MN, avatar ti je supeeer! Koja slatkica i kulerica :heart:
Printable View
MN, avatar ti je supeeer! Koja slatkica i kulerica :heart:
Evo malo novih slika
http://public.fotki.com/MamaNatasa/zoo/
pass: nogac
lena i asja su :heart:
vid ima izgleda super imunitet!
yavanna, pa kud prije na more???? :shock: blago vama!!
Citiraj:
yavanna prvotno napisa
HVALA, žao mi je što sam morala onako juriti !!!!!!!!!!
ma kakvo more, daj nas ne bacaj u komu
bucka - da, u više situacia se pokazalo da Vid ima super imunitet, iskreno se nadam da će tako i ostati
Nataša i Leki - komadi su vam za 5
pozdrav svima... ne stignem vas pratiti ovih dana...
samo sam svratila vidjeti jel Mirta rodila.... vidim da još ništa pa odoh dalje raditi....
pusa :*
ma ne idemo na dugo, samo mjesec dana :heart: (čitaj : poslovno za mene, dat 2 ispita u Splitu plus prikupljanje uzoraka za doktorat!)
:D PUNOOOO PUSA I POZDRAVA OD NAS.
Mi smo bili nešto prehlađeni ali nas je prošlo, a danas smo četvrti dan na odvikavanju od cici.
Nataša i Leki - komadi su vam pravi mali bombončeki!
Book svima ostalima
Pozdrav svima!
Lena i Asja :heart: slatkice
MN, jel nam to Ivonna na slici? Kako su ona i curke, nešto se dugo ne javlja!
Izgleda da je Emma alergična na ribu. Zadnja 4 puta nakon što je jela ribu je povraćala i baš joj je bilo loše 2,3 sata i nakon toga super, kao da ništa nije bilo.
Samo meni nije jasno kako do sad je jela ribu najnormalnije i ništa joj nije smetalo a sad odjednom joj smeta :?
Mirta ima li što novog? :*
Ajde Mirta šta čekaš? Svaki put kad otvorim forum očekujem topic Mirta30 rodila!!!! :D
Ivana s, i Asja je ribu povratila nakon par zalogaja oba puta sto sam joj pokusala dati. Onda se dugo vremena nisam ni usudila da joj ponudim, do nedavno, ali ona ju je odmah ispljunula iz usta sa takvim gadjenjem i grcem na licu! Mislim da joj mecu vise ni nuditi, bar ne za sada :/
Stvarno, Mirta, mislis li ti radjati ili ne?
Je, na slici su Ivonna i Mirta...
Dobro je, ima pune ruke posla sa curama, češće se javlja na Ljetnim bebama 2006 :(
divljakuši je očito bolje u tbušini nego vani, mada se i ovako već bori s Vidom koji mi sjeda po trbuhu :mrgreen:
a rodit ću sigurno do 01.06., već mi je dosta ali kaj mogu
da ja imam onako lijepi trbuuh ko ti, ni ja ne bih rodila do 01.06. :mrgreen:
ajme, prelijepa si, i sva si u trbuhu, kao da si lubenicu stavila ispod majice :lol:
pusice, svima, mi smo OK
ovaj vikend bili u Slavonji kod prabake, bilo nas je ni manje ni više nego 55, Frana su cure istetošile, i nahranile, napojile....
i čini mi se da smo s dojenjem prestali. ne cica od prošle srijede, ne traži, ja ne nudim više, i to je najvjerojatniej to
bilo je lijepo dok je trajalo :)
kovke :*
MN svi ste za pet. Baš ste uživali u ZOO-u. Mi počinjemo s radovima na fasadi kuće pa sam u zbrci i strci i niš ne stižem. I mi smo prestali sa sisanjem prije jedno mjesec dana kad sam dobila bronhitis i morala piti ljekove. Nije bilo nikakve drame, jednostavno sam mu rekla ne sad i on je to prihvatio.
Bok, vršnjaci! Nadam se da ste svi već jako vejiiiiki! Prošle nedjelje našla sam se s kli_kli i već sam si zamišljala kako ću se pohvaliti na forumu da sam je upoznala, a kad ono, kli_kli se već upoznala s više forumašica u jednom vikendu, nego što ću ja ikada. :lol:
Nema tih fotki koje mogu prenijeti koliko je neko dijete predivno! Novi je presladak! Pusa svima :*
:D :D :D
javila nam se berlinka :D
A ja sam baš jučer mislila na berlinku jer sam u fazi naručivanja preschoolians-ica :D
Blago vama koji tako bezbolno prestajete sa dojenjem, mi još muku mučimo sa noćnim buđenjima!
ehej! :D
vecina vas je videla berlinku i Janu uzivo, ali kako je nije bilo dugo kod nas na topicu, meni je ostala u glavi neka slika, pa sam se prilicno iznenadila!
berlinka je preslatki devojcurak, a Jana je bas lepa mala devojcica!
