vibram i za Magdu.... :heart:
Printable View
vibram i za Magdu.... :heart:
Ajmo Magda sad si ti na redu. :D
Magda_, sretno!
AAAAAAAAAAA!!!!! :D
SUPER DUPLE VIJESTI!!!!
Tako ste me obje obradovale!!
Haaaaajmo Bosno Bosno Bosno.... hajmo....
Idemo magda! ... jel' ona nas uopće čuje? ;)
:D Čestitam od :heart: !!!
sarjevo :heart: :saint:
wewa, :heart: :love:
koja god, ali je brate dobar osjecaj kad se krene dalje. onaj status quo proslih vremena covjeka ubija.
pusa svima i vibreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee svim suborkama sa ovog pdf.
HURA HURA! :D
čestitam!
:heart: i za magdu
:D :D Bravo, čestitam!
Cure mislim da je vrijeme za kafu, moram vas malo povuci za nos :heart:
:D :D :D :D Prekrasno, prekrasno! Sarjevo, rasplakala si me od sreće!
Čestitam od srca i uživaj u dugoočekivanoj trudnoći! :saint: :saint:
magda, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :ups:
cestitke i od mene sve naj u danima trudnoce
I ja sam za kafu, sad nam je dosla i Magda, pa mislim da je red da nam sve fino ispricate u detalje :love:
Evo da se magda malo odmori pa mozemo ili preko vikenda ili sljedece sedmice. Ali razmisljam o nekom drugom mjestu gdje mozemo fino sjesti i pricati a ne da se zbijemo kao prosli put, sve sam imala osjecaj da ljudi oko nas slusaju nas razgovor, toliko su bili blizu.
Hajd dajte prijedloge, Palma je super ljeti u basti, ali zimi mi se ne đasvi bas posebno.
A bit ce toliko toga za pricati, treba nam prostora.
Sarjevo, imaš ppCitiraj:
sarjevo prvotno napisa
Imas i tiCitiraj:
elena prvotno napisa
Cure koje su vjeste u tumacenju bete pomozite. Danas beta 1886, jel ok da se za dva dana uduplala za 1000. Ja nemam pojma, a i ova teta u labu me zbunjuje sa komentarima, "nesto mi to previse za 48 sati". :?
Ne da je super, nego idealno.Citiraj:
sarjevo prvotno napisa
Beta se dupla svako 2-3 dana (u prosjeku 2,5 puta za tri dana). Za dva dana je dobro svako duplanje preko 1,6 puta. Kod tebe je za dva dana (1. vađenje u ponedjeljak, drugo u srijedu) duplanje 2,13 puta - dakle, suuuuuupeeeeeer!!!!!
I molim te, ne slušaj više tu tetu u labu (baš mi žena ide na nerve, šta ne šuti kad ionako nije njen posao da komentira nalaze)
Hvala pcelice :heart: , sad sam puno mirnija. A kod tete necu vise ni da idem vec drugi put mi baca bubicu u glavu sa svojim komentarima.
Sarjevo, ma to su ti duplici bez greske :D.
A u pravu si za Palmu, ne da nam se cinilo da svi slusaju nego su i slusali sve sto smo pricale..... znam jer je moja kolegica s posla bila za susjednim stolom i sutra mi rekla.... a sto se tice vremena, meni odgovara petak poslije podne ili naredna sedmica. Vikendom uglavnom nisam kuci. :*
Wonderko, cula sam se sa wewe, mozda najbolje iduca srijeda(naravno ako i drugima bude odgovaralo), jos se dogovorimo tacno za vrijeme i mjesto. Ako nekome nesto padne na pamet nek da prijedlog, meni nista ne pada na pamet, misli su mi skroz negdje drugo, valjda se do iduce sedmice vratim u normalu :love:
Draga, vidjet ćeš, nema tebi više nazad u normalu :) Još kad te purger(čići) počnu lupkati iz buše - pa ti misli i budi normalan. Ja sve zaboravljam i totalno sam otupila, baš sam ono glupa i sretna (to je valjda od endorfina).Citiraj:
sarjevo prvotno napisa
Pozdrav Sarajevu i uživajte na kavici :*
Joj pcelice, ti me uvijek tako razveselis sa svojim komentarima.
