ne plaćam ja njega da mi fijuče gaćama uokolo, u tom povjetarcu ničeg senzualnog - ili odmah ili idem dalje. :raspa:
Printable View
ne plaćam ja njega da mi fijuče gaćama uokolo, u tom povjetarcu ničeg senzualnog - ili odmah ili idem dalje. :raspa:
jel tebe u svemu tako teško zadovoljiti????malo predigre nikome nije škodilo........ :mrgreen:Citiraj:
Andora prvotno napisa
naravno da nisam u svemu tako zahtjevna - nahranit me je najlakše, dva jaja i hrenovka i mirna ko buba!
uostalom, di su ostale... rasulo se društvance... :(
:lol:Citiraj:
Andora prvotno napisa
rade žene.......sad smo u takvom društvenom uređenju gdje smo svi jednaki......pa eto tako ste dobile i ono za što ste se borile-ravnopravnost na svim poljima, pa radite........iako mislim da vam je prije bilo bolje samo ste imale zadatak "držati" kuću i djecu........a rad je bio za nas muške smrtnike
a ne, ne... ja se nisam niti bi se borila
netko očito je :? .....kad ste pobijedile
a ne znam, nisam ti ja od takovih :?
i onda se MENE pita onako nevino "pa kakve bih ja to skrivene namjere uopće mogao imati u okruženju nevine dječice i njihovih mlađahnih majčica na raspodaji dječje opreme?"Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
pa stvarno, kamo je krenula ova rasprava,
snebiv, snebiv
ali... ali.... ovaj... khmmm...
:saint:
:lol: eto vidiš kako mi se odmah izvrću riječi.......a ja mislio na brzinu na koju postam slike i to kako sam se riješio škarniclaCitiraj:
Stijena prvotno napisa
(bože, da bar nestane struje da ne mogu non stop visit na ovoj rodi.... arrrrrgggghhhhh)
bubimirko, lud si k'o puška!
zaboravio si zamaskirati nos, što ako te netko po njemu prepozna?
kad stiže beba?
zašto si stavio sve đorđeve? kaj se i ti zoveš đorđ?
čuj mi čekamo...a kad stigne stigne.....uvijek je dobrodošla......a glede nosa....ha čuj.......moram vam pokazivati dio po dio.....jučer, trbuh, danas nos.....ko zna šta donosi sutra.....ja se predstavljam dio po dio.....da me bolje upoznate......nije li to zapravo tema ovog topica i teme
sutra su obrve, jel da?
ma ja mislin da je sutra na dnevnom redu livo oko
a sta si se ti, andora, ovako nameracila na bubija, a, a? :)
čovjek ničim izazvan nudi striptiz glavuše svoje - ko bi mu odolio? ;)
ma neeeeeeee, to se ti samo nadas da ce bit striptiz :P
ej curke.....sve vi tu komentirate i dobro se zabavljate na moj račun----samo tako i dalje..........ali kod malo vas vidim onaj linkić za slike :( ......čujte i ja sam samo čovjek od krvi i mesa sa voajerskim sklonostima.......a kad će doći moj red na škicanje?
hoćeš moju sliku?
naravno da DA......ako može s nekim rekvizitom.....npr. njihalom :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
i opet da se pohvalim......idem sad na nasip tesat škembu......pa curke,koja me hoće vidjeti brzo na nasip snimat frajere....i za svakim koji prođe zaderete se.......bubiiiiiiiiiiiiiii.......valjda bu se jedan tj. ja okrenul....pa bu te konačno dobile cijelu sliku
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
jaaaaaooooo koja navlakuša.....a ja popušio....... :evil:
onda, oće bit išta ili i ti nas navlačiš ko čarape?
a kaj to ovak i onak tebi znači kad imaš firmu koja ti brani sve ovozemaljske poroke i užitke :mrgreen:Citiraj:
Andora prvotno napisa
gle, kad žene počnu padati ko muhe poslije DDT-a, otčat ću u najbliži web caffee
trrrrrrrrrrrrrrrrr k (ovo ja ko ti poslije graha :mrgreen: )
nije li netko jučer tražio lijevu obrvu(stiže).........bum si izrezal facu na komadiće pa bu te ju slagali ko puzzle
znaš šta buba - ovo predugo traje, zaželit ću se đorđa buša! :zaljubljen:
a jel se može više puta glasati, svaki put za nekog drugog????? :/Citiraj:
Andora prvotno napisa
ko da nam se skine? maco, ovo je krivi forum za to tražit, ovde ni obrve nema. ;)Citiraj:
Stijena prvotno napisa
a kaj je s onim mojim postom i izražavanjem želje da i ja zadovoljim svoje voajerske želje......kad ćeš ti nešto postati ili netko drugi koji je ovdje a nema svoj album
ja svoj album nisam ni nudila, pa se neću ni cijenkat za njega. :roll:
Glava mi se ne čini tako loša, ali na tijelu bi fakat mogao poraditi. :mrgreen:
I isfuran si kao ljakse, ali to pripisujem zafrkanciji. Nadam se.
Sve u svemu, glasala sam za Klunija. :mrgreen:
izdajico.....kaj se tiče Klunija.....a kaj biti seljan nije sada in......kaj to nije đir kaj ide uz narodnjake :mrgreen: ........jaoooo sad si me bacila u bed a nadao sam se da sam pogodio točno onu formulu koja prolazi kod žena u današnje vrijeme........samo mi još mercedes fali.....tek sam dogurao do audi-jaCitiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Hm...Probaj sa slikicom-dvije na kojima zveckaš ključevima od auta, možda ti podignu rejting - ipak ti Kluni puše za vratom u anketi. 8)Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
ovo nove slike ......će me podići u nebeske visine.....kad komadi vide sigurnost kojom ukroćujem divlju rijeku...ode Klunij u zaborav......ma šta više da pričam slika vrijedi više od 1000 riječi
ma da...
glasan za klunija
ja izgubila svaku volju za postanje ovde.... :no:
očito se skrenulo s teme - pitanje na anketi je koga biste voljeli vidjeti na Rodinoj rasprodaji, a sad se već neko vrijeme razgovara o nekakvom skidanju ...
pa kad smo kod skidanja, ja bih onda radije glasala za klunija