Ja jedva čekam priredbe u vrtiću i sad mi se ta jesen 2008 čini kao vječnost daleka, voljela bih da krene ranije.
Ona nešto stalno pjevuši a pošto se kod mojih doma stalno vrti onaj cmc program zadnji hit joj je "sve je ona meniiiiiiii........ :lol:
Printable View
Ja jedva čekam priredbe u vrtiću i sad mi se ta jesen 2008 čini kao vječnost daleka, voljela bih da krene ranije.
Ona nešto stalno pjevuši a pošto se kod mojih doma stalno vrti onaj cmc program zadnji hit joj je "sve je ona meniiiiiiii........ :lol:
Citiraj:
bera prvotno napisa
Oooo Bero, pa mi imamo vrlo sličnu djecu.....
Bočicu koristi za mlijeko navečer i noću, dude smo se riješili prije evo točno 10 dana prilično bezbolno, spava s nama u krevetu a a ko slučajno zaspe u svom eto je u neko doba opet nama, pelene ne da još, izbirljiva i komplicirana za jelo..... :roll:
Ne znam nikak bu izgledalo hoće li pjevati ili plesati ali bojim se da će rezulat biti isti :) Hrpa dvogodišnajka koji stoje na bini (ak se ne potuku) ha ha ha
Pa da ništa ni ne rade već je i ovo:
dovoljno slatko!Citiraj:
Hrpa dvogodišnajka koji stoje na bini
Uživajte!
:lol: ja bih svoje dijete vrlo rado voljela vidjeti da STOJI na biniCitiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
prije si mogu zamisliti da TRČI po bini ili da nekoga NAGURAVA po bini
ali slažem se, slatki su do bola
ja svaki dan kad dovedem patrika u jaslice, stanem na trenutak i promatram ih kako su slatki (pogotovo oni koji se mirno igraju :mrgreen: )
Znam - sve si zamišljam kak ću se rascmizdriti od slatkoće...
:lol:
Opskrbljeni smo sa video kamerom, dva aparata ( i ponosni ujo ide sa svojim aparatom). Idem i na friz (ak stignem) al si moram birati između placa i frizera (a trebali bi nekaj i jesti).
:lol:Citiraj:
Mi smo bili danas na kavi na našoj rivi :mrgreen: ,odnosno promenadi uz Dravu,sa Rokovim najboljim prijateljem Franom (koji je stariji 17 dana od R.) i mojom super frendicom. Bili smo u jednom kafiću gdje nije bila gužva tako da se dečki mogu igrati. Pišem ovo jer sam ostala :shock: .
Naime,konobar je sat vremena animirao našu djecu i to zaista sa srcem,mi sve u nevjerici,tko zna kakve su mu namjere :lol: ...pravio im je balone od pjene,avione i brodiće od papira, vrtio ih kao avione po zraku, vezao za tendu loptu za napiriti da je mogu šutati rukama,ma da čovjek ne povjeruje....Kad smo ga pitali kako to da to radi kaže da je radio na prekooceanskom brodu i da mu je to bio posao...a najbolje od svega je da je 84. godište :shock:
I naravno da smo mu ostavile dobru bakšu,jer eto nas sutra opet tamo....jadan konobar s nama !!!
Traktorka :shock: Blago vama s takvim konobarom. Doduše kod nas ima jedan kafić koji nas trpi redovito, gdje Dora dobije svoju kavu u maloj šalici, a dečki šlag, i još i štapiće, i k tome ih trpe kad dođu k njima iza šanka... Ali baš da se tak igraju s njima... Ne...
traktorka, takvog konobara sve mi majke možemo samo poželjeti ...godište isto odgovara :lol: još da i izvodi striptiz :lol: , odmah bi si ga uzela doma
a joj Stijena, puno tražiš :lol: . Kod nas nema takvih, uglavnom su namrgođeni, tj. profesionalno ljubazniCitiraj:
Stijena prvotno napisa
Ma ja se odričem i striptiza i 'godišta' samo da je balona i pjene i aviona.... :mrgreen:
Toga kod nas nema....
Ček', ček'...
Mi nju žalimo kako je bolesna i jadna, a ona po promenadi šeta! :shock:
Šalim se, naravno.
Baš sam sad htjela napisati da mi je malo bolje,ali svejedno mi je bed...a možda je konobar vidio da mi je loše,pa nam se smilovao....Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Pošto nigdje nema takvog konobara,svi lijepo sutra dođite na kavicu u Osijek...
Ja častim 8)
Potpisujem Marušku!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Traktorka, nemoj reći 2 puta, nadam se da ste komarce pokokali.
Pa, pa do sutra.
ajmeeee traktorka, ovo ti nije trebalo!!!!!
vidiš, ne bi ni skužili da nam maruška nije otvorila oči
sad mi je stvarno žao što sam ti uopće dala onaj "recept" protiv temperature...
a ona šeće po rivi..... a ja se znojim u uredu......
sramota
stvarno, ovo se od tebe nisam nadala :lol: :lol: :lol:
Lako se vama šaliti na moj račun,čak i uz animir konobara,nije baš lako trčati za Rokom na + 30,a ja na +37,5 . Popila sam pola ljekarne i sad se nadam da sam do sutra ko nova .....
A zašto se ja uopće vama pravdam , da me vidite pobjegle bi glavom bez obzira :mrgreen: :x
Danas je tražila par puta nonu i to i za veliku i za malu nuždu! Još ne zna zadržvati i traži svako malo, ali bitno je da traži.
Odluka je pala. Idem s njima dvjema na more. Malo ma strah pustiti ju samu bez mene ili MM na par dana, Mislim da bi bila jako tužna. Naučila je na nas, pogozovo otkako ja ne radim, a MM radi kod kuće. Ima nas na raspolaganju 0-24. :D
Maruška i traktorka samo naprijed. Drugo dijete je pisofkejk u odnosu na prvo, po pitanju svega! 8)
Ah,iskreno se nadam da ću ja to moći jednog dana izgovoriti !!Citiraj:
Jeluška prvotno napisa
:* :love:
Šta kažete za moj novi avatar? Loša je slika. Ne znam smanjiti, a da ne izgubim na kvaliteti! 8)
AJMEEEE,ma prekrasne su,ne znam koja je ljepša...
Petra je genijalna,koje okice i koja kosica....divno...
Uh,odmah mi dođe želja za drugim djetetom (al brzo i prođe,za sada)
Viš kak je Traktorka hrabra sa čašćenjem kad zna (misli) da nemremo sam tak povuć do Osijeka :) A mi sutra imamo sastanak u Osijeku :x
Srečom ja ne idem...
Ja to ozbiljno mislim :PCitiraj:
Evo ja se dopisujem sama sa sobom 8)
Ma samo sam htjela prijaviti da sam napokon uspijela prebrojati Rokove zube i imamo sve petice,vjerojatno već dugo,samo nije dao pregledati :D :D