Ma nema veze i da otupim samo nek su purger(čići) ok. Rado bi te pozvala na Sa kafu ali znam da ti je malo daleko, mozda nekom drugom prilikom, a i ja ti cesto naletim u Dubrovnik, naravno ljeti pa se mozda jos i vidimo. Mazi tibu, ma nisam upratila kad je tebi termin
sljedeca srijeda i meni odgovara :D
palma je out, a skontat cemo vec nesto drugo, vjerovatno i bolje
Sarjevo...samo sam svratila da ti i ovdje čestitam :love: ...divno :D !
Tebi velika pusa,a velike vibre Magdi :*
Svratim poslije duuugo vremena kad imam sta vidjeti. Moja zemljakinja uspjela. :D
SARAJEVO, cestitke ti stizu i iz TUZLE.
Rado bih pila kafu sa vama ali planiram raditi neke nalaze iduce sedmice pa cu vam se pridruziti dugi put.
Magda, prico mog zivota, zelim ti puno srece i da se dvije mrvice ugnijezde
:heart: :heart:
Cure, uživajte na sarajevskoj kavici :*
oooooooooooo moooooooooooj Boooooooooože, koliko vibri!!!
Evo curke moje drage, ja tek došla do kompa, pa uz tolike vibre moralo je sve dobro proci, iako se na početku nije baš činilo da će ići.
Da i ovdje izrazim NAJ NAJ NAJSRDAČNIJE ČESTITKE MOJOJ SARAJKI ZA DVOJČICE. Toliko me to usrećilo da vam ne mogu opisati. Baš kad sam završila sa transferom , odležala dva sata i sišla u čekaonu da sačekam sa mužićem otpusno pismo, Sarajevo javlja sestri tu famoznu betu. Kad sam čula njeno ime sva sam se pretvorila u uho i čula tu famoznu cifru, jao kako sam se naježila i moj mužek, jedva sam se suzdržala da ne zaplačem.
Moja Sarajevo, puno sreće ti želim i dalje. Pusa ogromna :*
A ja odoh otvoriti novi topic za moje putešestvije.
Puse svima!
Jao magda draga ja se ponovo rasplakala, kao da ponovo prozivljavam onaj ponedjeljak, najljepsi dan u mom zivotu, sad sam se i ja sva najezila. Dobro nam dosla i da nam se se sto prije objavis presretnu vijest, a hoces, osjecam to, pratit ces ti mene do kraja a onda pocinje DERNEK II. :D :D
Drago sarjevo :heart: ,
Srdacne cestitke, toliko sam sretna zbog tebe :D :D
Tako sam uzbudjena, ova predivna vijest me sacekala kada sam dosla sa puta :D :D
Nadam se da se vidimo slijedece sedmice
:love:
naravno sa_kiky da se vidimo, pridruzi nam se na kafici sljedece sedmice. :love:
Sarajevo prekrasne vijesti, čestitke. Magda mislim na tebe.
:oops: tek sam sad skontala da su duplici :D :D :D :D
Ma to cemo sigurno znati tek na ultrazvuku. Nisam razmisljala o dvojcekima ali mi se ta ideja sada sve vise sviđa :love:Citiraj:
gejsha prvotno napisa
ma jedno ili četvero samo da su zivi i zdravi :D
Evo curke moje i ja sam danas bila na 1. UZ. Sada smo 5+3, tako dr.kaze. Napisao mi je sljedece: "U uterusu se ekscentrično lijevo prikaže gestacijski obruč promjera 14 mm za sada bez vidljiva odjeka ploda." Naručena sam na sljedeci pregled za 4 tjedna, izuzev ako bi doslo do ne daj boze kakvog krvarenja e onda da se javim ranije. Eto preostaje mi opet dugo cekanje i zaista ne razumijem zasto cekati toliko da se ustanovi kucanje srca :? Eto malo mi i vi protumacite ovu njegovu recenicu, ja koliko sam se zbunila nisam znala nista ni da pitam. Druga gestacijska se ne vidi :heart: