evo i mene na un dijeti. vrlo sam skeptična, ali eto... :P
Printable View
evo i mene na un dijeti. vrlo sam skeptična, ali eto... :P
Meni je od prošlog tjedna pala još kila i pol. Sve skupa 3.5 kg u 12 dana UN dijete. :D Totalno sam oduševljena.
dok ne vidim da sam ispod šezdeset,ignoriram vagu! 8)
ma ja te spominjem puhiću :love: i vidiš da si nam došla :DCitiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
zakaj si skeptična?zadnje vaganje mi je bilo -13 i naravno vagala sam se obučena.....još mi je ostalo 20ak dana do krajaCitiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
ja bi ti nekaj rekla, al' i ja zgriješih. minimalno, ali ipak... vaga je dodushe i dalje na 60 ;)Citiraj:
apricot prvotno napisa
romina:
da, vidiš ti to? zacoprala si me!Citiraj:
puhovi obožavaju smokve (napisa):
Citat:
andor,a jel imaš kakve veze sa puhovima koji obožavaju smokve
aha!!!! i saw that! ozna sve dozna! :P
tko me to spominje uzalud? :*
ma ja te spominjem puhiću i vidiš da si nam došla :D
ajme, 13 kg manje za manje od 2,5 mjeseca! daj bože! ali ne vjerujem dok ne vidim na vagi. a zakaj neki skinu manje? toplo se nadam da je to zato jer nemaju tol'ko kila viška! vidiš u kojoj sam banani? em se ne usuđujem vjerovati, em se nadam... danas završavam drugi ciklus.
ne znam da li sam išta izgubila ili ne, povjerovat ću kad se kazaljka na vagi spusti ispod jedne crte (bolje ne pitaj koje). :P
ostavi se vage ;) odraz u špiglu ti je najbolja stvar....
Drage moje :bye: malo sam vas išla škicnuti jer se opet spremam na unku poslije Uskrsa (šunke i kolača 8) )
Moram vam reći da se nisam niš udebljala od prije 2 tjedna kad sam skinula 3 kg za dva tjedna.
I išla sam vidit jer apricot svršila s dijetom, svaka čast ženo :naklon:
Vidimo se :*
danas je vodeni, ali ne vjerujem da ću ja to ganjati: pa padam u nesvijest!
možda da proglasim još jedan voćni, a?
Proteinski draga ;) pri vodenom danu bi se tlak trebao kontrolirati barem pet puta na dan i morala bi se pit neka sol
pogotovo ja sa svojim tlakom (odnosno, nedostatkom istoga)
Ja cu vam se pridružiti dva dana poslije Uskrsa :lol: valjda će ovaj put biti kako treba.Ljeto moram dočekati sa 60 kg a kako sad stvari stoje to je nekih 7-8 kila za skinuti.Dođem nakon što se obžderem šunke i hrena :bye:
irena, čini se da smo ovaj put startale sa "više pozicije" nego prošle godine, a? :lol:
Da,ako ovako ostane nagodinu ćemo skidati 12 kila :lol: ali lani mi je cilj bio 63(što sam i uspjela zadržati do Božića) sad kontam da je bolje da skinem na 60 pa i ako vratim par onda je to 65................ 8) pa onda na ljetovanju vratim par pa skinem,pa za Božić.............pa Uskrs.
Apri nemoj bit na vodenom danu :love:
neću, upravo sam pojela jabuku. baš si :heart:
irena, ja sam prošle godine kretala sa 65 i cilj mi je bio 60.
ove godine sam krenula sa 68,5 i cilj mi je 58.
kad je bal, nek je bal!
sad sam na 64,5 i zapravo sam tamo gdje sam bila prošle godine u ovo doba i kad sam mislila kako sam slonica - Nelica.
A sad sam si super i samo što ne hodam po Trgu u vrućim hlačicama :lol:
ja imam još 17 dana za izgurat :lol:
danas mi je UH a sutra kad se ide na klopu sa poslovnim partnerom mi je voćni :x
e meni je danas voćni, al sam skroz dobre volje pa mislim da neću upast u bedaru i žalit se kako živim ko ptičica u krletki. :D
ajde ajde...ti bar imaš prave smokve :P
i ja se prijavljujem, jučer sam krenula :D
Samo da vam prijavim kako Andora MRAK izgleda!! 8)
Ta žena se fakat ocidila. Ja kaskam za njom jer nisam 100% karakter kad je voćni dan. Ma jedem ja voće al žvaknem još štogod sa strane i eto ti problema :oops: .
(Ja sam na UN-u koliko i Andora i sada sam na -2, puževim korakom.Do ljeta ću valjda doći na željenu težinu).
Zato svima vama koje ste KARAKTER moj :naklon: !!
svaka čast :*Citiraj:
anjica prvotno napisa
ja ne vjerujem dok ne vidim fotku od andore :P
:oops: niiiiiiina, manje papat u dane kad ne smiješ neku hranu i krenut će to.
edit: ja sam još na minus 3 i stojim cementirana :x
Da morat ću stavit slike "prije" i "poslije" UN-a, njene, naravno. (samo imam problem,sigurno mi neće htjet pozirat pa ću je lovit poskrivečki :lol: )
ma samo ti nju fotkaj a ja ću je zabavljati prek foruma :mrgreen:
ja sam vidjela fotke od Božiča koje mi je poslao buraz .....pa to je katastrofa kolka sam bila...mislimjoš me ima ali ono je strava :shock:
ajmo sad;
visina/težina
ja trenutno:
168/60
e ja se još :oops:
ma daj ne pi*di... piši brojke :*
1.64/7x :P
drugu brojku ne otkrivam ni pod razno hehe