:lol: i Noa isto najprije skine čarapice i drži ih obično u ruci dok ne zaspi
Printable View
:lol: i Noa isto najprije skine čarapice i drži ih obično u ruci dok ne zaspi
Shiny kakve su vijesti? Mislimo na vas.
I V brblja već neko vrijeme. ili ispušta zvukove za pojedine pojmove. npr. kad vidi nacrtanog konja onda cokne ili kad vidi kravu kaže muu.
a uspavljivanje- svakako al doslovno svakako. najčešće na rukama a mi skakućemo na lopti ili malo hodamo po sobi pa zaspi a onda ju spuštamo u krevetić. a navečer uvijek na cicki i po noći na cicki ili ju pokušamo pomaziti pa ak ne upali opet nosanje ili cika.
E cure, već duže vas želim to pitati a nikak da se sjetim. kak vi njegujete malcima noktiće osim rezanja? ustvari, zanima me ona kožica oko noktiju. v ima tak tu kožicu naraslu do pola nokta na nekim prstima i stalno ima zanoktice
bubimira avatar ti je medeni!
Mi nemamo problema sa zanokticama ali joj nokte moram obavezno rezati svaki drugi dan jer se inače uvijek negdje raskrvari.
bubimira avatar ti je 8)
(mogla si iskoristit tako svoju sliku ;) )
sandra, jel ti dolazis u subotu? da znam otic na frizuru.... :mrgreen:
:lol: jao momze znas da sam i onako ljubomorna na tvoju kosu :beeelj: a postat cu i na Zachovu uskoro loooool
karta je maloprije kupljena :D
ja u stvari stizem sutra navecer u Zg,jel ti volontiras u subotu
Mi od ponedjeljka krećemo na novu adaptaciju u privatni vrtić..uf..čini mi se bolje..Evo danas smo bili tamo i bile su dvije tete na petero klinaca. Btw. tete su mi super, mlade, i već smo na "ti"! Odmah su nasmijale Jana, (što mi je bitno), i do detalja objasnile njihov način rada!
Nedostatak je, osim cifre koja je povelika ali ipak znatna manja od čuvalice, mali prostor. To vam je kao obiteljska kuća a i dvorište im nije baš veliko...
Ali, za sada, mi je naaajbitniji odnos teta prema Janu a vidim da su educirane, strpljive, tople i nasmijane (nadam se da neću ureći)!
Jutros smo još odradili malo u državnim jaslicama, ostavila sam ga pol sata, kada sam mu mahnula pa-pa i zatvorila vrata čula sam ga da plače a takvog sam ga zatekla i kad sam došla. Doduše ova današnja teta je ok iako...
Ne znam, nadam se da nisam pogriješila :/
U ponedjeljak počinjem raditi ali sam objasnila svojima na poslu kakva je situacija i mogu doći svaki dan na par sati...hvala Bogu!
Shiny,bravo!
hura za nove jaslice :D !
tko je pitao za uspavljivanje? Rok ako nema cice blizu nema šanse da zaspi pa makar padao s nogu. kad postane već jaaaaaako kritično, upalit će samo nošenje u auto i vozanje po kvartu. ali zato meni i mojoj ciki zaspi u roku 5-10min. :love: ...
što se pričanja tiče, nemamo se čime pohvaliti, ali zato sve razumije i kad mu ujutro kažem "donesi kockice da slažemo" on ode u dnevni boravak i donese mi ih u krevet (da, ustaje prije mene pa se sam igra 5-10 min a onda mi počne donositi igračke u krevet i vikat da se ustanem :oops: )
i da! kad ga navečer pitam 'idemo pavati?' sam ode u spavaću sobu i nasloni se na krevet...
ista stvar je s hranjenjem - kad pitam 'idemo papati?' ode u kuhinju, stane kraj svog stolca i pruži ruke prema mikrovalnoj (toliko o mojim kulinarskim sposobnostima :mrgreen: )
mi na žalost na rasprodaju opet ne možemo doći. šmrc. nećemo upoznati sandru i filipa. :-(
tetka iz avatara radi,a i tata je na službenom putu.
osim toga sad nam se vita sva u snu ispovraćala pa neznam kak će joj biti ovih dana. zovem mamu i kaže da i ona i sestra nisu dobro i isto povraćaju. jele su sve tri ričet za ručak i to su i povratile. pa kaj su mogle pokvariti želudac od toga? sve samo povrće. neznam...
shiny baš mi je drago za promjenu. uskoro i nećeš razmišljati o financijskoj strani kad vidiš da je rudi dobro i da je zadovoljan.
nitko mi ne odgovara za noktiće!??
Hm..noktići..šta da ti kažem bubimira, janu je otpao mali nokat na nogama :mrgreen: Mislim barem tako izgleda, kao da se odlijepio...
Nemam pojma kak' mu se to dogodilo ali noktići na nogama mu onako kao urastaju u kožu, kao male kandže..Nisam mu to s ničim sanirala pa ako je tko imao slično iskustvo nek se javi!
