I mi koristimo JGL :)
Printable View
I mi koristimo JGL :)
Melem, i to samo onda kad se malo zacrveni nakon kakice ponekad, desilo se par puta do sad. Klinku sam mislim mazala uvijek, čelićevom iz ljekarne al sad vidim da ipak nisam trebala toliko.
meni je Pavlovićeva zakon,i "kupovna" i iz ljekarni :naklon:
po rođenju sam kupil jgl od 500ml, ima je još pola:-)
nisam za kreme ako nisu potrebne, radije češće presvući i dobro posušiti..
na početku sam ga mazala količinom zrna graška laagano a onda prestala i guza mu je super!
Mi si sami radimo kremu- od baznih ulja i pčelinjeg voska. To nam se pokazalo super!
Kombinacija Pavloviceva + vitaminska krema od Mustele, sve zavisi ima li crvenila ili ne.
Cula sam da se Pavloviceva povlaci sa trzista, da su nasli neke zabranjenje supstance u njoj, barem nam je tako patronazna rekla koja je veliki ljubitelj Pavloviceve, cak ju I sama ona koristi
Kod crvenila, a i općenito za njegu, mi je ulje za bebe od WELEDA najjjj. Kada bi guza jako crvenila, ja bih na maramicu dala malo ulja i s time guzu brisala, umjesto sa vlažnim maramicama. Nakon dan, dva je bilo opet sve super.
Nama frendica iz bolnice donese djeciju kremu koju oni sami rade, a koriste je za pacijente.
Odlicna je, nikad nismo imali problema sa guzom.
Meni se iz iskustva kao najbolja , nakon dugog staža pokazala Baby krema od Biopharma
Domaću smo koristili kada su imale pelene, divno maziva, super miriši, a skroz prirodno.
Treba nam 5 min za mučkanje, sastojke kupim u kemigu
http://www.aromaterra.hr/aromaterapi...nsku_kremu.htm
Malac ima 16 mj a mi i dalje guzu isključivo peremo vodom i mažemo samo ako treba. Ali je sad par dana imao proljev koji mu je jako, baš jako nagrizao guzu. Bilo je prestrašno za vidjet. Probala sam sve što su mi savjetovali i u ljekarni i u okolini dok nisam jučer kupila Cinkoderm od JGL i napokon sanirali guzu. Eto, čisto ako se netko nađe u sličnoj situaciji pa da vam preporučim kremu. Inače sam probala i domaću nevenovu mast, Sudocrem, neku od Bioderme i Imazol i ništa nije pomoglo.
Za mame iz Zg, nama se za sve upale kože ali i uopće pokazala najbolja krema iz gradske ljekarne na Zrinjevcu, samo oni rade tu kremu za djecu. I to jako dugo, podsjetila me na miris djetinjstva :-)
Pozdrav, za par dana ću se uputiti u kupovinu kozmetike i ostalih sitnih potrepština za bebača, i zanima me jeli itko ima iskustva sa Cattier Bebe kozmetikom?
Našla sam je ovdje: http://minigreeny.com/njega.html
i ovdje: http://www.prirodna-kozmetika.com/ca...e-i-djecu.html
Sastav mi se sviđa, bio proizvodnja je, a i veliki sam fan organske kozmetike. Pomagajte :)
Što god kupiš, uzmi malu količinu dok ne vidiš kako će tvoja beba reagirati. Nama je JGL mast najbolja.
moja ima skoro 8.5. mj. i nikad je nisdam oprala ni ukakvoj kupki ni sapunu
pere se u čistoj vodi i savršeno je čista, zdrave kože
kremu imam neku iz dm, biobaza, koristim je u malim, malim količinama i to povremeno
jednom joj se zacrvenila guza i to nedavno kad je probala bananu - tu je kantarionovo ulje spas
Nama se najbolja pokazala JGL mast, a guzu peremo samo čistom vodom, nikakve važne maramice! Često joj je guza crvena pa bi mogla probati i maslinovo!!
ničim
samo guzu kantarionovim i to kap dvije i to je to
I skoro 9mj nije okipana u nicemu osim dva puta u vodi s par kapi bademovog ulja. i jednom kosu s par kapi sampona nakon sto je starija obrisala toplu cokoladu sa svojih usana po njoj. Nikad ju nism nicim mazala osim guze i to mi je najbolja ispala babasu prirodna krema, guza nikad nije bila crvena, stavila bi kteme na jagodicu prsta i to je to.
Fali mi dio teksta...i moja takodjer, ima... To fali na pocetku.
mi se trudimo kemiju koristiti sta manje.. sampon 1 put u 7-10 dana. poslije kupanja nikakve kreme ni ulja. kad je bebi bilo 3 mj prestali smo koristiti redovito kremu za guzu. imamo u kuci kremu ali eto stavimo mozda koji put mjesecno. guza nikad nije bila crvena. ovih dana su nam u 7 dasna izasla 4 zuba...guza je bas jako crvena..
Nama je guza crvena...
Na dodir je hrapava cini se ima dosta sitnih pristica...
niti jedna nam dosad ne pomaže:(
Redovito ju prematam i luftam...
dal joj se to zacrveni od urina? Curica je pa sve to tece nekamo dolje prema guzi...
Dajte neki savjet.
Nego kako izgledaju te ojedine? Kod prvog nikakvih problema...