Hello ina, samo da ti poželim sreću da sve prođe OK. Moja operacija odgođena za početak 6. mjeseca ili eventul. zadnji tjedan u 5. ako Bauman bude tu.
Drzim fige i sretno!
Printable View
Hello ina, samo da ti poželim sreću da sve prođe OK. Moja operacija odgođena za početak 6. mjeseca ili eventul. zadnji tjedan u 5. ako Bauman bude tu.
Drzim fige i sretno!
Hvala! Sad me hvata neka ko' prehladica, al' računam da su - živci od trte :lol:! Javim se na forum krajem idućeg tjedna jel' mi što našlo il' je sve b.o. i ja i dalje ostajem idiopata. Bogami ću onda povjeraat lučingerovoj dijagnozi da imam negativne vibracije, samo kako ću to operirat :lol:.
ina - ja sam zakurila prije operacije. to su ti valjda živčeki.
samo 8) i sve će biti ok!
Javi se i kad se vratis pa da se i vidimo. Mene stislo na poslu, ni makac nigdje od Excela, a doma kad dođem mi mi je više muka od buljenja u notebook pa se nisam javljala već danima, eto danas mali predah, hvala dragom bogu tj. šefici.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
ina, samo da ti i ovdje poželim sretan put!
Dan prije histeroskopije nisam bila ujutro gladna (čitaj: umirala od nervoze), i za ručak dobila samo juhu(ah rezanci... :P ). Do 10 smo smjeli piti, iza toga ne.
Ja sam depilacion isto obavila doma, a navečer su mi dali čepić.
Slijedeći dan ništa od jela, ali sam već pred večer smjela piti (i pao je koji kreker potajno)
Deja - to su rezanci sa SD? meni su ostali u lijepom i ugodnom sjećanju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !
Draga Ina33, zelim ti sretan put, da operacija prode ok, da ti "koaguliraju neka zarista" i da ubrzo zatim ostanes T!Citiraj:
ina33 prvotno napisa
A ovo za negativne vibracije... mislim, stvarno!?! :lol:
Ma, je, nije ni doktorima više to lako gledat taj back-and-forth and around and around pa moraju reć' koju utješnu za sebe i za pacijente jer šta će mi više reć novo na kraju balade :).
ina čuvaj se :love: i želim ti da operacija brzo i bezbolno prođe. Ako nam ostaneš na Lučijevim negativnim vibracijama morat ćemo te staviti na neku intenzivno agresivnu terapiju pozitivnim vibracijama. Tražit ćemo sve trudnice i mame s ovog podforuma da te "zaraze" pozitivom.
Draga Ina33 uvijek si tu za svih nas sa sa svojim odgovorima i puna si znanja o našim problemima i uvijek spremna sve objasniti i pomoći.
Želim da znaš da ću misliti na tebe i stvarno se od :heart: nadam da će sve proći u redu.A nakon toga da će doći konačno i tvoje zlato.
Puno,puno sreće i ljubavi ti šaljem! :shykiss: :heart: :heart: :heart:
Nego kaj!!! :lol:Citiraj:
alec prvotno napisa
alec prvotno napisa
alec prvotno napisa
alec prvotno napisa
Poludio komp 8)
Da, čim si se sjetila fine juuhice :lol: :lol: .
sva sreća pa sam i to odgulila.
Ina, potvrđujem ovo za hranu i piće - mene su izgladnjivali već dan prije operacije, a uz klistir sam dobila i ricinusovo ulje (ne tablete, nego baš ulje koje sam morala popiti tako da usput i povratim).
Napominjem još da skineš nakit i lijepo urediš nokte, ali bez laka :raspa:
Mislim na tebe.
Sretno draga :*
Nova sam na forumu, pa najprije svima lijep pozdrav.
Draga Ina, ajde da te pokusam ohrabriti pa ti onda svejedno odluci sama hoces li na laparo ili ne. 20 godina braka, 10 godina pokusaja prirodnim putem, 7 godina umjetna oplodnja (5 puta), posljednja 3 pokusaja u Mariboru, stime sto je posljednji pokusaj bio uspjesan :D . Prosle sam godine u sestom mjesecu (na danasnji dan) rodila malog pisulinca :P (sincic). Dakle, vratiti cu se opet na pocetak. Napravila HSG, propuhavala jajovode, operirala cistu na jajovodu velicine muske sake (junacka saka), odstranjenje septuma, skidanje mioma koji inace nisu nimalo opasno, osim ako se ne nalaze na krivom mjestu (kod mene urastao u vanjsku stijenu maternice, tocnije, zakorijenio se bio) pa je morao biti odstranjen jer je postojala opasnost (u slucaju trudnoce), da pukne i da izgubim plod i maternicu, 3 laparoskopske operacije. Eto draga Ina, ako si zadovoljna svojim lijecnikom, i ako ti on nesto preporuci, nemoj previse pitati da se informiras, jer ces se mozda i uplasiti, a to ti ne ide u korist, cuvaj snagu i energiju za druge stvari. Sto se pak bola tice, razlika je velika od organizma do organizma, svatko podnosi bol drugacije. Samo primjera radi, kada sam dosla u bolnicu za HSG, pacijentica ciji sam krevet dobila (jednu sam noc morala ostati u bolnici), isto je radila HSG, i rekla mi je kako je od bola pala u nesvijest :/ ! Bome, dobro sam se ustrtarila bila, pa kada je snimanje bilo gotovo, cijelo sam se vrijeme pitala, kada cu ja pasti u nesvijest :cry: , a nakraju sam se bez problema dignula i "prosetala" do sobe (slijedeci dan mi nije bilo dobro).
