-
E po ovome sam ja mako mila ja sam uvijek bila do kada sam htijela, izlazili smo uglavnom po kvartu i moji su uglavnom zanli di sam i s kim ,nismo baš bili fini pa hodali po centru nego plazili samo po kvartovskim klubovima..
Bilo je zabrana ali obično bi nakoh užasnog protestiranja zavrilo tima da me tata vozi autom van da stignem za društvom,
Družila sam se sa starijima i vršnjacima, probali smo cigarete iz znatiželje znali smo se jako napiti, bože ,ali uvijek smo bili pristojni i nismo radili gluposti.
Vani sam i MM upoznala za šankom u pripitom stanju i drago mi je jer su mi popustile kočnice pa sam bila normalana a ne luda klinka jer sam imala 18 g. ali to je druga prića..
I ja bi da moj maleni izlazi rađe tu po kvartu nego da ide u grad, toga se bojim,i ja ću vjerojatno kada poludim otimati mobitele i sl. ali učiti ću ga da sam snosi odgovornost i da bude uvijek na oprezu...
A ovo da nema razloga za ostajati kasnije se ne slažem jer obićno zabava počinje tek oko 11 pa i tulumi se zahuktavaju, upočetku se samo škicamo....
I imala sam frendicu koja je morala doma u 22 h do faksa i uvijek je bila gnjavaža i još je uvijek ,njen tata nas je znao voziti na kavu pa sjediti dva stola dalje od nas, koma...ili spavati u autu isperd Besta,ajme.
-
Shvatih da sam totalna konzerve što se tiče ovih ograničenja :S
Pa su ta: dok traje školska godina petkom do 21 ali tada imaju probu folklora do 22 pa je to propao izlazak :P:P,subotom do 23 nedjeljom do 21.Najstariji bez obzira na svoju punoljetnost vikendom ako je vani mora se javiti do najkasnije 1 dolazi li doma ili ne(čitaj dali će prespavati kod cure ,prijatelja ili slično) kako bi mu majka mogla spavati i otići koliko toliko normalna na posao.Samo mi prokelto nije jasno akko to moje dijete iz života ide na posao i normalno odradi dan,stvarno sam ostarila.:mrgreen:
Ah zabooravih ljetne izlaske do 23 svakim danoma nadalje ako je zainteresiranost na dvorištu obiteljske kuće.
-
Ja svoje mišljenje nisam promjenila...
I dalje mi neke stvari nisu baš jasne.
Osim toga, kad sam ja imala 14 godina, jedino sam mogla u kino do 20h!
Kakav disco? Kakav alkohol? Opijanje? Rođendani uz opijanje tko zna gdje...Ajmeeee!
-
Moj sinko još nije ni blizu noćnim izlascima, ali željela bih samo na jednu stvar skrenuti pažnju; subota -19,20 sati livada kod osnovne škole-10 tak klinaca se hihoće i uživa u čarima bambusa i pive (ruku na srce ne želim reklamirati nikoga, ali možemo izračunati sami za malo novaca koliko čega možemo kupiti), nekoliko ih baca praznu staklenu bocu na travu, ljuti jer staklo ne popušta i u navali bjesa jednog od klinaca boca leti, kuda drugdje nego u prozor, prozor škole. Pola ih je pobjeglo, a na moje iznenađenje jedan dio ih je ostao i umirao od smjeha:-o. Naravno da je pozvana policija, ali kada su oni došli našli su samo razbijeni prozor.
Htjela sam samo reći da ni izlazak do 20.00 sati nije garancija da će sve biti baš kako mi želimo. Mislim da ako djete od malena učimo odgovornosti i dosljednosti nećemo imati nekih velikih problema kada poću samostalno izlaziti.