tnx ruby :*
jabuku možeš večerati samo u voćnom danu ;)
drago mi je da napreduješ :)
(Angelina unijet ću sutra novu klilažu , da se stalno ne ponavljamo sa listom :* )
Printable View
tnx ruby :*
jabuku možeš večerati samo u voćnom danu ;)
drago mi je da napreduješ :)
(Angelina unijet ću sutra novu klilažu , da se stalno ne ponavljamo sa listom :* )
Nema frke, draga W_M.Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Hvala na lijepim željama tebi i ruby.
Testić ću napraviti oko popodneva, javit ću vam odmah, naravno.
Pa, da ti budem iskrena, ova mi dijeta jako paše, nisam gladna kroz dan, a nisam ni navečer (što je najbolje), samo što se tada javlja dosada i jela bih više iz neke blesave navike :evil: .Citiraj:
da li me ova dijeta nervno čini jačom ili slabijom?
ako si "jača " s njom nastavi
Ako je mala mrvica stvarno tu, ne bih joj ničim željela nauditi, a najmanje od svega bilo kakvim gladovanjem ili sl. Smatram da ova dijeta čini samo dobro - djeluje na promjene prehrambenih navika.
Nekako mi je samo trebalo vaše odobrenje i podrška.
No, ne želim trčati pred rudo, javim se malo kasnije.
:* , :love: , :heart: !!
od svega me njaviše radujem što će jedna mala pahuljica dobiti mamu tako velikog srca i nježne duše, ako što si ti :love:
Pa se netko pita zašto vas toliko volim...?!Citiraj:
white_musk prvotno napisa
:heart: si! :*
Evo i mene malo kod Vas da Vam se javim! S obzirom da sam preko vikenda dobila M malo smo stagnirali ali ipak pomaka imam, sveukupno 4,3 Kg manje :D
Angelina Bell evo i ovdje da zavibram malo za jedan veliki +. Sto se dijete tice, ukoliko se radi o trudnoci..ne znam sta bi ti rekla..ja bi recimo prekinula s takvim rezimom, jer mislim da je bebonji svaki dan potrebno i ugljikohidrata i proteina i skrobi...Ali ne bi sada trpala sve i svasta...Ufurala bi se da sam i dalje na dijeti ali bi pazila kako jedem (mislim, tako ja planiram), znaci..puretina sa malo rize+grasak, leso riba sa krumpirom i blitvom..manje obroke i ne poslije 7-8. Pojacala bi malo mlijecne proizvode (BioAktiv)...eto nadam se da nisam oduljila...ja sam ovdje u biti iznjela svoj plan ali sta cu..ne mrem odoljet :love2:
Ja bih isto odmah prekinula sa dijetom i jela zdravo. Jela sam i prije zdravo i u prošloj trudnoći, neznam šta mi je sad. Mene više muče ova dva tri tjedna između začeća i testa za trudnoću. Mogu li toksini koji se mislim obavezno izlučuju za vrijeme dijete naškoditi maloj mrvici u tom periodu? Vidim da ste sve uvjerene da ne :? !
angelina1505 ja se sa tim vremenskim periodom izmedu zaceca i testa ne bi toliko opterecivala...jer, sta bi bilo npr. da ti se desi neplanirana trudnoca i da pusis kutiju cigareta na dan (sto je gore nego dijeta). Dok ne ugledas + budi na dijeti, pij folnu i to je to...a poslije se prebaci na zdravu i umjerenu prehranu! - mislim, tako cu i ja!
Curke moje drage, šapnt ću vam tiho, +, odnosno druga crtica se pojavila! I I :D :D
Kakao stvari za sada stoje, trudna sam!! :D
Pokušat ću se sutra poigrati sa slikicama da vidite i vi, (valjda ne sanjam).
Ne znam šta više reć jer sam :shock:.
Pišemo se sutra.
Angie, čestitam :D !!!!!!
Mislim da u ovom trenutku dijeta niti nije toliko bitna :mrgreen: :D !!!
i ja vam se pridružujem.
imam 67 kg i cilj mi je skinuti barem 7.
danas mi je prvi dan i već me frka da neću moći izdržati.
Angeliiiiinaaaaaaaaaaaaaaa! PREDIVNO . Odmah stop s dijetom, jesti raznovrsno i zdravo. Tako sam sretna zbog tebe!! :D :D
A ja ću morati nastaviti s dijetom, možda se i meni dogodi čudo! :)
Moram se malo ubaciti (pratim vas ja iz prikrajka)
Angelina-ti si draga sa ovom djetom gotova :mrgreen: .
Nastavi jesti zdravo, puno povrća i voća, ali ni toga pretjerano. Sve umjereno i raznovrsno.