I stalno imaju osmeh na licu, i jedna i druga, ma predivne su!
I NJM je isto zgodan!
Drugo iznenadjenje mi je bila Mirta30, na slikama se ne da videti njena zivost. Da je prelepa trudnica, ne moram ni pricati!
Vid je isto preslatki, mada sam ih videla stvarno jako jako kratko!
MN, NJZM i Lena su prava ekipa, totalno su nekako povezani i uigrani, a oni mi vec dosta lice na ono sto sam ja zamisljala. Iako smo s njima bili malo duze, prekratko je.
Bucka i daddy su bili domacini, pa im je inace bila otezana komunikacija sa gostima, ali uspeli smo bar malo da se vidimo, a sa slatkicom Nikom malo duze :heart: .
Za Zagreb i Zagorje imam samo pohvale, stvarno lep kraj planete zemlje!
Posebno se radujemo sto smo upoznali Rominu i Maurena, kao i Maurenovog tatu! S njima se Novi najvise druzio jer smo prvo njih videli, pa su se Novi i Maureno zaista druzili, drzali za rukice i setali :).
Ne moram da vam pricam, svi znate kakav je Maureno zgodni metrosexualac!
Upoznali smo jos dosta forumasa, ali iz drugih krajeva foruma, pa i drugih krajeva hrvatske.
Sveukupni utisak mi je veoma lep, nadam se da cu upoznati i ostale ljetnice, za neke mi je posebno zao jer je malo falilo da ih upoznamo...
Pozdravljam vas sve!
:heart:
btw, sad sam bolesna... :(
Cure bok!
Vidim da vam falim :)
Meni je jako zao sto nisam uspjela upoznati Kli, ali iskreno se nadam da ce biti jos koja prilika da se vidimo!
Inace, malo se cesce sad javljam na Ljetnim 2006, mame su tamo jos na porodiljnom pa se jako cesto i vidimo, ma znate kako je to vec..
Sto se tice mojih cura..rastu ko gljive.
Andrea je jako velika, puuuno prica, vec slaze recenice od 4-5 rijeci. Jucer je rekla "Mama deju tu nesto boji". Pitam ju ja sto ju boli, a ona kaze tu, deju nesto u tibici boji (ja skinem bodi kad ono jadnici se spangica zapiknula u pelenu :shock: ).
Meri vec stoji na nogama, hoda uz namjestaj, i uspjesno krade se igracke koje Andrea primi u ruke.
Zanimljivo je kako ih uvijek, ama bas uvijek, zanima ista igracka.
A evo i jedna fotka cura da vidite kako su vejike
http://public.fotki.com/ivana444rf/m.../dsc02868.html
Vidim da i vi svi lijepo napredujete, ali (cast iznimkama) ne vidi se bas da radite na bracama i sekama :P
ivonna, djeca su ti premedena! i slične su!!!!! :love:
Čuj....radi se na djeci....al eto ništa još nema na vidiku!
A gdje je meni promaklo da je kli bila u Hr?????? :evil:
ljuta sam na sebe!
A gdje je meni promaklo da je kli bila u Hr?????? :evil:
ljuta sam na sebe!
yavanna, na meni je odgovornost. :oops:
nisam ovde ni stigla da pisem o tome, a dosta ih je znalo sa nogaca.
ja se jos uvek nadam da ces ti doci ovamo, a i doci cu ja ponovo u zagreb sigurno.
raspored nam je bio stvarno prenatrpan, nije da se izvlacim, znaju cure...
izvini, i nemoj da mislis da sam te zaboravila, molim te.
kao i ti kovke, loona...
krenuli smo ujutro u 6, a vratili se sutradan u 9 uvece.
ivonnine curke su preslatke!!
i mi cekamo da mirta vec jednom rodi!
upoznali smo kli-kli, NJM i Novija, ali mi je zao sto nismo malo vise uspjeli popricati sa njima!
odvikavanje od dudenam ide super i bas mi je drago sto smo poceli sa tim, makar sam se ispocetka dosta bojala!
:* svima
ivonnine curke su preslatke!!
i mi cekamo da mirta vec jednom rodi!
upoznali smo kli-kli, NJM i Novija, ali mi je zao sto nismo malo vise uspjeli popricati sa njima!
odvikavanje od dudenam ide super i bas mi je drago sto smo poceli sa tim, makar sam se ispocetka dosta bojala!
:* svima
što li je kli-kli mislila o meni dok me nije vidjela?!?!?!?
bucka - ja sam ipak nestrpljivija
ivonna - šteta kaj nisi stavila sliku gdje Meri glođe pileće kosti :lol:
preslatke su.
yavanna - baš je ljepo čuti da ste krenuli u akciju, možda bi mogli i oni koji to odgađaju
ivana s - vid ne cicica već 6 mj. pa se zna buditi po noći