Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
Ja sam rodila carskim rezom, nakon 12 sati trudova i sporog otvaranja.
Nisam imala osjećaj krivnje, ali sam se nakon poroda osjećala manje vrijednom. Stalno su me opsjedale misli da sam roba s greškom, slabija jedinka koju bi priroda, da nije bilo liječnika - eliminirala. Čak me hvatao strah da sam ovaj put uspjela prevariti prirodu, ali će me ona prvom prilikom "dohvatiti i srediti". :lol:
"Srećom" :x ubrzo sam se riješila tog osjećaja, jer sam shvatila da je moj carski rez bio napravljen bez pravog razloga i bila sam (i još sam) 99% uvjerena da sam mogla roditi vaginalno samo da su okolnosti bile malo drugačije.
:shock: :shock: :shock: Dakle, ti smatraš da su žene koje su rodile carskim rezom koji je bio medicinski indiciran "ROBA S GREŠKOM"????!!!!
Ne osjećam se ni kao roba, niti mi nemogućnost moga tijela da rodim vaginalno znači da sam pogrešna. Pogrešan je tvoj post, i to jako. Upravo je cinično da se ovakve stvari izjavljuju na portalu Udruge koja se između ostalog bori za pomoć parovima s problemom neplodnosti.
Još jednom: nemogućnost prihvaćanja vlastitog tijela i onda kad je ono "nesavršeno" jest znak nezrelosti.