neka neka od vas starijih forumašica kaže di i kad pa ćemo se skupit ko može
Printable View
neka neka od vas starijih forumašica kaže di i kad pa ćemo se skupit ko može
Evo ja ću vam baccit hint pa vi mijenjajte po potrbi: subota u 10, Cont (slastičarna- nije zadimljeno i već smo tamo kao doma..)
btw mi smo full prehlađeni pa ne znam.. :(
mmmmmm.... Cont, kolačići, ja sam za. :D
:D mi dođemo oko 11!
onda bolje u 11 h.
mi ako budemo dolazili 10 nam je malo prerano :)
može u 11 :D
i ja sam u Rijeci
1. aleta
2. alisaskvo
3. Balarosa
4. branka0112
5. Bubabaya
6. dorena
7. flower (ujedno i voditeljica podruznice rijeckih roda)
8. graskic
9. Goge
10. Hady
11. Heliona
12. Ineska
13. iraz
14. jabaresi
15. jadro
16. JaMajka
17. KANTRIDA
18. Kile
19. kety
20. kokolina
21. la11
22. lali
23. Lila ha
24. Lululu
25. mala laia
26. Mrs RIA
27. nani
28. natasa30 (kad je na godisnjem)
29. ovca_i_janje
30. PattyC
31. Paulita
32. ra
33. sandraf
34. sarasabina
35. She Devil
36. skviki
37. Sun
38. Sunseeker
39. thalia
40. Točkica
41. vitekova mamuška
42. Winnie The Pooh
43. Zeko
44. Prihonja
45.rene
46 MELITA06
47. ajam
48. Marna
49. majka
50.Choko
51. tibica
52. Ana i mamino zlato
:D dobro nam došla najmlađa riječka rodica :*
Onda tko može - SUBOTA, CONT /dio sa slasticama ako ne bude iznimno toplo/, 11h.
skoro nevjerovatno bi mi mogle :D
i mi ćemo doć :D
joooj steta mi bi isto dosli al ne mozemo-onda drugi put :*
aaa...pa dok ja pogledam za dogovor vi ste vec na kavi :roll:
...ali biti ce jos okupljanja... :*
I kak je bilo curke, ko je sve bio, dajte jedan izvještaj.. Mi i dalje u komi...
Mi planiramo biti slijedeću subotu u gradu od cca 10 pa do 12 pa ako je tko za predlažem kavicu,negdje na korzu,nadam se lijepom vremenu,a mislim da imam i jedno zgodno mjesto u slučaju lošijeg vremena.
Sljedeću subotu je Dječja povorka na Korzu.
Super! još bolje!pa ćemo se i maskirati.
ajde cure, sad imamo 5 dana da se dogovorimo, nadam se da će odaziv biti bolji :x niste se baš skupile ove subote. Bile smo ra, luci2 i ja i jedna moja trudna prijateljica u kontu na kolačima.
možemo se dogovoriti za sub.,jedino neznam gdje ćemo sjesti jer će svagdje sigurn biti gužva. :/
i meni se to čini, grad će biti krcat maškara a ako budete vi mlade mame s kolicima moramo negdje smisliti gdje ima mjesta za sve nas. vidit ćemo kakvo će biti vrijeme pa se dogovorimo.
Thalia, Balarosa, ovca_i_janje i dupla duplica šaljem vam veli pozdrav! Hvala za druženje u Pampasu! Nije važno mjesto, glavno da je dobra ekipa!
I u zakašnjenju odgovaram jabaresi: dobar štos s Drenovom (ženske su *** sve "umrežene", ;) ), ali pripadam istočnoj strani grada. Vidimo se na :coffee: ? Bila bi fora da se sve, koliko nas Roda forumašica ima u PGŽ, pojavimo negdje s klincima?! 8)
Bok, ima li u Rijeci pregled autosjedalica? Ako da, hoce li biti uskoro?
ima, ima! još se ne znaju točni datumi, ali čim malo zatopli krećemo u akciju (vjerojatno 4. mjesec).Citiraj:
mvolpe prvotno napisa
. Marna :love: Skužajte ako sam koga povrijedila nije mi bila namjera ponavljam nemam ništa protiv Drenove niti ikojeg djela grada(prigrada) to mi tako spontano došlo napisati, jer su se počele prijavljivati sa tog područja, i zato kao i Marna predlažem zajedničko druženje svih rodica sa djećicom pa ako hočete i muževima, da se upoznamo,i da vidite da sam ja jedna normalna ženska :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Između Croate i Mure ima caffe Passage, ima puno prostora nije zadimljeno i možemo se skloniti ako bude kiše.Mi za sada stižemo!
Ajmo popis :) :
1.lali
Ti to vodu na svoj mlin!? :aparatic:Citiraj:
lali prvotno napisa
Mi smo sve tri u povorci, pa bi nam bilo puno tako rano doći.
ali nekom drugom prilikom...
I da neće biti kiše :x
:*
u koliko sati je povorka? mi ćemo se valjda motati po gradu oko 11. ali, akobogda, odosmo mi u južnije krajeve, pa se neću upisivati na listu.
Mislim da je u jedan, pitat ću danas tete u vrtiću.
:( a smijem i ja doći??? iako nemam bebača za dovesti??? je li to onaj kafić di je Đuro xxl? kada planirate?
kako nemaš bebača za dovesti??? pa u tibici je ;)Citiraj:
tibica prvotno napisa
ali vi svi već gurate kolica a ja još ne. možda da dovezem prazna, za vježbu :lol: :lol:
i ja ti posudim nou na par sati (dana, noći, tjedana...) :mrgreen:Citiraj:
tibica prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
i ja ti posudim nou na par sati (dana, noći, tjedana...)
što dok mu svi zubi ne narastu i ne nauči sjediti mirno i biti dobar...?
:lol: :lol: :lol:
......i spavati po noći :mrgreen:Citiraj:
tibica prvotno napisa
1.lali
2.la11 -ako bude lijepo vrijeme i ne prije 13h.
Pa da,zaboravih,neće biti kiše :)Citiraj:
Winnie The Pooh prvotno napisa
Mi smo anyway u gradu oko 10-11,a u 13 smo već spremni za spavanac,kod nas je sve tempirano,neznam dal bi izdržao da ostanemo duže u gradu.
La,Ra stižete?
I da ,Tibica naravno da ćeš doći!
I ako te tješi i mi ne guramo kolica,Luka ih više ne šljivi!
eh... dugo se onda ne bismo vidjeli.Citiraj:
la11 prvotno napisa
lali, doći ćemo ako smo u rijeci. oko 11h!
vi se dogovorite u koliko sati. možda je bolje prije povorke. ako počinje u 13,nađemo se u 12
ra novi avatar? super je.
što se mene tiče može u bilo koje doba, i tako sam sama u subotu ujutro. vi samo recite.
Bok, ekipica! Dodajte i nas na popis, a jednom ćemo se valjda posložiti i za kavicu...ovaj susret neki dan je bio dobar početak druženja - pozdrav svima! :bye: :tele:
Nakon dugo vremena neaktivnosti na forumu (kao prije sam bila jako aktivna :oops: ) evo i mi se prijavljujemo u riječku ekipu. Nadam se da nas primate i bilježimo se za neko od budućih druženja (pogotovo za istočni dio grada).