RozaGroza prvotno napisa
Uh cure, ja imam skroz drugačiji problem. Lakto sam vegetarijanka več skoro 14-15 godina, više ni ne brojim.
U prvoj trudnoći sam bila apsolutno poludila za ribom...i na kraju sam tih nekoliko mjeseci jela, iako nevoljko, al to je bilo hiper jače od mene.
Sad sam trudna sa blizancima, i ne mogu vam opisati moju žudnju za mesom. Od jutra mislim samo o koljenicama, gulašu, janjetini, teletini, goveđoj juhi...ono KATASTROFA.
Nema šanse da pojedem iti jedan komad mesa, a znam da proteina dovoljno uzimam, krva slika mi je super, i stvarno jako jako pazim na to.
Jednostavno neznam kako da prekinem to mučenje. Jer zaista ne mogu vam opisat kako se osječam. Čak mi je i odurni smrdljivi pečeni odojak nešto što bi sad tako s gustom smazala.
Inaće sam vegetarijanka iz etičkih razloga i ne želim zbog nekoliko mjeseci trudnoće "past" a znam kad bi i pojela komad mesa da bi se mrzila i ne bih bila zadovoljna. Al želja je tu. Jel nekoj od vas tako?
I btw. u ovih 14-15 godina nisam u jednom trenu pomislila da bi volila pojest mesa, a sad stvarno nosim 2 mala karnivora koja me pikaju iznutra :mrgreen: