kod mene je još veća želja nego prije..
i moram priznati super smo aktivni.
valjda dok je beba još mala pa ne moramo tiho :D :D :mrgreen:
a kad bude veća tko zna kako će biti.. vi sa malo većom djecom znate.. pa daj recite mi
Printable View
kod mene je još veća želja nego prije..
i moram priznati super smo aktivni.
valjda dok je beba još mala pa ne moramo tiho :D :D :mrgreen:
a kad bude veća tko zna kako će biti.. vi sa malo većom djecom znate.. pa daj recite mi
:lol:Citiraj:
di_zg prvotno napisa
možebit da je ćuja oni vic:
rodila žena malog, no mali namršten i ljut
doktor pita: a šta je mali? šta si musav?
a mali će: je si li ti moj čača
dr: nisam
dođe otac: ja sam sine tvoj otac
a mali pruži prst i počne ga lupat po čelu, "a da tebi neko ovako non-stop lupa ?" :P
I ja sam se malo cudila kad MM u pocetku trudnoce nije bio bas raspolozen.
No, kada sad razmisljam citajuci postove trudnica ;) , da je obrnuta situacija i da je MM trudan :lol: mislim da ga ne bih mogla ni pogledat ocima zednim sexa 8)
Mi jesmo raspoloženi (više-manje ;) ali nemamo kad. Mali je s nama u krevetu tako da ga moram premiještati u kinderbet, a ta akcija je riskantna jer bi se mogao probuditi.
Seksati se u krevetu pored djeteta mi je nekako budalasto :oops:
Par puta smo otišli u dnevni, ali se miš rasplakao kada nam je bilo najljepše, ali najvažnije je da se mi međusobno svakodnevno podsjetimo kako bi se mogli poseksati... samo kad bi imali malo više vremena :lol:
znači da će moj imati fobiju da je peder jer je okrenut na zadak! :lol: :lol:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
Da istina je da,kako djeca odrastaju i lagano postaju sve samostalniji ima puno više prilika koje se mogu "kvalitetno" :mrgreen: iskoristiti.Citiraj:
mommy prvotno napisa
Npr.ako započnemo neku igru s djecom u sobi, tipa građenja zgrada od kockica, spajanja tračnica i postavimo neku igru koju oni mogu i sami nstaviti, ljepo se lagano iskradeš iz dječje sobe i preseliš u spavaću koja obavezno mora imati dobro podmazanu bravu sa ključem. Ili je još bolje ako djeci kažeš da tata ide odnjeti smeće, a da se mama ide tuširati.
Tako oni znaju gdje smo, pa računaš da barem 15 minuta neće zvati i tražiti nas. Problem nastaje ako se zadržiš malo dulje vrijeme kad se oni već počnu pitati da mamu nije usisao sifon na kadi, a da tata nije slučajno upao u kontejner pa da su ga smetlari otpeljali na Jakuševac, pa odu pitati baku i dedu koji su odavno zaboravili kak to izgleda kad je ćovjek mlad i nadobudan, e onda nastaje frka kad i starci krenu u potragu.
Tako da uglavnom smatramo zlatnim satima one sate kad oni nakon ispunjenog dana punog naše pažnje slatko pozaspu, a mi imamo mir i vrijeme za nas, osim ako svekar slućajno ne dođe pitati jel može uzeti auto sutra. :roll: ;)
ja isto nemam nikakve želje..a kako i bi kad me još 3mj iza poroda sve dolje boli..to mi je više noćna mora :mrgreen:
Moj :mrgreen: ...ali kao glas razuma u ovoj kuci!Citiraj:
leonisa prvotno napisa
ja sam bila u totalnoj komi nakon poroda jer uz svu zelju bas i nije islo...a zelja je bila velika!On je bio taj koji me smirivao... i eto sad je sve doslo na svoje ...a dobro mozda je ipak malo bolje! :coffee:
Mislim da je sve to od osobe do osobe ! Ja sam morala cekati za prvi seks dva mj. .
Hvala vam cure! Umirala sam od smijeha! :mrgreen:
Rinama je totalno 8) .
E, da! Bio je to jedan vrlo, vrlo zanimljiv topic. Ak niš drugo bar smo se dobro nasmijale.
