Sjeća li se tko, kakav je naša draga ovisnica may, imala avatar - prije nego što se pojavila mala Iva??? Čežnja za "torbicom"... :tele:
Eh... što ti je žena zaljubljena u platnene :nono:
Printable View
Sjeća li se tko, kakav je naša draga ovisnica may, imala avatar - prije nego što se pojavila mala Iva??? Čežnja za "torbicom"... :tele:
Eh... što ti je žena zaljubljena u platnene :nono:
eh kako je dobro kad ti u babinje dolazi ovisnica o pelenama... :D
ceki, to je stvarno bili iznenađenje.. :*
ajme, izgledam na slici kao tenk...a mogla sam se i našminkati za slikanje, da se ne vidi koliko malo spavam... 8)
Ma šta se brineš, svi će ionako gledati samo pelenu :mrgreen:Citiraj:
may prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
cekana prvotno napisa
a imaš pravo... 8)
Čeksa!! Legendo! Fenomenalo, baš pravo iznenađenje ali i baš pogođen poklon. Sjećate se kak smo do nedavno jedva čekali malu Ivu umjesto "torbice" a sad imamo i edno i drugo.
May daj se skuliraj, pa prije koliko si rodila?! Nemreš imat odmah twigi liniju ;) Uostalom, ja sam ti super primjer, nisam još mršava ali od poroda na ovamo imam 28 kila manje :mrgreen: Veli MM da sam mu sad sexy :lol:
Netko je pitao od kud je stigla ona kutija - paaa, iz Hrvatske :mrgreen: HM pelenice.
tiwi, već imam 11 kg manje... još samo toliko za skinuti... :oops:
ma slikat ću se ja normalno da vidite da čeksin fotić deblja... :)
:love: Fotić je bezveze. Ti si jeeepaaa , a bebica ti je prekrasna toliko da je čak i "torbicu" zasjenila :*Citiraj:
may prvotno napisa
bome, ja sam gledala may i preslatkicu Ivu :heart: , i sve si mislim što to malo djetešce misli u svojoj glavici :lol:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Baš su slatki bebači u istim coverima :saint:.
May, super si skinula kilice. Polako, tek si rodila :* .
:lol:Citiraj:
josie prvotno napisa
may, cekana :heart: :heart: predivno!!!
Ma daj, may, kakav tenk, ja kad sam izašla iz bolnice, mm me pitao, jesam li uopće rodila :lol: . da me malo nasmije.... mislim bar :/
ja sam počela sanjati pelene :roll:
kako radim u hotelu, koji je sad zatvoren, sanjala sam noćas da su mi došli neki nenajavljeni VIP gosti, tj, niko ih meni nije najavio...i ja ih primim, i stavim im platnene, i odem kući jer kao ja sam na godišnjem...a oni digli frku da nisu oni seljaci da neće oni platnene oni bi pampers!! sjećam se jedne HM crveno-naranđaste, tu sam stavila VIP gospođi..... :oops: jooooj kako sam se smijala kad sam se probudila :lol:
:lol:
Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
:lol: :lol:
Jel' to hotel ili dom za stare i nemoćne? :lol:
Kako bi ti upotpunila hotelsku ponudu.... :lol:
Ja sam na ovo PLAKALAAAAAAAAA! ! ! :lol:Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
:cekam: :cekam: sb-ice, jel ih netko dobio jučer ili danas
mene strah da nisu negdje nestale kao Pauline pelene :/
dočekala sam još jedan paket, bez carine :D
bravo! jel pisalo gift?
nije bilo zaokruženo gift nego other
Jel ti u Vukovar stiglo?
Super, anjice!!! :D
Usput, vidjeh vas u "Mama&Beba"!
nije u vukovar nego u zg, vukovarskih još nema :(
Meni još ništa nije stiglo, a 8.12. poslane. Sad se već stvarno bojim da su izgubljene :cry: .
salava nemoj se bojati, moje su poslane 6.12.
slava oprosti što sam te nazvala salava :oops:
ma sve ok :love: . Sad si me malo utješila. Valjda će sutra doći. Ne mogu ih dooočeeekatiiii.
da se ne razočaraš za sutra, nadaj se da će stići odmah iza Nove godine :)
a kad će onda moje, poslane 15.12.??? :roll:
i moja čekam isto pošiljku od 15.12., a valjda će slijedeći mjesec biti :mrgreen:
odličan odgovor za nestrpljive, anjice :mrgreen:
Pa to je tek iduće godine :shock: :shock: !!!! :lol:Citiraj:
anjica prvotno napisa
a možda te žele iznenaditi za rođendan u potpisu ;)Citiraj:
Slava prvotno napisa
bila sam uvjerena da ću biti karakter i ostati pri odluci da mi ne treba više pelena... do jučer... pahuljica će mi poslati dvije FB...
u stvari, nije da ih nemama dovoljno, imam, ali nemam baš te boje... :P
Barem dan prije da se posuše, pa da se dijete ponovi u pelenku za svoj 1. rođu :trep:Citiraj:
anjica prvotno napisa
Sve je počelo kad sam na ovom forumu uočila temu "platnene pelene", malo sam čitala i skužila da je riječ o modernim platnenim pelenama. Prezentiram ja to mm koji se odmah složio da ih kupimo. Prvi i najbitniji razlog bio je zdravlje, a tek onda i novac. Sad se pokazalo da baš nismo puno uštedjeli, ali nema veze biti će za drugo, ako izdrže.
S vremenom oči su postale velike i počeli smo stvarati kolekciju. Da, malo smo ovisni.
Mi bismo rado zavirili u tvoju kolekciju :DCitiraj:
luna103 prvotno napisa
Jel tko imao TB fluffle pelenu u rukama, nogama, među njedrima, na glvai, licu . . . :saint: da mi kaže, kako je nakon toga pelena dospjela u vodu... ja ju nemam snage potopiti - pomagajte ! ! !
btw. Dorothea spava s njom otkada je stigla :roll:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Ona se meni smije :cry:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
:mrgreen: :*Citiraj:
cekana prvotno napisa