-
Moram vam ispričati što sam jučer napravila svom jadnom djetetu. :(
Bili smo kod moje sestre u dvorištu, spremali se za gradelavanje. Preoblačila sam Lovru, nije baš bio naročito kooperativan. Posebno kad su na red došle patikice. Guram mu ja nogu - ne ide. Nagovaram njega da mi pomogne i nekako, na jedvite jade, uguramo mi te male nogice unutra.
Pola sata kasnije, Lovre nervozan, neraspoložen, kenjkav. Još malo kasnije, počinje šepati i žaliti se. Krenem ja prema njemu, a on u plač! Jedva sam ga nagovorila da mi sjedne u krilo da mu skinem patike.
Skinem patiku i čarapicu - prsti crveni i zgužvani!. Druga noga - isto. Komentiram s MM-om: nije valjda da su mu patike već premale? Kopam po patici i izvučem iz nje - čarapicu! I iz druge isto!
Obukla sam djetetu patike u kojima su bile 'spremljene' čarapice! Koji užas! Jadna moja mrvica, a tek nakon pola sata se počeo žaliti..
-
A joj Maruška,krepala sam od smijeha iako sirotom Lovri vjerojatno nije bilo smiješno,a i dobro da je uopće i stala noga u patiku..
Sve u svemu svašta nam se može dogoditi sa našim malim stvorenjima
:lol: :lol:
:*
-
Imam ja još takvih bisera, samo vam ne smijem reći. :oops:
-
Ma samo ti piši ,ionako se javlja samo nas 5,6 a ostali i dalje u štrajku :P
Stijena-to što ti Patrik hoće sjesti na wc je suuuper , ja Roka stavim a on viče MAAAKNI MEEEEE......,jedino što mu je super piškiti u lonku,ali sjesti nema teorije za sada,kakat ćemo mi još dugo u pelene...
-
nemam niti ja ništa pametno danas za napisati osim da je ivan u vrtiću piškio u tutu i da su mu svi pljeskali bravo
mi smo ovaj vikendimali goste iz Njemačke, dobio je opet vagon igračaka i robice
ja na svoje diejte od kada se rodio sam potrošila možda oko 100 eura sve skupa na odjeću a ima je toliko da bi bez problema obukla trojke
-
yas-pa ti si se šišnula! super ti stoji, baš si se osvježila tom frizuricom.
bera- preslatka ste obitelj :heart:
maruška- zavidim ti na predavanju, baš sam htjela otići i ja, a za cipele-mogu reći da sam ja J. novu cipelicu obula bez problema sa nim papirom zagužvanim kod prstića, i 3 dana kasnije skužila da mu se prstići crvene na jednoj nozi...
sjećate se kako sam ranije rekla kako neću govoriti što smo radili da ne ureknem?
e, pa veliko mi je zadovoljstvo reći da jakov više ne nosi dnevnu pelenu! :D
toliko sam sretna i ushićena oko toga, nemojte mi zamjeriti što dramatiziram :D
-
Bravo Josie, ČESTITAMO :D :D i ne, uopće ne dramatiziraš, velik je to korak za Vas!
Opiši nam (detaljno) kako ste uspjeli i da li je bilo teško, mi se na isto odlučujemo tek za nekih mjesec dana. kad odemo na Šoltu..
I ne, nu mi ne štrajkamo, samo nismo imali što pametno napisati 8)
-
jaaaaaaaaaaaakoooooooov! :D :D :D
Braaaavooo!!!
-
Znala sam da su pelene u pitanju....
Suuuuuper,bravo Jakove !!!!!!!!!!!!!
-
Svaka čast Jakove :D mi izgleda nećemo bar još par mjeseci uopšte ga ne interesuje :(