dobra vecer mamice
ja jucer bila na pregledu , beba 28oo g , imamo jos 3 tjedna pa vjerujem da nece bit neki kapitalac , jagic je bio 3600g a obicno 2. beba ,ukoliko je mala razlika bude nesto manja od prve.
Druga stvar je da sam sa jagicem u ovo vrime bila prst otvorena , meko usce ..bla bla .... i rekla mi da se pazim , s ovim nista -uloziva za vrh prsta. :? jagica sam lako rodila , necu se valjda sad sa bracom ispatiti.
No dobro , o tom po tom...
Nelzi , kako si se snasla u skandinaviji( da ne pogadjam sad di si otisla :oops: ) ... di ce se beba roditi? Gore ? Blago ti se ..doula i porod kod kuce ..u kadi...vec te vidim ..smooth & nice ;)
Ja za vikend jos jednom putujem u bosnu do svojih , bicu mozda i do uskrsa , ako uspijem muza nagovorit da nas malo ostavi.Znam da mater i caca jedva cekaju da vide jagica , pogotovo radi tate sad poslije ovih terapija ... da malo zivne . I tako... Sve ide kako treba , zasad dobro podnosi tu terapiju ... vjerujem da ce tako i dalje ostati.
Ovo vrime je nikakvo stvarno , samo cekam da stane ova kisa i da konacno malo prosetamo na miru.
Jos nisam nista promjenila glede jaginog spavanja , jos uvik se uspavljujemo i prinosamo tokom noci... cekam bolje dane , tj ne da mi se nista.
l
eto saljem vam pozdrave !!!! i laku noc