:love:
Printable View
Nadam se da ste dobro dputovali i da se deckic dobro osjeca :heart:
Puno pusa vam saljemo i cekamo da nam se javite :love:
Bravo naša hrabrice Tonći! :D
Bravo i za tvoju sretnu, najsretniju mamu na svijetu!! :)
Hvala vam svima za vibre i dobre želje.
Kad smo stigli u bolnicu odusevila sam se s čistoćom i lipim sobama. U sobi smo bili ja i tonći sami s kupaonicom televizijom(samo na njemačkom) te stol i balkon. Primili su nas ok. Navecer su dosli anesteziolog (iz hrvatske, radi u toj bolnici) te sam morala ispuniti sve papire za operaciju.
Tu vecer i noc smo mirno proveli, jutro je doslo i on nije smio jesti.-.. cekali operaciju. Dali su mu neku tekucinu7 ppopiti od koje je bio smiren te smo krenuli put operacijske, u predoperacijskoj sali su ga uspavali i meni nisu dali da idem dalje s njim. to je pocelo oko 8 sati ujutro....
Vratila sam se u sobu jer nisam znala sto raditi dalje... grizla sam sebe i bila luda žena. ... malo kasnije mi je dosla prijateljica iz Nurnberga te mi pomoga da ne mislim toliko na operaciju...sati su prolazili a operacija nije jos gotova...
Oko 3 sata su ga doveli..i objasnili da nece moc micat rukom, jer su mu živac ispod pauzduha ukljestili da miruje s njom, te tek da ce navecer to popustit...
2 dana placa, boli nespavanja i nervoze...
u srijedu sam se razocarala s doktorima do besvjesti i s osobljem...do tad sam mislila da su super al.l... trebali su mu doci previti ruku al nitko nije dosao..jutro proslo..doktora nema, sestra govori da ce doc popodne, popodne proslo doktora nema...sestra govori da ce doć navecer...vecer dosla doktora nema...sestra dosla rec da ujutro moram u drugu kliniku di ce bit dr. Ninkovic i Dr. Gernet te da ce mi oni ujutro pozvat taksi da odem tamo na previjanje...
Tu sam poludila :evil: pocela sam trazit svoja prava(nisam ni bila svjesna da pricam tako lako engleski..rijeci su samo dolazile)te zahtjevala da zovu doktora i da hocu pricat s njim... oni su na to da nemaju broj telefona njihov, a ja da iako sam plava da znam da imaju da ne mogu radit budalu od mene, te da placam 800 eura po danu samo bolnicu da hocu da nesto dobijem za to ( 600 eura za djete te 150 erua za mene dan)
te da kako su neodgovorne jer vec 2 dana nitko nije pitao jel ima temperaturu ni ista... itd...
sestra nista nije ucinila osim sto me mrko gledala..al ujutro cim sam se digla i doruckovala dosao je šef klinike osobno i izvinio se u ime sestara te sam ga pitala koji je obicaj sto sestre moraju radit... ono sto mi je on rekao nije bilo ni ¸1 desetina onog sto smo mi dobili te sam mu i rekla to, da sestre nisu obilazile osim dvije dobre koje su nazalost radile samo kroz jutro Danja i Tanja te da su ostale kad bih ih pozvala, dosle tek za 5-10 minuta...te da nisu bile ljubazne... otisli smo na previjanje iza toga...
najvaznija stvar u svemu tome je da mu ruka dobro zarasta..nije bila upaljena niti je dobio temperaturu... kad su mu odmotali zavoje... meni je dosla muka...cijela ruka raskidana...puna savova i presađene koze( sa bedra su uzeli kozu za presaditi) te mi je doslovno doslo slabo ... Dr. Ninkovic je rekao da rana dobro zarasta , te da mogu kuci al da u ponedjeljak odem do Dr. Roje da ga on previje u Splitu. Presretna da mogu otic vratila sam se u Djecju kliniku(sredjena je prekrasno i sama djeca su bolesnici, al vise iod 50 posto su turci) skupit svoje stvari i pricekat Sinisu( muza od prijateljice) da dodje po mene...
Tonci je jako hrabro to sve ponio...ruku pazi i drzi je uz tjelo da nebi je povridio te je discipliniran jako....
Mene je malo strah kako ce to sve izgledat...al znam da sam morala to sve napravit jer da nisam grizla bih se stalno...
cijene bolnice su uzasne
1 dan 800 Eura
Operacijska sala 1800 eura
plus operacija tj. cijena doktora koju mi nisu naplatili..jer dr. Ninkovic je to poklonio toncu i nagovorio Dr. Gerneta da ne naplati ni on svoje ruke..tako da samo me doslo 5 dana u bolnici i operacijska sala.....
Ako vas sto zanima pitajte.. jer prica je duga..i neznam sto sam napisala sto nisam...
Ajme Sretna Mama, baš mi je žao da ste imali tako neugodno iskustvo. ne mogu si niti zamisliti kako se moglo dogoditi da Tonćija toliko dugo nitko nije pregledao.
Jesu to objasnili koliko će dugo trajati dok ručica ne dođe k sebi?
