrebno što više informacija i o samoj vrsti operacije općenito (tko izvodi urolozi il idječji kirurzi itd itd) te specifične informacije vezane uz izvođenje te vrste operacije na KBC-u Osijek.