-
Definitivno sam uvjerena da disne infekcije nemaju nikakve veze s dojenjem u trudnoci. To mi je jos jedna logicna i prirodna stvar koja, kod nas, sigurna sam, proizlazi iz stalnog kontakta. Jan ne ide u vrtic djelomicno i radi toga da ih ne uzlazem previse dok sam doma a Nola ima zacepljen nosic prakticki od pocetka. Jan je isto pobrao neku gadnu prehladu prije jedno dva tri tjedna bez obzira sto ne ide u vrtic, ali nismo ni zatvoreni u kuci. Cak i da nema dojenja, Jan je stalno na Noli, stalno je ljubi i to cak u usta iako mu to branimo. Pa onda, ljubimo se on i ja, pa ja i ona, naravno da smo u nekim fazama svi skupa prehladjeni. To mi se cini skroz normalno.
-
Hvala cure na odgovorima i nadam se da ste dobro proslavile ulazak u Novu 2004.
Osobno mislim o dišnim infekcijama kao i vi. Istina ne znam kako bi mislila da nemam ovo iskustvo koje imam. Zašto je gđa Harni sklona drugačijem razmišljanju ne znam, ali čini mi se da je ona osobno imala ovakvo iskustvo kao i mi, što predpostavljam nije, ne bi ovako razmišljala. Svatko ima pravo da misli što želi ne kažem, ali u ovom slučaju osjećam tedenciju zastrašivanja radi neslaganja ili bolje rečeno, suprostavljanja medicinskom stajalištu, što mi nimalo nije drago :? .
Razuvjerite me ako griješim.
-
Htjela sam samo reći da je gđa Harni opet otključala topik :D .
Ne znam ni zbog čega ga je zaključavala :idea: :idea: :?: . Nadam se da je nisam nečim uvrijedila. To mi nije bila namjera.