Ljubni preslatkog dječaka i drš' te se :heart:
Da, jesu.... negdje 2 mjeseca da to sve zaraste i pocne se vjezbat s njom... svako nekoliko dana previjanje dok rane ne budu vise žive...te onda odmotana neznam jos koliko...uglavnom... nadam se da ce to bar malo krace trajati...
Neugodno iskustvo s osobljem..a lijepo iskustvo s čistočom te izgledom dječje bolnice...i ugodno iskustvo s dva lječnika..Ninkovićem i Gernetom...
2:1, ajde score je ipak pozitivann, + ručica koja će do kraja ljeta biti puno boljeCitiraj:
Sretna Mama prvotno napisa
dobrooo jeee
hoće se moći tonći kupati kad rane zarastu?
Ja se nadam da da... o tom cemo s doktorom, kad malo zaraste......
Al kaze se da more dobro djeluje (čisto more) na zarastanje....te se nadam da cemo se moc okupat do kraja ljeta...
:love: puse prekrasnom mišiću. Stvarno je hrabrica :heart:
Sretna mama :love:
Sretna mama i Tonći :heart: :love2:
Hrabroj mami i još hrabrijem prekrasnom dečku velika :*
i držim palčeve za čim brži oporavak
Pusa hrabrom dečku i želim mu čim skoriji oporavak :heart:
Puse hrabrom decaku :love:
Drago mi je da je ipak sve prošlo dobro, želim malom hrabrom dečku što kraći oporavak. I svaka čast mami kako se bori za svoje dijete :love:
Puno vibrica za prekrasnog Tonćija i Sretnu mamu i da rana što prije zaraste... I hvala doktoru na takvoj velikodušnosti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretna Mama i Tocni, saljemo vam :* i :love: . Zasuzila sam na dio gdje Tonci pazi na rucicu i drzi je uz tijelo, srce malo. Sve ce bit super, Dr. Roje neka prati tijek zacijeljivanja, on je izvrstan kirurg. Javljaj nam se i dalje.
Sretna Mama, žao mi je što si imala tako neugodno iskustvo ali mi je drago da je to iza vas. Tonći je divan kako je ozbiljan i zreo, i kako mišić pazi svoju ručicu :heart:
Šaljem vam vagon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da rana što prije zaraste i da sjećanja na ovaj period što prije izblijede. A tebi hrabroj mami šaljem :love:
tisuću pusa hrabrom tonćiju!
bravo maleni! :D :D
bravo Tonći,i bravo mama,i veliki :love: -ić
Hvala vam od srca :love: svima na vibrama i toplim riječima..
I danas sAM bila na previjanju s njim, svaki dan se cini sve bolje i bolje, ponovno u petak...svaka 2 dana... al glavno da zarasta pa ce mo onda pocet s vjezbama
Tako mi je drago da je sve dobro proslo! :D
Sretna mama i Tonći, jako, jako sam sretna da je sve dobro prošlo! :D
Sve neugodnosti koje ste doživjeli tamo, neka i ostanu tamo, a vi samo hrabro naprijed, dan po dan k ozdravljenju! :)
Za tebe Tonći jedna velika :*
sretna mama i tonći :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
tonci :love:
Bili smo danas na previjanje.. tj. idemo svaka dva dana, al nismo bili vikend...
Doktor je rekao da na malom prstu s unutrasnje strane odumire tkivo :cry: neznam kako je on to nazvao, al je rekao da u srijedu obavezno odemo do dr. Roje, (danas nije bio on) te da nije to opasno da se to moze ocistit, al....???!!!! zASTO nesto ne moze ici kako treba.... :cry:
:( :( :love: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Samo pozitivno razmišljajte!!! Sigurno se da srediti, nakon svega što ste prošli, mora zasjati i sunce!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
uh Sretna mama znam da je teško ostati pozitivan kad je toliko stvari protiv vas al nedajte se,vjerujte u bolje i tako će biti!! stalno mislimo na vas i molimo da se sve odvije najbolje što može!bit će to sve dobro!pusa hrabrom Tončiju :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, da ipak sve bude u najboljem redu! Nedajte se :heart:
Sretna Mama, samo misli pozitivno, sve će biti OK :love: :heart:
A danas je tvom malom mišiću 2. rođendan!!!!!! SRETAN MU ROĐENDAN OD SVEGA SRCA!!!! :sing:
A želja - jedna i najvrjednija - da rane zarastu :heart: :heart: :heart:
Tonči, sretan ti rođendan, slatkišu medeni :zaljubljen: :sing: :joggler: :tele: .
i od nas :heart:Citiraj:
želja - jedna i najvrjednija - da rane zarastu
Tonći :heart:
Drž'te se!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve sto prije zaraste i sretan rodjenadan :D
Hvala vam svima :love:
Danas smo bili kod dr. Roje na previjanje... te je čistio mu ranu :( jadnicka je bolilo jako i rekao je dr. da mu moze i temp. skocit malo..al nista strasno.... al previjanje ponovno u petak... valjda ce bit ok..znat cu u petak
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~