Zach :zaljubljen:
Ivan 8) to i Filip radi cim ugleda kofer
Printable View
Zach :zaljubljen:
Ivan 8) to i Filip radi cim ugleda kofer
Shiny, nisam još dogovorila homeopata (zvala par puta, nisam uspjela dobiti, a kako se stanje bilo sredilo više nisam zvala; ali sad ću ga definitivno naručiti). Ovaj put smo upalu uha srezali u korijenu, nisam ga niti vodila doktoru (jer je vrištanje bilo u noći, oko 2), sama sam mu ordinirala terapiju (na žalost, da, opet antibiotik, analgetik i kapi za nos) i do ujutro je bio ko nov. Ovaj tjedan je trebao krenuti u jaslice nakon 2 mj pauze, ali eto i dalje je doma (svekrva čuva :x )
Odra, te dvije noći nije ništa tražio do pola 6, a noćas je već nemirnije spavao ali se ipak samo jednom probudio i sisao, pa u pola 6 standardno. Izgleda da mu se promijenio noćni ritam-sad nam je taj podoj u pola 6 redovan (i uglavnom znači i kraj spavanja)!
muku mučim s tim ostavljanjem radi cicanja, uspavljivanja itd i mislim ja mislim i sjetila se ja kako je bubimira vitu prebacila u drugu sobu pa vratila poslije kad se stvar stabilizirala... uglavnom napuhala sam si onaj krevet-luftić pored našeg kreveta (jednosobni stan) i sad ja spavam tamo (osim kad cici) čisto da me ne miriši, i probudio se samo jednom u toku noći što je meni :shock: pa ću sada tako jedno vrijeme, držte fige
zach je pre pre pre sladak
dobro cure spominjali smo 100 puta neku kavicu pa ništa :?
Čestitam, jaginamamice! :D Kako je bilo ovaj put u odnosu na prošli?
jesi sigurna da su gljivice?Citiraj:
odra prvotno napisa
Zach ima AD i stalno se cese po pisulincu i testisima.
zach kao i uvijek :zaljubljen:
što se tiće pjaščanika koštao je dvadesetak i sitno eura. to ti je onaj plastični u obliku školjke.
frida auuuuu i kozice! ma ne brini, brzo to prođe. v je temp dobila tamo negdje 3. dan od izbijanja kozica i imala ju je taj dan i noć, kad je bila očito kulminacija bolesti jer smo se cijelu noć borili s temperaturom i nikako skinuti. meni se u jednom trenutku činilo da to nikad neće završiti i da nikad neće prestati izbijati koze al eto ne okrenuh se i to je već iza nas. ~~~~~~~~ za što manje kozica i što manje čohanja
ivan :lol:
irena i odra nadam se da će razvajanje zbog puta što bezbolnije proći i pomoći u odvikavanju od cike. ja sam mislila da smo gotove jer me već neko vrijeme nije tražila a onda su došle kozice i ona ko iz vedra neba opet počela tražiti svaku noć prije spavanja :shock: što nije već neznam kak dugo. sad kad su kozice gotove opet ne traži već 2-3 dana uopće. al ko zna koliko će to trajati... valjda do nove bolesti.
nemreš vjerovati koja je to spona... jednom cicioovisnik uvijek cicoovisnik!
ja izbjegavam bilo kakva putovanja, seminare, team buildinge ... do kad, ne znam, al bit će pakleno kad prvi put ne uspijem izbjeć put. sisa valjda deset puta dnevno (a radim full time), ni ne znam ...
a i ja ću puknut zaspat bez moje mišice
eto nam prilike da se vidimo u subotu na trgu, a?
Dobra vecer,
evo i ja malo dosla sebi , a i vrime je vise... :)
jago malog obozava
evo vidite kako se lipo slazu
http://public.fotki.com/jaginamamica...a/1000248.html
valjda ce raditi link ako ne u albumu je slika
jagic se izgleda jos jedini obozava kupat i ronit u kadi, ni sa pranjem kose i ispiranjem nemamo problema ( a ni bas puno kose :lol: )
a zach ... presladak je ..odkud sva ta kosa.Mi necemo toliko imat ni kad u skolu podje:)))
pusaaa