tnx bucka... idemo u nedjelju na Miffy... rezervirala sam karte još jutros :D
Zorice, dobrodošla.... čestitam na malom :saint:
Printable View
tnx bucka... idemo u nedjelju na Miffy... rezervirala sam karte još jutros :D
Zorice, dobrodošla.... čestitam na malom :saint:
pogledala sam slikice... Karlo je medeni, hvala bogu da je našao svoju obitelj...
Kli-kli SRETAN ROĐENDAN :D sa malo zakašnjenja.
Bucka :* da peođu "bubana" koljena -nadam se da nije ništa strašno.
Zorice Karlo je presladak i čuvajte ga i pazite kao da si ga ti rodila i još više . :* malom Karlu
Pozdrav svima!
Zorice i Karlo dobro nam došli :love:
ljudi moji, vidu izbija dolje desno 5 ili 6 :shock: , za sada ima samo jedinice gore i dolje, malo sam zbunjena
Pozdrav svima! Ja svako malo navratim da vidim kako dišete! Zorice, Karlo je bombončić. I mi smo prije par godina krenuli u postupak posvajanja, ali dok su nas pozvali na prvi razgovor, ja sam već bila 4 mjeseca drugi put trudna! Moram priznati da me još uvijek kopka da, kroz neko vrijeme kad moja dva leptirića malo narastu, pružimo dom i ljubav još jednom djetetu. Mislim da je to prekrasno! Želim vam puno ljubavi i sretnih zajedničkih trenutaka.
Mi smo trenutno ok, V. ide u jaslice već 8-i dan (da sad ne ureknem)! Trenutno nema boleština, čak se i noćno spavanje popravilo (pljuc-pljuc). Sve u svemu, jako lijep period.
svim novim curama :*
našim trudnicama :love:
Mirta, nije 6 sigurno, možda 5, mogla bi biti i 4 a budući da ima samo jedinice izleda tako daleko iza. I E. je dolje desno 4 izašla prije dvojke. :*Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
enola - super za vrtic ! navrati kad stignes..
Karlo je :zaljubljen:
~~~~~~~ bubinima!
I jos jednom hvala na cestitkama. :heart:
Zorice Karlo je predivan decak!
Nadam se da ces nam pisati o njemu!
Mirta, pa moguce je da je petica. Znas i sama da sa zubicima nema nekog posebnog reda. Bilo bi dobro da nije sestica jer je jako mali, a to je stalni zub.
E, da ono kod mene je definitivno bio pms, stvarno mi nije jasno zasto je bio toliko izrazen.
I jos nesto da se pohvalim - meni i mm-u je danas bio treci trening u teretani!