Sada kada si trudna nešto kao voćni dan ne bi smjela prakticirat.
A za čestitke, ipak nestrpljivo čekam tvoje sutrašnje odbrojavanje :love2:
(tako si me obradovala)
Cure.....neka mi prođe pms i eto me
:klap: svaka vam čast, super napredujete :* (ponosna sam na vas)
fritulice :shykiss:
Bravoooo, čestitam :D !
Sad samo zdravo!
Cure, jeste vi vidjele to...prvo dijeta pa onda beba...mozda je to glavna formula za nas male debeljuce..kada skinemo par kilica viska i nama ce doci mali :heart: :D
Angelina, nema smila da ti i ovdje opet cestitam, ali CESTITAM ( hihihi ) i fino prijedi na zdravu prehranu!!
Ženskice moje, ne znam da li su zaslužne izgubljene kile ili što drugo, ali + je tu.
Pridržavati ću se UN dijete što se tiče kombiniranja, ali prava dijeta za sada ide na počinak.
Toliko sam tu mrvicu čekala, da je ne želim ugroziti ničim na svijetu, a ponajmanje dijetom.
Nadam se jedino da neću postati šira ne go duža. :lol: :lol:
:* :heart:
Ma nema veze Angelina Bell i da postaneš šira nego uža, sigurna sam da ćeš biti preslatka okruglasta trudnica, (a trudnica već jesi :D ). Mazi svoj trbuh i uživaj, ne opterećuj se ničim, pa ni hranom! :heart:
Btw. ja sam jučer dijetu stavila na stand by, neću ni nabrajati u čemu sam uživala, a danas se pokorno vraćam, nemojte me kritizirati!
Suncem.m :* !
Angelina, javi curama na potpomognutoj, bit će sretne.. :heart:
Jesam, jesam, javila sam im.
Može jedno brzinsko pitanjce prije ručka: mogu li po purećim šniclima naribati malo sira da se rastopi? Proteinski dan mi je.
Možeš, ali onda neka je koja šniclica manje ili neka su manje veličine.
Ali možeš. :mrgreen:
Ljudi moji, upravo sam prošla kalvariju i relativno uspjela izaći neoštećena.
Daklem, tu, na poslu, je stigao gablec u obliku krmenadli u kukuruznom brašnu, kobasice, krvavice, čvarci, kiseli kupus... Direktor je klao ovaj vikend.
E sad pošto sam počela jučer, danas mi je povrće pa sam jela kiseli kupus i malo pirea, al umjesto kruha sam pojela onu jednu masnu pogačicu :mljac: :no: ! Kaaajem se! Smanjit ću večeru.
I još MORAM uzet slobodan dan u petak (muževa naredba) i ići tri dana na kolinje. Nadam se da ću do petka bit već čvrsti karakter.
Angelina Bell cestitam na trudnoci! :love:
:heart: :* :love:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
cure i ja bih vam se rado pridruzila ali ne znam smijem li uz dojenje i losu krvnu sliku. ima li netko od vas da doji....ja bih vrlo rado obukla nesto lijepo za blagdane, a u veljaci krecem na posao i ne bih mijenjala svu garderobu...
dajte neki savjet
Maxi, ja bih ti svakako savjetovala veliki oprez, bilo je govora o tome, pretraži malo pa odluči! :heart:
..samo da se malcice javim.Ma,ja vam se baš i ne pridržavam skroz te djete.. :oops: zato mi i ide sporo..-a bliži mi se i Karlov rođendan pa svaki dan isprobavam neku slasticu za taj dan.....neznam,budemo vidjeli.Wm-ja ti javim kad kile odu dole,pardon-ne kile nego grami he he. :oops:
maxi, više zbog loše krvne slike, a manje zbog dojenja, ne bih ti preporučila ovu dijetu.
Montignac može.
jel se smije jesti salata na ugljikohidratni dan?
Smije.Citiraj:
dolega prvotno napisa
dušo mila :heart: , ah kako sam sretna, sad bih mogla indijanski ples izvesti na sobi :love: .Citiraj:
Angelina Bell prvotno napisa
Znači pahuljica je požurila da upozna svoj dar, svoju milu mamicu, za sad iznutra, ali uskoro i iz vana :love: .
na žalost ne smije :nope:Citiraj:
dolega prvotno napisa
Citiraj:
Maxi prvotno napisa
ja ne bih, da sam na tvom mjestu,jer ti je trenutno puno prioritetnije da saniraš krvnu sliku :*
ne bi trebala :/Citiraj:
ruby prvotno napisa
Od sireva bi jedino trebalo uzimat mladi, svježi, sir.