Ali s kožicom nemamo problema iako nam je svako rezanje noktića noćna mora!
ajooooj buba :no: ... baš mi je žao...
i meni je rok prekjučer povraćao, ali zato jer je bio pretrpan svime i svačime - povratio 2x u 2 sata i nakon toga bio kao nov! od onda i poprilično manje jede, konačno :D ...
za nokte ne znam što da ti kažem, mi ih režemo kad nekog odere (trenutno ja hodam okolo s krastom ispod oka). problema s kožicom i zanokticom nemamo!
rasprodaja - i meni je jako žao, ali koristimo vjerojatno zadnji lijep i topao vikend i odlazimo u petrinju sutra (moji s rokom popodne, a ja navečer poslije posla) tako da ni mi nećemo upoznati sandru i filipa.
s_a_n_d_r_a - sorry, tako mi je žao i neugodno, pogotovo zbog usluge koju mi radiš... morat ću ja do graza uskoro, vidim ja (s ćevapima, naravno):mrgreen: ...
kad počinju rasprodaje?
I ja radim u subotu ujutro pa ne stignem na druženje :(
la, da uspjeli smo,samo što nam je slika od 7. :lol: mjeseca.uskoro stavim noviju!
Draga Lalice, zahvaljujući TM, i ja ću uskoro imati Leu u avataru :D !
lali, nemoj mijenjati, presladak je!
ma miha nema problema,sve te ceka kod Annie kad se vratis :)
Novi avatari su super !
Shiny drzim fige da bude super u novim jaslicama!
koje su to? moze i pp
noktici - rezemo za sada bez vecih problema ...iako nam jedan fali...stipnuo prstic ispod vrata pa mu je otpao i raste novi
rasprodaja- 80% dolazim
svi koji ne volontirate...kad planirate doci?
Hej Veronik!
Upisala sam ga u Smjehuljicu u Petrovoj..ako si čula šta o tim jaslicama plz napiši jer mi je svaka informacija dobro došla!
Još uvijek si mislim da je možda sve to isto...da sam pogriješila..
A vidjet ćemo...
Ovo je trebalo na pp, ali nema veze :/
super :DCitiraj:
Točkica prvotno napisa
jeste se preselili? i jeste li možda bili u Bubimiru?
sandra, tek sam sad procitala tvoju prodaju (i jucer i danas volontiram na pripremamama .za rasprodaju) pa nisam stigla do frizera. :P
da i sutra sam na rasprodaji - trebala bi biti na blagajni.
"tvoju prodaju" = tvoju poruku
ja sam totalno u rasprodaji. :lol:
Samo zelim reci da sam bas :( sto nemogu doc na rasprodaju!
Sandra,ljubomorna sam..ti putujes,dobro se zabavi!
Pozdrav svima!
U nedjelju smo gore :DCitiraj:
la11 prvotno napisa
U Bubimiru nismo još bili ali sigurno idemo tijekom prosinca, za malene je termin srijedom od 17-19, plaća se 20 kn.
Kod nas uspavljivanje dolazi u novu fazu... mene strašno počinju boljeti ruke i stvarno ga teško ljuljam na rukama kao do sada (a počela sam razmišljati i kako ću izdržati neku sljedeću trudnoću s takvim leđima). A i ponedjeljak je bio takav da 2 sata nije zaspao, unatoč ljuljanju na sve moguće načine i sisanju.Pa se sad po sat, sat i nešto prevrćemo po velikom krevetu, pričamo priče, ljubimo se i mazimo, sikimo i onda napokon dođe san na oči :roll: A baki zaspi u roku 10 min. tako što legnu u krevet, ona mu pjevuši i malo ljuljuška nogice i ...eto ga... pa tri sata odguli...
Nema veliki font riječi, ali sve živo kuži. Baš me iznenadi jer nešto npr. nismo ni spominjali, a on razumije i odreagira.
Noktići: mrak nam je i rezanje, a kamoli još neka njega.
Cure, jel ima još neka koja nije dobila M? Ja sam prije nekih mjesec dana dobila prvu, ali nešto sitno. I sad me već 2. dan boli stomak baš kao da ću dobiti, a ništa. Jel nekom bilo slično?
najavljuješ li ti to nama neke skore planove? :mrgreen:Citiraj:
odra prvotno napisa
lijepo se provedite sutra na rasprodaji. slikajte se!
ja ću vam mahat s visina.
laku noć svima
Kako je bilo na druženju?
Večer ekipa!
Mi smo upoznali Sandru i Filipa, nažalost tokiko smo radile da se baš i njismo družile. Naravno da je Sandra, mrak, a tek Filip, koje taj dečko ima oke :heart:.
Bubimira, noktiće režemo jednom tjedno, zanoktica ili kožica nema.
Pozdrav svima!
Frida, Momze, Sandra - bas mi je drago sto sam vas vidjela, zao mi je sto nisam imala vise vremena i sto sam se mimoisla s Annie
Ilona je prava mala slatkica a Filip ima zbilja prekrasne okice!
Shiny- za jaslice; znam ljude cija curica je isla tamo ali prije dvije godine i imaju samo pozitivna iskustva, nadam se da je sada jos bolje