Volim ovu temu jer se svi malo razbude i izađu iz svakodnevnih problema, pa makar na kratko.
Lupila nas inspiracija.
Pozdrav curke.
A kaj sad ovdje više niko niš ne piše. Zatišje pred buru ili kaj?
:cekam: :coffee:
Pa nije mi jasno: na jednom topicu pises kako pravis prometne nesrece od umora, a na drugom kako se svakodnevno seksas. U cemu je tajna? :mrgreen:
Pa vrlo jednostavno. Sex je kriv za prometne nesreće. :mrgreen:Citiraj:
Zorana prvotno napisa
Pa u tome i je bit, da sam se kexala nebi napravila sudar.
:lol: jao ne vjerujem... :lol:
Kaj da velim?! Nakon prvog poroda sam jedva čekala da se posexamo jer kroz cijeli trudnoću sam apstinirala. Bilo mi je ful bed zbog bebača. U 2. trudnoći sam htjela sex i bila sam ful napaljena ali zadnjih par mjeseci nisam mogla zbog vaginaleta.A sad nakon poroda... sex mi je valjda zadnja stavka na listi. Nije zbog dojenja već zbog toga što sam preumorna. Ujutro kad se probudim već mislim o tome kad će noć da idem spat. Mislim da će mi MM dat otkaz! :lol:
A jel kaže kaj? Jel se buni zbog toga? Jel ti prigovara? Ili za sada šuti i čeka?Citiraj:
lailah prvotno napisa
Lailah- malo se prisili (barem zbog TM-a,ako ne zbog sebe) i vidit ćeš, kad se opustiš i prepustiš (hehe) osjećat ćeš se kao da si odspavala 6h u komadu :*
...ja sad imam jedno glupavo pitanje o bradavicama...bas mi se sinoc poceo vrtiti cudan film u glavi po tom pitanju...otkad su ovako nabubrile,mm je vjecito rukom negdje u blizini...i sinoc se on tako bacio na posao...i meni odjednom proleti neki cudan osjecaj-ono,za koji dan ce tu papati beba... ..i totalno me postalo sram sto ja sada toliko gustam.... ..i nekako si pocnem razmisljati da kak bum ja hranila bebu kada se rastopim prakticki cim mm prodje pored njih..pa necu se valjda narajc.t svaki puta kad ce beba krenut papat..?? ...samo informacije radi,za sada mi jos nista ne curi...ali me zanima dali kada pocne curit se promjeni i osjecaj u njima....ili se nakon poroda desi neki klik u glavi da je tu sada bebino carstvo i to je to... ..
i kako vm dozivljavaju iste??..dali ih dozivljavaju kao bebinu hranilicu ili ... ... ??
Nije sad da se nismo puknuli u ovih 5,5 mjeseci, ali kad izračunam koliko je to puta bilo, strašno. :shock: Ako preko dana uspijem odspavati barem 1-2h onda postoji šansa da taj dan i bude sexa, inače teško. A MM šuti i ništa ne govori, za sad dok ne pukne jednog dana. :mrgreen:
ide naša soba,pa kupaona,pa soba od 2. kćeri,pa od 3. :lol: puno zidova,dobra izolacija :lol:Citiraj:
mommy prvotno napisa
sam što mi nismo tak glasni :lol: :P :P
Oooo, pa ovdje se nešto probudila tema, jel to zbog proljeća ili nešto drugo?
Dakle, ja mlada, neiskusna i nadobudna: kada se mogu počet seksat, rodila prije dva tjedna, šav ok, još malo srasta, sedam punti. I dali da iskoristim balončić :lol: ili gađam na slijepo? Dojim dojim dojim.... I kolika je mogućnost da šav pukne?
definitivno koristi štrumpf- gumice :mrgreen:Citiraj:
Serpentina prvotno napisa
I ja savjetujem da ga iskoristiš i gumicu, a i TM, naravno ako se osjećaš spremnom. E sad o šavu bi se dalo pisati, probajte, ako boli, bolje stati.
Treba biti omjer predigre/sex-a=80/20% i trebalo bi biti ok.