Zato, nemoj se time opterecivati, vec ako je preporucena laparo, onda je mozda dobro da to i napravis. Ja ti svakako zelim brz oporavak, i skoru trudnocu, a ako te bilo sto jos zanima, voljna sam ti se javiti i mailom, ako ti sto zatreba.
Ina darling sretno-pozdrav od jedne s 3 laparoskopije i 1 laparotomijom iza sebe i bebom u sebi pa ti onda želim ovaj zadnji dio scenarija što prije, a ovaj prvi je služio samo kao dokaz da se sve može preživjeti ;)
Dobar mi je ovaj savjet nene38-nemoj previše pitati da se ne uplašiš-sorry nena, ali puno je smiješan-skužit ćeš ako se budeš malo više zadržavala na ovom forumu.
Ina ti si onda beznadežan slučaj :lol: :lol:
Ma kada bi mogla napisati sto sam sve prozivjela kod tih pregleda i laparoskopija, vjeruj mi, vise od jedne bi se uplasile, ali, znam zadrzati bol pa se sada nekad bogami i nasmijem, kada se svega sjetim :lol:
Evo da zakljucim pricu - napravila laparaskopiju, ponovila histeroskopiju - sve ok (jajovodi prohodni, bez priraslica, maternica urednog oblika), jedino blaga endometrioza na crijevima, po američkoj klasifikaciji 1. stupnja, to je malo koagulirano i that's that. I da, jajnici malo izbrazdani, ali reko dok da je to kao uobičajena slika nakon punkcija. Operacija u CITO-u prošla fantastično, ko iz američkih tv serija - samo jednu noć prospavala u bolnici, zasad me ništa ne boli i postoperativni tijek teče OK. Pitala ja jesam li i dalje idiopata, reko dr. da on ne bi rekao, ali čuo je valjda u mom glasu da ja zelim da mi kaze da nisam idiopata, jer mi je nakon toga rekao da ne znaju zasto endo nastaje i da li smeta zacecu itd. Postoji i ona teorija da endometrioza dize NK stanice pa se toga drzim u nadi da ce lijecenje neplodnoti kod mene bit uspjesnije nakon laparo. Vidjet cemo. U svakom slucaju, jako mi je drago da sam napravila nakon lijecenja kojem tece vec 5. godina, sad znam na cemu sam, pa ako mi netko i predlozi inseminaciju itd. necu mislit da mi je HSG nalaz od 2003. nereprezentativan.
I da - posebna zahvala splitskim Rodama na posjeti i cvijecu :heart: !
Draga Ina, drago mi je da je sve super prošlo, da je nalaz OK i da si ti opet među nama!
Sada možeš krenuti u nove pobjede!
Pozdrav :love:
ina33 super da je sve ok :D :D :D !
želim ti što prije barem jednog bembolinača :*
ina sad u akciju čim se oporaviš-mislim i na one kućne radinosti ;)
Bravo Ina! Nadam se si pobjegla malo vanka kad je ovako lijep dan i da guštataš negdje na suncu na kavici.
:D
Draga Ina,
super da je i to iza tebe, a sutra ces nam faliti na kavici !!!!!!!! :heart:
Draga Ina33 šaljem ti :love: :love:
Sretna sam što je sve super!
Ina, super da je sve prošlo ok
Super Ina .Drago mi je da je sve prošlo kako treba i da si utvrdila neke stvari.Odmaraj i uživaj!!!
Draga Ina33, jos jednom, drago mi je da je sve ok i sigurna sam da ces sad vrlo brzo doci do svog malog :saint:! :love:
Ina baš mi je drago da je sve dobro prošlo. Sad si ti mirna znaš da si napravila sve što si mogla, a to je važno. Možda te sad nakon ovoga krene i iz kućne radinosti, ma bit će nešto, mora! Što i sebi nakon laparo želim :P. Brz oporavak pa se vidimo kad se vratiš u Zg.
Ina :love:
Ina drago mi je da je sve prošlo u redu!! Šaljem :* i :love:
Ina :heart: :*
nakon svega sta si prosla zasluzila si jednom bebaca iz kucne radinosti ;)
:love:
Svijetu i gradu: stigli nalazi biopsije endometrija - sve OK, sterilno, nema čak ni gljivica :). Rvukovi2, mislim da svoj negljivični bitak dugujem tebi i nazdravljam ti s 1 Lactogyn tableticom!
ina33 :D :D :D