BP - Ja sam kupila veličinu L, kada je bembo bio jedno 10 kg, a čini mi se da će mu biti dobra do vrtića :lol: Definitivno sam mogla i puno ranije, jer miško ima bucmaste nogice. Ja sam kupovala na diaper.comu, ali možeš i s jamtots sitea...
Printable View
BP - Ja sam kupila veličinu L, kada je bembo bio jedno 10 kg, a čini mi se da će mu biti dobra do vrtića :lol: Definitivno sam mogla i puno ranije, jer miško ima bucmaste nogice. Ja sam kupovala na diaper.comu, ali možeš i s jamtots sitea...
ja ću prodati svoj BP cover, small mislim da je...
mi jos uvijek nosimo 62 :oops:
May, a koje je boje vas berry plush? Pretpostavljam da ima jedan ulozak u njemu. Ili je bas samo cover, bez ijednog uloska?
samo cover, neki životinjski uzorak...mali je cover, i ide na kissaluvs pelenu vel 1
To mi je još netko komentirao na testu S BP cover da ne ide na ništa...
dosta je plitka BP. zato teško da može na išta ići...tako da mi koristimo samo kao AIO, ne koristimo posebno cover.Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Pitanje za cure koje su narucivale Kushies pelene: koliko im je otprilike trebalo da dodju?
Nestrpljiva sam... :mrgreen:
Ima Iva M. u www.babyshop.hr Kushies!Citiraj:
Dolisa prvotno napisa
Ahh, jucer je bio dan D. Narucivala sam peelenee. Vec tri, cetiri noci zaredom ih sanjam. :roll:
BP sam procitala u Olivijinom dokumentu da nisu dobre kao cover, samo kao AIO. Zato sam i narucila s jam tots stranice pelenu i dodatni ulozak. Sad ste me dodatno uvjerile da idu samo kao AIO. Prvo sam htjela naruciti pelenu s babyshopa, a samo dodatni ulozak s jam totsa, ali neke ovisnice su vec pokupovale sve boje koje su mi se svidale :*
Citiraj:
Ja sam vec narucila s njihovog site-a...
Ovo zelim pitati vec dugo, ali uvijek zaboravim. Zasto su cijene paketa tetra pelena toliko razlicite? U dm-u imaju jedan paket po 60kn, dok je drugi 90kn. Postoji li razlika u kvaliteti? Ako postoji, koje je dobro kupiti?
ove od 60 su puno tanje. bolje su ove od 90 :)Citiraj:
inga prvotno napisa
inga ja sam na Arizoni u Bosni kupila 10 kom tetri za 40,00 jesu tanje,ali ništa im ne fali... pa ako ti netko ide za Bosnu...
cure moram vam se ovdje pohvaliti, ipak ste vi moja ekipa...
položila sam dio ispita i tek sada slijedi napor, ali barem me malo motiviralo...
:D :D
Čestitam!Citiraj:
may prvotno napisa
Najbolje da se nagradiš nekom pelenicom :lol:
Stigla Kushies AIO!
Nema carine, i stigla za manje od deset dana, sve pet! Jedino mi se cini da je pelenica bas velika...ali nema veze, ovo mi je ionako zaliha za kasnije. A visoko je rezana, taman kako nama treba!
may :D
a što misliš što sada radim? :mrgreen:Citiraj:
enela prvotno napisa
a što misliš što sada radim? :mrgreen:Citiraj:
enela prvotno napisa
:lol:Citiraj:
may prvotno napisa
M. :klap:
may, :D
eto, nakon dugih putešestvija, valjda joj je sad "rit puta vidla", konačno doputovala i Bella Bottoms OS pelena
za one koje je zanimalo - pelena je super!
mekana, lako se prilagođava i stavlja, iznutra je meki frotir, ima dosta ušivenih uložaka i super upija!
omjer cijene i kvalitete 5+!
vimmerby i may: :*
may :klap:
vimmerby i meni je bella bottoms za 5. tako meka i elastična, imam osjećaj da se lako prilagodi bilo kojoj guzi :)
Bravo, may!
Jos sam si mislila da mora postojati neki razlog razlike u cijeni. Kao i obicno, bolje je skuplje. Ne ide mi nitko u Bosnu do Arizone, uglavnom pusacki dio obitelji skokne do Bosanskog Broda po jeftine cigarete :)
S jam tots stranice sam narucila jednu malu AIO berry plush, 1 dodatni ulozak i 4 linera od flisa i postarina je 12.75 USD :shock:
Pa za 2 pelene sa swaddlebees stranice su mi poslali 2 fitted pelene uz postarinu od nekih 7 USD. Jos samo fali da mi opale carinu.
inga i u Bos. Brodu imaš tetra pelene, tamo na njihovoj tržnici sa robom, sigurno...
Meni su one iz TL najbolje. njih punim u pocketice
Iz njemačke mi tetka poslala 6 kom tetri - ja joj pričala kako koristim platnene, i valjda me krivo skuži(njemica je) i kaže poslat ću ti ja koji komad....ja očekivala popolini ili sl, šta se da nać po njm. a kad ono stiže kuvertica, i iz nje vadim ove....prvo se mislim, možda je bodyć ili sl..ali kad sam skužila o čemu je rječ :lol: :lol: ..khm da se vratim na temu, imam te iz njemačke i imam neke koje sam dobila i ove iz TL su mi najbolje :D
cure moje,od AIO isprobala sam ME, popolini poly jezgra i pamučne, berry plush, Nappy nation, i od svih su mi definitivno najbolje bumkins.
Me mi je super, ali je pre bijela :mrgreen:
da mi je neko prije par mjeseci reko da ću govorit da mi je pelena prebijela
Čula sam jučer da u 5. mjesecu cijena poštarine u Americi ide gore. Navodno će međunarodna poskupiti za nekih 13%. :/
onda sad treba naručivati ;)Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Yup, moramo navaliti! :mrgreen: :lol:
Ajde, iskusne platnenopelenašice, kakve su DRYBEES pocketice, da li su dobre, glomazne ili onako kao Kushies infant veličine.Da li hoće procuriti, općenito kako ste zadovoljne.Trenutno tatu obrađujemo da ih kupi....
drage moje, ovu fotkicu moram podjeliti sa vama
u rangu je sa onom od Cekane
slikica
Dia - :lol:
Drybees -i ja :cekam: komentare!
Stvarno, kakvi su to repovi? To je nesto iz mora? Izgledaju kao alieni :shock:
Btw, nasli tetre u Bosanskom Brodu. Mama i tata pusaci isli po cigarete pa kupili.
Stvarno, kakvi su to repovi? To je nesto iz mora? Izgledaju kao alieni :shock:
Btw, nasli tetre u Bosanskom Brodu. Mama i tata pusaci isli po cigarete pa kupili.
traci od hobotnice...krakovi
osuse se, onda se to jede poslije...njami...
:shock: :shock: :shock:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
Draybees stigle :D , lijepo izgledaju, danas ćemo ih isprobati pa javim kako smo prošli.
Draybees=Drybees( ajme) :oops: