pozdrav svima! Je li bilo susreta? ili još traje? Ja sam se upravo vratila iz Zagreba
Printable View
pozdrav svima! Je li bilo susreta? ili još traje? Ja sam se upravo vratila iz Zagreba
jok, ja se nisam uspjela izorganizirati za danas. Dolaze nam večeras sestra s obitelji pa sam morala raditi rošadu da se svi potrpamo u viksu. A i malo mi je kasno u 8, moram reći, jer otkako smo tu dijetetu mi se skroz pošemerio ritam i uopće neće spavati popodne pa mi klone već oko sedam i pol pa je oko osam već u carstvu snova.
Sun, di si ti, u kojem dijelu Zadra/okolice
Zukve, između Nina i Vrsi
Mogu li ja moje Zadranke priupitati di se u našem gradu kupuju tetra i švedske pelene - apoteka, Kiko kod 4 kantuna, ili...?
Ako je već bio neki sličan topic molim uputite me, ne mogu sad tražit, moram zaćorit sat vremena, fjaka zove :roll:
imas tetra pelena u dm-u, firma lola-ribar, super su
svedske nisam kupovala pa nemam pojma, mislim da ih imaš u mtč-u (relja)
i u svim bebi dućanima- više- manje. Adax, Tintilinić, vjerojano i TL- sve u trgovinskom centru na Relji. Bambi kod autobusnog kolodvora i onaj dućan na putu nina...
Tetra imaš u DM- a ( Lola Ribar- super su ) i u TL-a na Relji ( dobila sam paket na poklon, nisu loše iako su mi bolje ove iz DM-a )
Švedske nisam kupovala, ali ih imaš u TL-a, Kauflanda, MTČ-a...
Za široko povijanje su mi super bile one platnene, debele iz Adaxa ( tri komada po 50 kn, a previjali smo se dva mjeseca )
Kad ćemo opet u Vruljicu? Slijedeći tjedan?
može što se mene tiče ;)
Očemo ponediljak, onako oko 20 h... ako bude vruće, ako ne možemo i ranije što se mene tiće
može oko 8- 8:30
Ja ću vas samo pozdraviti :bye: Nema me već neko vrijeme na forumu, jer sam cijelo ljeto van grada, nemam interneta, tako da propuštam kavice i druženja, ali nadam se da će nešto ostati i za 9. mjesec.
Onda, je li može većeras oko 20 h druženje, Vruljica ?
Ja ću doći. Najkasnije do 8 ipo
Ja bila. Sama :P
Tinkiw, ovo mi je najprikladnije beljanje na forumu do sada :)Citiraj:
tinkie winkie prvotno napisa
Valjda je bila i Marta s tobom ;)
Ajme tw, ja nekeko otpisala vruljicu, Tonkicu nikako ne mogu odvuc iz onog pijeska, a posto smo se vec borili s crvicima to mi je bas postala paranoja.
Mi smo ti vise za nekakve hepeninge tipa koncerti, predstave, ulicni sviraci i zabavljaci tako da smo navecer uglavnom u gradu. :*
:mrgreen: ono beljanje je išlo za pale. ona je zvala prva, a nije došla. Nema veze, ionako smo se izigrale. I večeras smo bili.
Memole, mi smo, naprotiv nikakvi za koncertna zbivanja....
Ja sam jučer bila u novom parkiću ... Kratko smo se zadržali jer je bilo blata i lokvica od kiše što je raj za mog Domija ... a ja to gacanje po blatu ne mogu gledati :roll:
Javit ću vam se kada opet krenemo putem Zadra
Pozdrav
vrijeska javi ako krenes put Bg :* (znam da sam ti obecala povrce, mislim ja na tebe, al tu je grozna susa, tak da mi je vrt usahnuo i nemamo nista osim nekih jadnih pomidora i malih mrkvica :( )
Nisam imala tvoj broj, a Iva je bila neizdrživa, za vikend smo bili na otoku pa je kad smo se vratili kući tri dana bila tako nervozna, poludila sam. Stvarno nisam mogla ići vani s njom tako kenjkavom. Oprosti draga, iskupit ću se ja već :mrgreen:Citiraj:
Baš sam ti večeras mislila slati poruku da ćemo vjerojatno sutra poslijepodne do tvog mjesta ali je nešto pošlo po krivuCitiraj:
Dia prvotno napisa
poslat ću ti sutra ujutro poruku
[quote="pale"]Citiraj:
nou frks :love:
di ste zadranke!?
ja na godišnjem :D
a kako je to lijep osjecaj!!! moj je prosao :(
Meni glupo pokretati druženje kad ova moja bubica kad se nešto dogovorim ne želi van :mrgreen: i onda ja ne dođem pa da mi se ne naljutite. 8) Ali mogli bi do Vrulje ili na subotnju kavicu :mrgreen:
[quote="tinkie winkie"]hheehee a ja taman mislila kako ću te upoznati na Ninskoj kavi 8)Citiraj:
pale prvotno napisa
ma joj krivo sam kvotala, htjela sam ovo
Citiraj:
ja na godišnjem :D
prošla sam jutros kraj rive i vidim da uređuju novo igralište za djecu, nešto poput vruljice :D
:D gdje, gdje?
sorry, ako možeš zaleti se do grada pa ćemo na kavu.Citiraj:
Sun prvotno napisa
i ja pitam "gdje, gdje????"Citiraj:
gdje, gdje?
e sad ću ja to stručno objasniti :mrgreen:Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
kad se ide od donata prema orguljama, sa desne strane je drvored i klupe, pa negdje pri kraju, prije one zadnje zgrade na rivi.
ispred kafića riva pa prema orguljama. (bliže cesti nego rivi)
valjda ste me skužile!
Di kraj rive?Nisam bas nista vidila :?
:lol: preduhitrile ste me :lol: Svejedno nista nisam vidila
Babelina, točno pored WC-a u bedemu na rivi - odnosno za sada još uvijek kemijskih WC-a jer ovaj nije još dovršen. Na onoj livadici. Vidila i ja iz auta :D
tek se "temelji" postavljaju, to je valjda od danas.
A ja sam primijetila da se nalazi kraj onog najviseg dijela ceste, di nema ograde. Vozila sam danas onuda i vec odgledala film kako mi djeca s ceste jure na to igraliste i skacu u provaliju.
Ko da sam tek rodila pa imam paranoja filmove :)
a vidiš, meni je prvo palo na pamet kako ćemo morati paziti da nam mali ne uleti u moreCitiraj:
dijanam prvotno napisa
Vec su na gradskom forumu primjetili nuznost ograde na tom dijelu ceste. Mozda ipak bude nesto od toga!
Zadranke, pomozite!
Jel znate možda di ima neki dućan sa balonima (po mogućnosti oni na helij) i raznim stvarčicama za dječje rođendane?
Mislim da je na Relji bio neki dućan Balon ili tako nešto. Je znate di se to preselilo?