Mislim da smo to već spominjale.
Evo sad opet idem na seminar s domjenkom. Nadam se da će bit kakvog tijesta.
Sad mi postaje jasno kako su mi se kile nakupile :roll: !
White musk, nadam se da je sve u redu sa zubom :heart:. Vidim da se jučer nisi javila pa zato.
1.wite_musk (30kg) 23,5kg to go -16.dan
2.LeeLoo (5kg) 3.8kg to go -13.dan
3. Iana27 (20kg) 16kg to go-još je s nama
4.laky (18 kg) 17,5kg to go
5.fritulica (6kg) 3kg to go -15.dan
6.suncem.m (12 kg) 9kg to go -na godišnjem odmoru
7. grendi (10kg) 8kg to go-9.dan
8.kli_kli (cca 27kg) 10kg to go-71.dan
9.Angelina Bell (30kg) 21,2 to go-26.dan
10. Tonja_1 (15kg) 12.8 to go - 21.dan
11.ruby(10kg)8,5kg to go
12.vlatkapeno(10kg)-10 kg to go
13.nana
14.dolega(67kg)-7kog.to go
dobrodošla dolega :heart:
firtulica, Iana,suncem.m,kli_kli,Lee_Loo, aj cure kako ste mi nedostajale. :love:
Bolovi su se smanjili :D
A imam i novu vjest s vage(-6.5kg) 8)
hvala ti :*Citiraj:
angelina1505 prvotno napisa
ako si na uh danu, možeš jesti it jesteninu i rižu i kolače, pa valjda će se nešto naći. ;)
evo i objašnjenja(nutriciološkog) zašto:Citiraj:
dolega prvotno napisa
Masti se tope na "vatri ugljikohidrata",a celuloza i minerali prisutni u povrću znatno ugrožavaju taj ugljikohidratni efekat.
To je razlog, zašto u je u proteinskom i skrobnom danu dozvoljena , a u UH-danu salata zabranjena. ;)
'jutro svima..ma ovako,jel' he he 8) -ja sam u pripremi Karlovog rođendana pa se ipak u potpunosti ne pridržavam pravila djete :oops: ( možda i zato što ne moram puno smršavit pa je drugačije...khmmm :mrgreen: )-pa neka me gđa WM slobodno stavi u stadij "stand by"..pa se ja opet jednom priključim..kad? ...-bo!.....možda poslije Nove Godine a možda već i poslije Karlovog rođendana......-naime nešto je na vidiku da bi mogao i MM upast među nas.....-eto toliko.Pratit ću vas i bodriti i dalje.
p.s. Angelinaaaaa!!!-cestitke!!! :heart:
Hvala na toplim riječima, draga W_M :heart:Citiraj:
W_M prvotno napisa
Grlim vas sve! :love:
Sretno u topljenju kila, pratit ću vas ja i bodriti, bez obzira na sve.
1.wite_musk (30kg) 23,5kg to go -16.dan
2.LeeLoo (5kg) 3.8kg to go -stand by
3. Iana27 (20kg) 16kg to go-još je s nama
4.laky (18 kg) 17,5kg to go
5.fritulica (6kg) 3kg to go -15.dan
6.suncem.m (12 kg) 9kg to go --stand by
7. grendi (10kg) 8kg to go-9.dan
8.kli_kli (cca 27kg) 10kg to go-71.dan
9.Angelina Bell i pahuljica(30kg) 21,2 to go-naša moralna podrška
10. Tonja_1 (15kg) 12.8 to go - 21.dan
11.ruby(10kg)8,5kg to go
12.vlatkapeno(10kg)-10 kg to go
13.nana
14.dolega(67kg)-7kog.to go
WM: :love: :heart:
cure, a ponajviše LeeLoo,Iana27,fritulica ,suncem.m,kli_kli i Angelina Bell
hvala vam puno na ljubavi i podršci koju si mi ovdje tako bezuvjetno dajemo.
Sretna sam što sam u vašem društvu,
puno vas voli vaša white_musk :love2:
Evo me! Moram priznat da mi je lakše kad se tu ovako vama ispovjedam, osjećam kao da bi mi bilo neugodno da zabrljam :love: .
Naime, sad vidim da bih sigurno poklekla još prvi dan, pa jučer, a onda sigurno i danas jer je domjenak bio mljac – mljac. Pojela sam kiflica i malo tjestenine. Malo sam i ljuta jer sam se veselila pizzi pa su me zeznuli (nisam mogla ne pojest ništa pa poslije na pizzu jer je sve predobro izgledalo), al dobro, za 4 dana ću ju mljacnut.
Drž'te se!