ja nisam htjela ništa komentirati kad sam vidjela Diin :shock: ;)Citiraj:
slava prvotno napisa
Printable View
ja nisam htjela ništa komentirati kad sam vidjela Diin :shock: ;)Citiraj:
slava prvotno napisa
ok, ucim na pahuljici.hr
vasi postovi su zbunjujuci....jel se ti arijevci peru na 40 ili 60? kako ih je bolje susiti? :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Dia prvotno napisa
Eto, čini se da su Demano pelene dobile nadimak- arijevci :lol: :lol:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Sve se peru na 60 C, radi dezinfekcije. Sušiti ih možeš u sušilici ili na štriku
Ajme Leonisa, u što si se ti upetljala :lol:!Citiraj:
leonisa prvotno napisa
A na ovo sam :lol: x 1000000000000000000000000000000Citiraj:
Dia prvotno napisa
i još jednom :lol: .
Pa da svi naručimo tako :lol: 8) .Citiraj:
anjica prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
Irchi prvotno napisa
:mrgreen:
ajde priznajte koliko vas je vec narucilo arijevske pelene :roll:
A kako se zovu oni papirnati ulošci koji se mogu kupitit u dm-u???
I zapravo mi nije jasno zašto ne naprave aio one size pelene i mirna bosna, ovako ko će ga više znat šta sam ja uzela i šta mi još treba :/
koalica, iz mog, a vjerujem i ostalih cura, iskustva ni jedne AIO pelene ne drže kao one obične platnene... jednostavno, kupi si par ovih, par onih... ja sam nakon dužeg vremena skužila da mi najbolje pašu pocketice, za veče one obične, al to je moje iskustvo... svaka beba drugačije piški, mislim, jedni su veći popišanci, jedni manji....
Pretpostavljam da pod obične platnene misliš one preko kojih još trebaju zaštitne gaćice, a eventualno i uložak. jesu to fitted??? (Sorry ali odjednom toliko podataka pa mi je malo teže popamtiti, još sam dobro i zapamtila :mrgreen: )
Ja sam kupila jedne mib-ove, to je valjda to
Jesu, to su fitted. :)Citiraj:
koalica prvotno napisa
Drage moje ja sam nova u svemu ovom ...
U pocetku sam mislila da postoje samo 3 proizvođaca platnenih pelena,ali kad sam vidla sta se sve po netu vrti pozlilo mi je...
Molim vas za pomoc...
Dal postoji koja zena da sama siva platnene pelene da mi objasni kako se to radi jel volim sivat,a i tak mi je dosadno doma jer sam na cuvanju trudnoce?
Kako mogu doc do nekog ko jeftinije prodaje platnene pelene i koje su najbolje?
Imama 10000 pitanja,a vi ste mi jedina pomoc..
Hvala!
Zbunjena mlada mama sa 21 godinom :))
cao ivana!
i ja sam nova u proucavanju pelena, pa sam isti pitala za savjet. super je ako ces sama sivati, svaka cast! pogledaj si na ovom linku, topik koji sam ja pokrenula, odgovara mi npr i vještičica, u cijem ces potpisu naci link na njeno sivanje pelena, sve u slikama. a mozes joj poslati i pp. nadam se da ce ti to pomoci. :)
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=61217[/url]
ivana1804 imaš u vještičicinom potpisu album pelenuške my way pa tu zaviri i ja sam tako počela šiti. ŽIVJELA VJEŠTIČICA I NJEN SLAVNI ALBUM :D :D :D