Marina mama prvotno napisa
A Luna sam da tebi odgovorim zakaj sam protiv vukljanja okolo naokolo....naime, obzirom da sam rodila 3 mjeseca prije svoje 30-te baš sam posesivna mama i mm i ja nismo nikom voljeli malecku ostavljat kad bi kud morali ići, išla je s nama iako to nije bilo prečesto...meni je fora da naša princeza ide s nama jer više niš nije isto bez nje....ali otkada je imala konvulzije ped nam je rekao bolje ne izlagati dijete prostorima gdje su veće koncentracije ljudi jer tak , malo je osjetljivog zdravlja...i to mi je baš žao jer je dojena beba i dan danas ciki i ja se mučim prije nego odem radit s izdajanjem kako bi ona imala zalihe i dok mene nema a ona malo osjetljiva zdravlja i više mi ne dobiva na kilaži kak je prije :( ...a znam mame koje opće nisu dojile a deca zdrava ko dren i lepa debela...
Tak da vam ja drage moje kad god ne trebam baš malu vodit nekud sa sobom rađe ju ostavim baki i dedi nego da opet završimo u bolnici....eto kak čoveka razni događaji potaknu da promjeni svoje poglede na život..
Apricot sorry kaj sam ti uzurpirala topić,al htjedoh curama odgovorit pa ti me preseli kam bi trebalo :*