Torta je mrak!! Vec vidim da ce moja dijeta polako nestati.
Frendica mi je u Austriji kupila legace sa zivotinjama i tako slazes cijeli zoo. Super su
Printable View
Torta je mrak!! Vec vidim da ce moja dijeta polako nestati.
Frendica mi je u Austriji kupila legace sa zivotinjama i tako slazes cijeli zoo. Super su
San, genijalna je torta!!!
Ajvi, poslala ti pp.
F brije na Legače, samo tornjeve slaže, obvezno više od sebe, al onda suza suzu stiže kad mu sve frkne na parket.
Quattro ga je pustio, sad smo na Duplo i varijacijama - naravno, najdraža serija mu je Bobova.
Mamma San,
prekrasna torta, klinci preprekrasni, a ti zaista predobro izgledaš...
Čekamo ostale... :*
Aaaaaaaaaaa, torta je super. :smajlić koji se oblizuje:
Fotke su super, još čekamo rođendanske.
Imaš one slike di se Lovro i Nika Ljube (na Ladinom tulumu).
Ako imaš, ja bih te molila da mi ih mailaš.
:*
Sanja i mi smo probdjeli (ali doslovno ) cijelu noć od ponedjeljka na utorak. A. se probudila u 23h i bila budna do 5 ujutro...ko da je sredina dana. Morala sam je (jeeedva) bijesnu izvući iz kreveta u 11 i taksijem odbaciti baki, a ja k'o zombi na posao (nastava od 13 do 21!!!) . Još se i prehladila, pa joj je nos u komi.Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Interesantno da sam u školi čula još od troje ljudi da nisu tu noć uopće spavali :/ .
Pusa malcima :*
Što je sad ovo????? :evil: :shock:Citiraj:
pcelica prvotno napisa
:mrgreen:
ajoj čoksa, suosjećam. :(
mi smo imali nekoliko loše prospavanih noći, što je i normalno kad je bolestan ali ja to sve teže podnosim. ubile me one prve dvije godine.
jutros smo odradili suzni rastanak u vrtiću, bilo ga je strah. ah, a što očekivati nakon deset dana...
Ups. :PCitiraj:
čokolada prvotno napisa
Kad je Ančica otišla, Lovro se morao nekako utješiti!
A ovo sa neprospavanom noći je klasika kada imaju začepljen nos. :*
Pčelica imam i tu sliku. Ali me nekaj zeza sa prenosom sličica. U svakom slučaju ću je probati danas staviti. :) :mrgreen:
svi hvalite mamasanićkinu tortu, ovo ono.. a nitko da kaže "pa koje smo mi zepedeićke komadi"!! na onoj 1 fotki all together :mrgreen:
e pa jesmo :)
mamma, :*
anekice, takva fotka je već viđena - ja sam sličnu stavila nakon Nikinog roćkasa. A neću je hvaliti jer ja nisam na njoj. :mrgreen:
Baš je dobra fotka!!! :) Pčelice nisi na njoj, jer smo te ko lude zvale, ali je nasljednica trebala tvoje prisustvo! :)Citiraj:
anek prvotno napisa
Ja ću samo jedno komentirat s kolektivke.
Ajvi, mila, izgledaš kao da si jedna od slavljenica, a ne roditeljska pratnja. :naklon:
sunce, pretjerala si s kolačima u importanneu! :*
Znam, znam. Taman kada sam krenula k vama, imali smo "situaciju".Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Jok, kad me šećer pukne, kupujem autiće na akumulator.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Komplimenti - mukte.
Wrum-wrum!
:lol:
Čekam narančastu Cruellu da se oglasi.
Mrak, nema je. 8)
Danas se nije digla na zločestu nogu.
jel me netko tražio 8)
Ah, što mi je laknulo.
Već sam žgaravicu dobila od brige...
Wrum-wrum!
imamo novo okupljalište 8)
još samo da se okupimo... a ti, apri, pazi da ti bude slatki dan.
budući da ne razumijem... odoh..
brrrrm, brrrrrm...
sunce mi je doturila informaciju od životne važnosti - piece of cake postoji i u importanneu na iblerovom, dolje kod kafića.
Nije to Cruelli blizu, nemre ona s posla tamo doletjeti.
Al mi možemo. :D
Mislim da je i San blizu, a i Tweety.
otkada?
Pa ja radim u blizini i stalno tamio švrljam i to nisam skužila
:DCitiraj:
sunce prvotno napisa