No tvoje tijelo će najbolje znati. Samo ako ne uspije nemoj biti razočarana, dva tjedna...wauu, prava si.
U jednoj, meni jako dobroj, knjizi tvrde da nam dojenje može "zadovoljiti " potrebu za seksom, iako mi toga nismo svjesne, pa se i tako može objasniti manjak želje koji neke mame osijećaju dok doje.Citiraj:
braziljanka prvotno napisa
Hm pa čini mi se da je i bilo i većih napaljenica od mene :lol: ma pričekat ćemo još malo, ali ne znam hoće li to biti famoznih šest tjedana....Citiraj:
rinama prvotno napisa
Pozdrav svima, puno mi je pomoglo to sto sam procitala i vasa iskustva jer sam vec mislila da "ludim i pizdim u prazno". Moja kcer ima 9 mj. i u zadnje vrijeme a posebno zadnjih 4-5 mj. moj muz je puno radio i dolazio doma umoran a briga oko djeteta, psa, kuce je bila na meni. Nemamo koga da nam pomogne tu mislim na dede i bake jer oni nisu tu tako da smo sami i ono sto mi je trebalo je da kada on dodje da on bude sa njom da ja ne moram stalno skakati no onda je on trazio vrijeme za sebe i uglavnom sam sve sama (jedna od vas je napisala da se osijecala ko samohrani roditelj - tako sam se ja osjecala zadnjih mjesec dana posebno jer je on bio na putu). Sada sam ja na poslu a on doma (tako da budemo jos 5 mjeseci sa njom), i kada ja dodjem doma ja preuzimam i nocna budjenja su moja. Dok sve napravim umorna sam i dok citam sto ste vi pisale pitam se kako sve organizirati a da stima? Doma pocistim najnuznije, peglam kada mi se nakupi no jednostavno se osjecam ko da me traktor pregazio.... To sto sam pocela raditi je nasa odluka jer ja imam vecu placu, nesto mirniji posao tako da sada popodneva provodimo sa njom zajedno i tako sretnu je vec dugo nisam vidjela jer stalno ide cas jednom cas drugom (inace je jako vesele prirode i zivahna :-) :saint: ) no mene malo pece savjest zbog toga kaj ja radim (iako znam da je to za nju bolje) i dalje sam ja aktivna oko nje dok meni nije imao tko pomoci kada je on dolazio kasno. Pitam se da li je sve to normalno da sam iscrpljena, umorna od svega, da od kada se ona rodila nisam sama bila vise od sat vremena i onda sam jurila doma i da slobodno vrijeme (dok ona spava) spavam i ja jer zna buditi po noci (nikada ne znam koliko puta ce me dici) i sve se okrece oko toga i zbog toga smo se uzasno udaljili i to me uzasno boli a istovremeno ne znam kako bi mu sve objasnila a da ga ne povrijedim i da se ne posvadjamo :-(
A o sexu da i ne pricam jer ga skoro pa i nema, fali mi no ne znam kako da se presaltam iz majke, kucanice u ulogu ljubavnice ko da palim svjetlo :-(. Fali mi njeznosti i dodira, nije mi toliko do sexa koliko do vodjenja ljubavi a kada se to desi iz mene pocne vulkan emocija koji zavrsi placem (od srece) - on bi po danu a ja navecer kada nju stavim spavati. Volim ih oboje jako i dajem se njoj maximum i to me jednostavno ispraznilo tako da sam umorna i ne znam kako da si pomognem jer svakim danom imam osjecaj da postajemo sve veci stranci i da se udaljavamo jedan od drugoga :-(
Ja sam rodila na carski (tako da nisam imala fizičkih zapreka za uživanje, osim možda ragada na grudima). Dojila sam i nisam primjetila da mi je to utjecalo na želju. Mislim da smo ipak sačekali da gin da zeleno svjetlo zbog rane. Ne znam razlog ali sada uživam više nego prije poroda, možda je do psihološke dimenzije, nemam pojma. Što se želje tiće, pa nije baš da sam uvijek raspoložena, ali kad se dešava onda je kvalitetno.
Drage moje i ja sam sve to prošla,umorna izmorena,jedva sve stizala,a moj jadni m, isto uvijek umoran zaspi u boravku dok ja sve obavim što treba po kući.Želja za sexom kako kada, kad sam ja željela on bi čekajući zaspao, kad je on htio ja molila Boga da zaspi dok se ja otuširam i sve završim.Uglavnom dešavao se ponekad, koliko god bila umorna uvijek sam se razbudila i na kraju puno zadovoljnija zaspala.Ako Vas zanima učestalost :u prosjeku 3-6 puta mjesečno.Dabih na kraju saznala što možete pročitati na drugom mjestu da moj dragi već neko vrijeme ševi drugu!Eto kakav je život,zato me nije mogao dočekati,on je svoje dobio...a valjda kad je ona bila spriječena tada sam dobila ja.(jadna ja).Zato curke,pamet u glavu,širom otvorite oči, vrag nikada ne spava...Ja sam svom neizmjerno vjerovala.
samomama
:love:
:( baš me ova tvoja prića potresla, čitala sam tamo od početka gdje si sve napisala.Citiraj:
samomama prvotno napisa
žao mi je, a pogotovo zbog tri imena u tvome potpisu. ovome nema lijeka, mogućnost oprosta otvorit će se nakon puno vremena, ali srce neće nikad zaboraviti. neznam kaj bi napravila da se nađem u takvoj situaciji, ali fascinirala me tvoja snaga i odlučnost. želim ti da doneseš najbolju odluku zbog djece na prvom mjestu, ali nemoj i na sebe zaboraviti. da bi sreća bila potpuna, važno je biti staložen iznutra, a ne samo izvana. sačuvati djecu od ružne stvarnosti nije lako i biti cijeli dan pred njima jaka oduzimat će ti puno snage. nemoj kuhati u sebi svoj jad, izreci ga na glas i isplaći kad si sama. onda kad ti je teško čekat ćemo te mi ovdje, iako nemamo najbolji savjet ali imamo srce otvoreno i spremno saslušati te kad god za to osjetiš potrebu.
drži se stara, znam da ti je teško, ali drži se, moraš. :*
Draga Rinama i sve ostale!
Svega sam svjesna,sve znam,znam da je konačna odluka samo moja,ja sam odlučila pokušati iako je svaki novi dan sve teže i teže...On je ovih dana najbolji tata na svijetu (nije nikada niti bio loš-samo je sada bolji),a muž?!Ja ne dopuštam da to bude ili da mi se približi,ja sam tvrdoglavi ovan,na svaki njegov pokušaj bilo kakve konverzacije ja ga uvijek polklopim tipa jel to ona može bolje, jel ti možda nešto fali i te spike,uglavnom ne mogu šutjeti i ne znam kada ću moći.Rekla sam mu da to tako prihvati,da se ne buni jer je on uzrok mom ponašanju,ili,ako ne može neka slobodno ide.To je cijena onoga što je napravio(vrlo mala ako se mene pita)Ne znam do kada će to tako trajati uzdam se u Boga i moju unutarnju snagu koje hvala Bogu imam,ali o oprostu i zaboravu neme ni riječi.Niti će ikada biti.To je nešto prebolno,znam da smo mi ljudi jaka bića,spremna svašta podnijeti tipa gubitka voljene osobe,roditelja,pa čak i djetete,ali ovo je nešto drugo,OVO JE IZDAJA...
Rekla sam mu da bih voljkela da mu se nešto desilo,tada bih ga oplakivala,nosila crninu,kitila grbo i na njemu plakala i naricala,a ovako imam želju pregristi mu grkljan...takav je moj osjećaj.Ta ga je istina duboko pogodila,ali neka neka i njega nešto zaboli osim one stvari...
Sve u svemu,kažu da vrijeme liječi rane pa se i ja uzdam u to,ako nebude lakše ni bolje već sam negdje napisala ,rastava je uvijek otvorena opcija.
Ista stvar je i kod mene. Da li još dojiš?Citiraj:
~lex~ prvotno napisa
Samomama, :love2:
jel ima kakvih afrodizijaka za kupit? online
spominjo je davor nesto al ja nisam nasla online. :mrgreen:
Afrodizijak je u svima nama samo ga treba otkriti.