Mi smo Evu još u siječnju cijepili 4-ti put sa 5u1 i prošlo je samo s oteklinom na mjestu uboda kao i svaki put. Nas čeka MoPaRu nakon alergološkog testiranja.
Printable View
Mi smo Evu još u siječnju cijepili 4-ti put sa 5u1 i prošlo je samo s oteklinom na mjestu uboda kao i svaki put. Nas čeka MoPaRu nakon alergološkog testiranja.
dubina 2/3 bazena je 60-tak cm pa klinci hodaju po njemu... samo je jedan mali dio bazena dubine od 1,20 ;)Citiraj:
bubimira prvotno napisa
Etoi nas...
Bili na pregledu, Jan, navodno, ima reakciju na antibiotik, (penicilin), pa je dobio injekciju. Da nisam pitala ne bi ni znala da su ga piknuli s kortikosteroidima. Pitala sam jer baš mora injekciju ali su mi rekli da da kako mu osip ne bi prešao na dišne organe..I Rinolan sirup..hm...
Uglavnom, osip ( i to poprilično jaki) mu nestao za tri sata-što govori o jakosti injekcije :/
Moramo ići na alergo testove na antibiotike...
mamanatali uši su nam čiste, nisu više crvene-možda je ipak homeopatija pomogla, pljuc,pljuc,pljuc!
Sad smo prekinuli kuru zbog drugih boleština, ah...
i mene.... :(Citiraj:
miha prvotno napisa
najradje bih odustala.
nama je MoPaRu odgodjen do druge godine zbog toga sto smo ustanovili da je Zach alergican na jaja. mislim da ga uopce necu cijepiti tim cjepivom.
Shiny, baš mi je drago da su uši OK. I Tin je sad dobro ali i nije bio u jaslicama skoro 2 mjeseca. Homeopatski pregled još nisam uspjela dogovoriti :oops: , ali nadam se da ću ovih dana
Nas isto čeka cijepljenje s 5u1, ali sve odgađam sa strahom, jer mu je nakon cijepljenja s Priorixom krenula ova kaskada boleština :/ (Čak sam i prijavila Agenciji za lijekove i med.proizvode i HZJZ-u nuspojavu na cjepivo)
Opet ja, cure je li koja uspjela kupiti male sunčane naočale? Ja sam obišla cijeli grad i najbolje mi se čine one u Chiccu, ali za dečke nema nikakav izbor. Ima li još koji Chicco osim onog u Ilici i u Merkatoru?
Ja sam ih kupila u Ghetaldusu
Frida, koja je cijena?
pa dobro curke , je li vi znate da sam ja vec rebala biti u krpama ?> :P Ali bebi se ne zuri , nekako sam se pripremila da necu jos do iduceg tjedna , taman za vikend....
Svak zove , sta mislis , kad ces , oces danas ... :roll: huh.
Malo me muce sinusi , morala sam popiti jedan paracetamol .... bas me cila strana glave rastura.
Ja jagica nisam isto cijepila onim protiv rubeole , jer sam ja trudna pa je pedica rekla da ne bi bilo pametno da ga cijepimo dok ne rodim.
A rekla je da ako mu do iduceg puta kozica ne prijedje sama preko pise da bi se trebali javit kod urologa da on to "malo zareze" :?
Naocale imamo neke iz optike u parizu 25 eura , nisu lose , rekord da ih ostavio na glavi je cak 3 min.
Rok , presladak je momak..a kako tek pliva.... :heart:
mi se moramo strpiti do lita jer nemamo bebe ribice ...ali zato imamo more cilo lito :mrgreen:
bubani :love:
jaginamamice bas virkam da li si rodila :mrgreen:
sto se tice kozice na pisi kod nas nema sanse da se barem malo povuce
Jagina još uvijek 2u1? Ja sam već čekala vijesti iz rodilišta!
MamaNatali platila sam ih 109 kn, najskuplje koje sam vidjela su 158 kn.
Sve pozdravljam, zagrepčanke ako vas put nanese na festival zdravlja u boćarskom navratite do nas, kupite koju majicu...
Drage moje, evo i nas malo. I mi smo u boleštinama non stop i uopće ne vidim kad bismo se mogli cijepiti. Nakon što smo za Uskrs bili u dežuri zbog temp. povezane s povećanim limfnim čvorovima, te ponovo antibiotika 8 dana, noćas opet temperatura, jutros curi nos i temp. do 38,8. A sad osjetim i da su krajnici povećani... :roll: Poludjeti! Baš je osjetljiv i boležljiv, a mislila sam - imat će imunitet jer sam ga dugo dojila (odnosno, još ga dojim).
Inače, pričalica je totalna postao - svaki dan izbaci nekih¸10-ak novih riječi, stalno nas šokira. I jako nam je zabavno!
Odra, drzite se!
Jaginamamica, drzim fige da sve prodje u najboljem redu! :*
a zamisli kako bi tek bilo da ga nisi dojila! tako trebas razmisljati. ;)Citiraj:
odra prvotno napisa
sve vas puuno pozdravljam :love:
Sto se tice 5u1, nas to ocekuje ovde a do sad smo primali 4u1 dok smo bili u Srbiji. Mene pomalo brine sto ce primiti vakcinu drugog porizvodjaca iako nam je bivsa ped. rekla da je to svuda isto i da to nema bas nikakve veze.
da se nabrzak javim, k ima kozice pa tko hoće dobrodošao je na kavu :P
helou cure,
kod mene jos nista , ali strpljivo cekamo. Vjerovatno su mi falili termin jer ni ja nisam bla sigurna kad sam imala zadnju mengu..ono u nekoliko dana.
Kod nas vrucine velike , tako da vec ne mogu s jagom u podne vanka jer bude prejako sunce .Nosimo kratki rukav. sve zimsko sam spremila.
jagic vas po ``nbxzdravlja i on s mamom ovo tipka
karlo :love:
nelzi !!! Pa kako se privikavate? Bas lijepo opet cuti od tebe.
kako mala bebica?
andrej , prava pricalica.Jagic ponavlja uvijek ono jedno te isto.... smijesan je.
momze, hvala!!!
pusaaaaa
Karlo mali pastir :heart:, a baš sam se nadala da ćemo ovaj vikend dogovoriti neku kavicu.
Jagina pa tebi se stvarno ne žuri roditi ;)!
Ja prijavljujem prvo ogrebano koljeno, zatrčala se i pala, nije se jako ogrebala, plakala je 5 sekundi, dok nije počela djelovati mamina pusa.
Pusa svima, tipkamo se
pa gdje pobogu kozice pokupi :shock: ?! ajoj... jel gadno? jel se jako češe? srčeko malo...
jagina - sretno! i Rok je u kratkim rukavima već dugo, što se vrlo dobro vidi čim ga skinem. kao da na skeli radi - ruke crne, crne, a onda bijelo tamo gdje mu počinje body (ne oblačim mu majice, nego samo body kratkih rukava i dolje trenirka ili bermude). on inače loše podnosi toplinu pa je uvijek obučen za sloj laganije od mene...
razbili se još nismo, ipak je on mali ziheraš pa se, za sad, ni ne dovodi u takve situacije (kao što znate, još uvijek ne trči). ali zato ne podnosi pijesak u cipelama... ni travu... ništa ne smije dodirivati ta 'njegovo visočanstvo-stopala' pa zato od prve (i zadnje) igre s pijeskom u novim geox sandalama (350kn :x ) nema šanse da ih ikad ponovo stavi na noge... i dalje hoda u zimskim cipelama... svojevoljno...
inače, bili smo jučer u čatežu
Rok, :zaljubljen: