Sretan vam Dan žena!!!! :D
Printable View
Sretan vam Dan žena!!!! :D
Ja više volim Majčin dan! :heart:
:heart: I ja se pridružujem čestitkama u ovo krasno kišno prijepodne!
SRETAN I VESELI NAM DAN ŽENA :sing:
vidjela sam slike :P
Pridružujem se čestitkama ..sretan dan ŽENA :heart: :D
Sretan dan žena juhuuuuuu!!!!!
Može školica! A evo i još nešto što Maksim NE RADI:
-ne jede sam, i isto ko Novi.....mora imati neki posao uz jelo
-za tutu neće ni čuti
Zato bi mi mogli preporučiti neku školicu 2 da se change-amo... :heart:
MamaNataša...... :shock: , tek sad sam skužila.......super vijest!
Samo još da nađem i Mirtinu trudničku......
ali vidjela sam Vida :) zato kako se s tatom uspinje na Gornji grad (presladak je!) mi smo išli dolje po Mlinskim stubama, a oni gore....
e da i mi se nismo još cijepili , imamo Priorix doma u frižideru, ali ja sve nekako odgađam, ionako je bio bolestan...
Yavanna :* Na koju vijest misliš?
joj :oops: krivo sam napisala..... DANIJELAHORVAT sam mislila,oprosti MN........smajlić koji se prekriva ušima!!!!!!!
Nema frke, ostani s nama do tamo negdje prosinca pa ću primati čestitke (nadam se)
u Nedjelju??? baš mi je žao što i ja nisam bila sa njima
tu su 3 trudničke slikice od jučer
ni Vid ne jede sam, a o tuti nemam kaj naspisati osim da stoji u kupaonici i skuplja prašinu
Super si Mirta!!!!! Baš je slatko vidjeti na okupu toliko trudnica! Fora!
MN...do prosinca-OK!
mirta bas si slatka!
a za tutu vam preporucujem platnene.
evo moje sam dala jednoj drugarici, klinka joj ima 21 mesec, bila u jednokratnima i nista nije prijavljivala, par dana nakon pocetka sa platnenim mala je pocela da javlja kad se upiskila i kad joj se kaki, i povremeno da koristi tutu!
eto!
inace novi mi je potpuno ozdravio. trebalo mu je 14 sati da sprzi virus!
izdajico jedna!!Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
nisi nam rekla da se druzis i sa drugim forumasicama!! :x
ljubomorna sam!!!
Super su fotkice! Sve ste slatke, ali pre sitne ste mi ( ne vidim dobro) :mrgreen:
Kaj se nisi učlanila u klub na vrijeme,pa bi i ti bila na fotkama. :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Mirta super ste...fakat skoro, ali skoro dobijem volju za takav trbuh.
Mirta super fotke!
Emma mi svaki put kaže kad kaka ali bude već prekasno :roll: a i nije baš da se nešto pretjerano trudim oko tute, priznajem :oops:
E kad bi vas čekala na druženje... mogla bi još koje dijete roditi :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Mirta... preslatke ste mi... :*
Tražim poklon za jednu djevojčicu - set za čišćenje (mala lopatica, metlica i sl)
Da li ste negdje nešto slično vidjele?
ne! :/Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
hvala cure
:*
bucka - draa moja pa nemoj se ljutiti, ja se družim s drugim forumašima ali ti si mi uvijek u mislima i srcu
Nisam vidjela baš to, ali sam vidjela da u crtiću imaju milion nekakvih setova- od setova za čaj, setova za mini market- do malog miksera i sl, te plastičnog povrća! :shock:Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Ne znam jesi li tamo gledala, pa ako nisi skokni viditi. Ja to gledala u King Crossu sinoć.
:shock: mislim da je lekše kupiti dečkima poklon ili mi se čini...Citiraj:
loonalee prvotno napisa
Hvala Loona, jučer mi je brat tamo gledao i nema...
Znam da sam nešto slično vidjela u Sloveniji (čak su bila kolica sa svim rekvizitima za čišćenje) ali sad ne stignem po to... Sutra je proslava ročkasa ali još ne znam da li ćemo ići obzirom da smo još sumnjivi zbog kozica....
I mi vjerojatno sutra (ako sve bude ok) idemo na ročkas kod našeg jednogodišnjeg frenda. Moram u potragu za poklončićem...
Ko dolazi na rasprodaju?
Mi nismo planirali a tko zna, možda se zaletimo...
Stoooorma, kako je mala brbljavica?
:(
I moje mišljenje je da ste prekrasne, a one koje su "zavidne" i "skoro" imaju želju nek stvarno dobe želju i krenu u akciju.Citiraj:
Mirta super ste...fakat skoro, ali skoro dobijem volju za takav trbuh.
Kli-kli :D za novoga , :* za Lenicu da kozice odu na pašu u planine.....
A svima ostalima lijep :D
Samo da vas na brzinu pozdravim i da se pohvalim da mi zene u nasoj firmi (a ima nas ukupno 4 :lol: )nismo jucer radile, direktor nam dao slobodan dan!